HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 24., hétfő 8:01
Miben mutatkozott meg az a nagy akarás? Abban, hogy frusztrált? Mert a játékában biztos nem. Mi az már, hogy Karimnak kell szélsőt, meg tkp-t játszani, hogy CR elöl álljon a védők közt és várja az ívelt labdákat... Mert jó ideje kb ennyiben ki is merül a játéka. Persze ne vegyétek szó szerint, mert vannak kivételek -mint a Dortmund elleni-, hogy visszazár, de amúgy kb mindenki alá dolgozik, meg őt keresi, csak, hogy javuljon. Tegnap ha nem játszik 5-1 ide minimum, erre izgulhattunk, hogy legyen meg.
Úgyhogy a csapat játéka miatt, meg mert érinthetetlen és más szív miatta, addig rohadt nagy hátrány. Lefogadom, hogy a kupameccsen is végig nyomja majd 90 percet. Gólok ide vagy oda, nekem már nagyon rég nem kéne, mert idővel ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Tudom, már jó párszor visszajött, de ez most más. Ő sem gép és ez meg is látszott a játékán. Eddig még ha kis %-ban is, de tudott 1vs1ezni, de mára már annyira belassult, hogy inkább eldobja magát és kész, hozhatja az ellen. Marceloval mennyi szép egyérintős jjárékot nyomott a szélen, ehelyett maradt a center pozíció és ívelés rá. Ezek nem véletlenek és SZERINTEM nem csak annyi gond van vele, hogy frusztrált és formán kívül van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero