Gravesennek is gyönyörű faultjai voltak ... Azért Cafunál ne ezt emeljük már kiGéci írta:Csak tette a dolgát szivvel lélekkel és olyan faltokat tolt, hogy kevés valaki ment el mellette![]()

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 7., szerda 12:05
Gravesennek is gyönyörű faultjai voltak ... Azért Cafunál ne ezt emeljük már kiGéci írta:Csak tette a dolgát szivvel lélekkel és olyan faltokat tolt, hogy kevés valaki ment el mellette![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 7., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 7., szerda 12:00
képesség hogy mehet tönkre?Wertz írta:Azért túlzásba sem kellene esni. Kakának nem csak a fizikumúval van baja. Ő szinte minden képességben tönkrement. Ilyen állapotban már senki nem tudna kiemelkedőt nyújtaniigen, foghatjuk a sérülésére, de volt egy figo vagy akár ronaldo is, aki még akkor is elit volt, amikor már a fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
ja jó. ezek érvek voltak, fasza.Tök 8...
idióta az összes, knézy is az volt, nem is nézek magyar közvetítést évek óta.Szerintem meg csapj a szádra... Mit nem adnék még, ha őt kéne hallgatni ezekhez képest...
kaká+cé+benzemaEgy fenét mondtál el, úgy el voltál csöppenve a Kaká-Ronaldo párostól, mint annak a rendje.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 7., szerda 11:57
Maradjunk annyiba, hogy Suarez csoklópuszijánál nincs szschranzer írta:Még mindig jobb, mint Benzema szerencsétlen gólorome, mikor csori gyerek azt se tudja hogy most felugorjon, porogjon maga korul, vagy hogy a kezével eppen mit mutogasson szerintem az hulyebben nez ki haha
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 7., szerda 11:56
Egy fenét mondtál el, úgy el voltál csöppenve a Kaká-Ronaldo párostól, mint annak a rendje.hehe írta: mennyit kaptam én ezért anno, amikor jött és elmondtam, hogy kaká sosem volt szűk elit és zseni, mindenki lehülyézett.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 7., szerda 11:54
Tök 8... Baromi önző volt a tag mindig és egyedül a kis csapatok ellen brillirozott, de ott nagyon élte magát... Viszont mikor megláttam Cafut a vidin majdnem belkönnyeztem, mert az a tag hihetetlen szivval játszott végig minden meccset. Ilyen játékosokból van egyre kevesebb. Pedig ő is, ha lehet igy mondani 1 ikon anélkül, hogy eltolt volna 30 biciklit 1 meccsen. Csak tette a dolgát szivvel lélekkel és olyan faltokat tolt, hogy kevés valaki ment el mellettehehe írta:ja mert 20 évesen beállsz egy vébédöntőben vesztett helyzetben és próbálsz kezdeni vmit, ahol legendák ugyanúgy leégtek, 1 meccsen, na ez már igen, ez szakmai hozzáértés. tőled is, jenőtől is.
Szerintem meg csapj a szádra... Mit nem adnék még, ha őt kéne hallgatni ezekhez képest...hehe írta:knézyt amúgy is inkább hagyjuk sztem...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 7., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 7., szerda 11:48
Ezen a VB-n lett kedvencem Zizu... Kemény 9 éves voltam és tátott szájjal néztem végig a Francia meccsekettorjack írta:Ha már Denilson szóba került: http://www.youtube.com/watch?v=Cjpp3ZTrwgA
Bárki, aki ezt az ürgét zseninek tartotta, biztosan sportágat tévesztett.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 7., szerda 11:47
Azért túlzásba sem kellene esni. Kakának nem csak a fizikumúval van baja. Ő szinte minden képességben tönkrement. Ilyen állapotban már senki nem tudna kiemelkedőt nyújtaniigen, foghatjuk a sérülésére, de volt egy figo vagy akár ronaldo is, aki még akkor is elit volt, amikor már a fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 7., szerda 11:43
ja mert 20 évesen beállsz egy vébédöntőben vesztett helyzetben és próbálsz kezdeni vmit, ahol legendák ugyanúgy leégtek, 1 meccsen, na ez már igen, ez szakmai hozzáértés. tőled is, jenőtől is. knézyt amúgy is inkább hagyjuk sztem...torjack írta:Na de csak arra próbáltam célozni, hogy volt (Kaka-n kivül is) pár ember csak az elmúlt évtizedben is aki zseniként volt elkönyvelve aztán végül nem vitte olyan szintre mint amennyire szét volt kürtölve zsenialitása. Akár Denilsont is mondhatnám. Aki sokaknak tuti nem mond semmit. De ő is igen nagy zseniként vonult be a spanyol ligába nem kis pénzekért és még sem alkotott maradandót pár védőhülyítésen kivül
Ha már Denilson szóba került: http://www.youtube.com/watch?v=Cjpp3ZTrwgA
Bárki, aki ezt az ürgét zseninek tartotta, biztosan sportágat tévesztett.
jelenleg nincs véleményem a fickóról, ha olvasnád a szörpözés helyett, amit írok, akkor tudnád. engem meg kell győznie majd, nálam tavasszal jön az elszámolás ideje bél esetében.Én is kérek abból amit iszol.
![]()
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 7., szerda 11:40
Szerintem biztosan JM, elvégre, ahogy mondta, ő profi. Bizonyára az elkövetkező tíz év előszezonjait és kupáit is ennek köszönhetjük majd.R.M.C.F írta: Más: Már szervezték a jövő évi túrát? Ki JM? Vagy nélküle is eltudunk mennyi vidékre?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 7., szerda 11:39
Nem, mert ő volt az utolsó profi Madridban. Elment. Vége mindennek.R.M.C.F írta: Már szervezték a jövő évi túrát? Ki JM? Vagy nélküle is eltudunk mennyi vidékre?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 7., szerda 11:38
ez a szar fullátlag futógép ért 100 milliót?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 7., szerda 11:32
Na de csak arra próbáltam célozni, hogy volt (Kaka-n kivül is) pár ember csak az elmúlt évtizedben is aki zseniként volt elkönyvelve aztán végül nem vitte olyan szintre mint amennyire szét volt kürtölve zsenialitása. Akár Denilsont is mondhatnám. Aki sokaknak tuti nem mond semmit. De ő is igen nagy zseniként vonult be a spanyol ligába nem kis pénzekért és még sem alkotott maradandót pár védőhülyítésen kivül
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 7., szerda 11:30
azért Kakánál az is számít , hogy évente 2 meccset játszik. Mind Figo , mind Ronaldo játszott meccseket, itt létszámon felül van.hehe írta: mennyit kaptam én ezért anno, amikor jött és elmondtam, hogy kaká sosem volt szűk elit és zseni, mindenki lehülyézett.
aztán tessék, nincs már fizikum és robbanékonyság, nincs már az ember sehol.
a brazil aranylabdások közül messze a leggyengébb eresztés kaká, és nem is fog halhatatlan legendaként emlékezni rá senki pár évtized múlva.
igen, foghatjuk a sérülésére, de volt egy figo vagy akár ronaldo is, aki még akkor is elit volt, amikor már a fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 7., szerda 11:29
hát pl egy barcás ronaldo manapság, amikor egy sima kényszerítővel ziccerbe lehet kerülni, olyan alázásokat és gólsorozatokat nyomatna, hogy hihetetlen. ott, amikor egész csapatok arra voltak berendezkedve, hogy többszörösen túlbiztosítsák a védelmet, amikor ronaldo megkapta a labdát. pláne az olaszoknál. nem véletlenül lett szétrúgva az a térd, máshogy nem tudták megállítani.A mai foci valamivel gyorsabb, ez tény, de akkor pont, hogy jobb fizikum kellett, mivel a lassabb játék és a kevesebb színész miatt még inkább kontaktsport volt a foci. Olyan elkésett belépőket, becsúszásokat, mint a 90-es években ma már kevés primadonna tolerálna, és inkább maguktól lemennének a pályáról
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 7., szerda 11:19
Kaká nem volt zseni soha. Egy jó focista volt, nagy alázattal, egy tökéletesen felépített rendszerben, és minőségi KP-val a háta mögött. Zsenijét a lezserség miatt pl Ronaldinho veszítette el.Ja igen erre a legjobb példa Kaka. Marha nagy zseni a srác Madridban már 3-4 éveCsak nem tud formába jönni
![]()
Közben hehe szesztestvér rávilágított a lényegrehehe írta:de volt egy figo vagy akár ronaldo is, aki még akkor is elit volt, amikor már a fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
A mai foci valamivel gyorsabb, ez tény, de akkor pont, hogy jobb fizikum kellett, mivel a lassabb játék és a kevesebb színész miatt még inkább kontaktsport volt a foci. Olyan elkésett belépőket, becsúszásokat, mint a 90-es években ma már kevés primadonna tolerálna, és inkább maguktól lemennének a pályáróltedd hozzá azért hogy az akkori,és a mostani futballban a fizikum sokkal többet számít,így abban az időben kicsit még könnyebb volt nekik,de nyilvánvaló hogy a futballtudásuk segítette őket akkor is.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 7., szerda 11:17
Figos példának örülök.mennyit kaptam én ezért anno, amikor jött és elmondtam, hogy kaká sosem volt szűk elit és zseni, mindenki lehülyézett.
aztán tessék, nincs már fizikum és robbanékonyság, nincs már az ember sehol.
a brazil aranylabdások közül messze a leggyengébb eresztés kaká, és nem is fog halhatatlan legendaként emlékezni rá senki pár évtized múlva.
igen, foghatjuk a sérülésére, de volt egy figo vagy akár ronaldo is, aki még akkor is elit volt, amikor már a fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 7., szerda 11:16
Egyetértek az utolsó tagmondatot leszámítva. Mou nem szabta el. Mou-nak az volt a dolga, hogy a Reallal eredményes legyen, nem az, hogy Kakát visszarepítse a csúcsra. Kaká a lehetőséget megkapta, főleg a legelején. Nem tudott élni vele. Nehogy már valakinek a neve miatt több lehetőség járjon, mint másnak.miró írta:tedd hozzá azért hogy az akkori,és a mostani futballban a fizikum sokkal többet számít,így abban az időben kicsit még könnyebb volt nekik,de nyilvánvaló hogy a futballtudásuk segítette őket akkor is.fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
de kakával nem értek egyet,őt mou is elszabta,ill a sérülés is.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. augusztus 7., szerda 11:10
tedd hozzá azért hogy az akkori,és a mostani futballban a fizikum sokkal többet számít,így abban az időben kicsit még könnyebb volt nekik,de nyilvánvaló hogy a futballtudásuk segítette őket akkor is.fénykorukbeli fizikumuk elhagyta őket.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem