HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 24., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. október 24., hétfő 14:17
Ez is igaz. Csak ha belövi, nem zavar senkitericco írta: Ronaldo ilynekor már ritkán adja le.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 14:12
Nem Karimot akarom védeni, de látszott, hogy ő keresné is az üres területet, de már nem tudta, hova induljon el, el induljon-e egyáltalán, hova érkezik a labda, ha érkezik, mert Ronaldo ilynekor már ritkán adja le. De igen, mindenki rosszul oldotta meg. Nincs meg az összhang. Pedig az már megvolt. Csak eltűnt.istimester írta:Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ha Karim egy picit jobban helyezkedik, láthatunk egy sokadik szokványos közel a gólvonalról visszagurított passzból üres kapuba lőtt gólt.
Ha Ronaldo ügyesen ráamel - Iraizoz és a kapufa közöttt lett volna tér -, akkor is gól.
Egy szó mint száz, mindenki rosszul oldotta meg. Ráadásul CR a végén még rátett egy lapáttal.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. október 24., hétfő 14:07
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ha Karim egy picit jobban helyezkedik, láthatunk egy sokadik szokványos közel a gólvonalról visszagurított passzból üres kapuba lőtt gólt.ericco írta:Ebben is van valami. Mondjuk Isco a hosszún érkezett, oda nehezebb lett volna beemelni, de egy Ronaldo szintű támadónak nem kellett volna problémát okoznia. Benzemának pedig egy 2-3 ütemmel korábban kellett volna adnia, még a tizehatos környékén... Erre mondta az egyik legjobb edzőm, hogy nem akkor kell adni a labdát, amikor neked jó, hanem amikor a csapattársadnak. Vagyis erre kell törekedni. Na Ronaldonál ez hiányzik. Ebben az esetben is már csak akkor nézett fel, amikor látta, hogy problémás lesz gólt lőni ebből a szögből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 24., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. október 24., hétfő 14:03
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 13:46
Egyre gyakrabban nem fog neki menni. Ez tény, biológia. A nyári nyilatkozatai alapján azt hittem, felismerte a korlátait. De naivitás volt azt gondolni, hogy megelégszik az én is csak egy játékos vagyok a csapatból szereppel.csabi87 írta:Én is szidtam annál a helyzetnél,meg mondtam hogy ilyen nincs.
De tudjuk,hogy milyen hülye is tud lenni,ha nem megy neki.
Ebben is van valami. Mondjuk Isco a hosszún érkezett, oda nehezebb lett volna beemelni, de egy Ronaldo szintű támadónak nem kellett volna problémát okoznia. Benzemának pedig egy 2-3 ütemmel korábban kellett volna adnia, még a tizehatos környékén... Erre mondta az egyik legjobb edzőm, hogy nem akkor kell adni a labdát, amikor neked jó, hanem amikor a csapattársadnak. Vagyis erre kell törekedni. Na Ronaldonál ez hiányzik. Ebben az esetben is már csak akkor nézett fel, amikor látta, hogy problémás lesz gólt lőni ebből a szögből.Igaz, hogy Isco és Karim is érkezett, de mindkét játékos elképesztő balfék módon mozgott el a védője mellett, gyak. takarásban voltak. Szegény Benzema nagyon képzett játékos, de ezt sohasem érezte igazán.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. október 24., hétfő 13:10
+2ericco írta:+1Ronaldo kapcsán én már többször mondtam, 2018 után én annyira nem ragaszkodnék hozzá. Azért egy 33-34 éves Ronaldot ha elképzelek, háát, sok nyűg lenne vele. Persze a bevételt termelné, meg milyen szép, hogy legendaként itt fejezi be. De nem vagyok szentimentális alkat.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. október 24., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. október 24., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 12:36
Azért nem kéne neki mindent elnezni. 2-1nel is csak ketten robogtak mellette. Képben van, hogy nem megy neki, akkor legalább döntene okosan.csabi87 írta:Jól van azért szerintem már belehetne fejezni.
Majd amikor meg elkezd játszani normálisan akkor meg ő lesz a legjobb!
Szar formában van,de majd kijön belőle.
Ennyi.
Az a lényeg,hogy nélküle is első a csapat,meg Modric és Ramos meg Casemiro nélkül.
Térjnek vissza minnél hamarabb aztán ne legyen több ilyen sérülés hullám.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. október 24., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 24., hétfő 11:10
ziro4vr írta:Kellett valami válasz videó arra a minősíthetetlen barcás gruppenesésre. Most nem jött össze, de nem volt rossz próbálkozás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. október 24., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 10:35
Mármint hogy ezt beraktad így ide? Blikk-szintű hülyeség.'shutterisland írta:ez mi volt ?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 10:34
Semmi, így szokott örülni a másik góljának, de valami hülye ezt a címet kezdte el terjeszteni.'shutterisland írta:ez mi volt ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. október 24., hétfő 10:32
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem