ziro4vr írta:donor írta: Szinte az összes nagy csapatnál van fiatal támadó óriási potenciállal.
Kikre gondolsz? Én azért ezt nem így látom.
Egyébként meg Morata ha végig ezt hozná, ás elfogadná a szerepét, akkor sokat léptünk előre máris. Most úgy néz ki, van két fix cserénk, akik szinte bármikor hozzá tudnak tenni. Csak az egyikben biztos vagyok, hogy megelégszik ennyivel és így is marad, a másik viszont erősen kérdéses.
Moratánál most elültek azok a nyilatkozatok, amiért itt sokat lett ekézve. Viszont ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújt akkor lehet, hogy újra elöjön. Teszem hozzá jogosan. Akármennyire is nagy kedvencem Benzema, mostanában elég kakcsi. Kérdés tunda-e Morata kezdöként is annyit hozni mint Benzema, föleg játékban. Számomra ö olyan mint Chicharito volt. Sokkal direktebben támadja a kaput mint Benz ezért jó alternatíva lehet, pláne csereként.
A tegnapi 442 egyébként nekem tetszett, ha van egy ékpárja akkor Ronaldo sem olyan használhatatlan mint egyedüli centerként, és még védekezni sem kell annyira visszajárni, mert lassan nem fogja bírni (akár akarja akár nem)
Egyébként fejben Ronaldo hulladék mostanában, akar, csinálja küzd de nem megy. Angol kommentátor mondta tegnap az utolsó ziccere után, hogy ez volt az utolsó szög a keresztjében, abszolút padlón van. Megértem, hogy nem adta le, én sem adtam volna le. Szerintem az elözö meccseken egész jól alá játszott a csapatnak, de szüksége van a gólora. De elöbb utóbb átszakad a gát, és akkor jönni fognak.
Viszont egyre kevésbé vagyunk CR függök, majdnem mindenki tud a csapatból gólt szerezni ( eddig 15 különbözö játékos talált be?), szóval ez egy jó jel a jövöre nézve. Nekem Casemiro jobban hiányzik, nélküle a 433 unk nem elég stabil, de a 442 nem volt rossz.
ziro4vr írta:
Igazából az állomány elég jó, csak ZZ még nem annyira jó taktikailag, hogy ezt ki tudja használni teljesen.
Ez is igaz, messze van ZZ még a taktikai zsenitöl. Hányadik szezonja ez edzöként? 4.? Sokkal tapasztaltabb edzöknél is vannak problémák taktikatilag. Viszont meg fogja tudni tanulni, látszik, hogy próbál Benitez és Ancelotti hibáiból tanulni. Majd jönni fog, csak kapja meg a bizalmat. Ez az elsö teljes szezonja, csak it most már nem elég a ZZ féle csodafaktor mint tavaly. Akármi is lesz ennek az évnek a vége én még a következö szezonra is itt tartanám.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.