Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

TheBull6

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 22., vasárnap 12:57

Kerlon írta:
Yazid írta:muszáj vagyok írni, meg kell védenem most, én nagyon csípem gyereket

elég sokat olvasgatom a fórumot, általában mindig megtaláljátok, nagyon sok gól az övé, hogy lassú, gyenge, felesleges a pályán, kovacic játsszon helyette, hogy mikor nem játszott, hú de nagyon ment a játék. Én nem emlékszek, hogy olyan kemény meccseket játszottunk mikor pont sérült volt. Ha jól rémlik általában modric, kroos játszott a posztján... (egyszer sem kovacic, ahogy sokan szeretnék)

mindig olvasom ezt a csapatvédekezést, nálunk nem működik. ehhez szerintem 3 kiba erős fizikumú, gyors, strapabíró középpályás kell, valljuk be modric, kroos akár isco se illik ide, úgyhogy nem értem.

az meg, hogy nem tud támadni meg hogy elakadnak rajta a támadások, én amikor nézem a meccset általában leküldi a labdát szélre vagy modricékhoz. + azért van fent gondolom a 3 frenki támadónk.
A csapat védekezéshez pont, hogy nem kell az erős fizikum. Pont, hogy azért van mert kisegítik egymást. Ahhoz pont, hogy fürge helyezkedni tudó játékosok legyenek, akik gyorsan tudnak váltani védekezésből támadásba és fordítva. Casemiro támadójátékában a legnagyobb hiba, hogy nem tud helyezkedni, ha nálunk a labda, sokszor útban van, ha szorongatják tuti ront. A fent említett gyors váltásra képtelen, de még a gördülékeny játékra sem. Nem neki kell befejezni - ha már idehoztad a támadóinkat-, de nyilvánvalóan kevés a játékunk felépítéséhez. Casemiro tökéletes opció lenne olyan visszavágós meccseken, ahol biztonságra kell törekednünk, de nem kellene neki képezni az alapjátékunkat. És nézd meg újra az Atletico elleni meccset, ahol Kovacic Modric Isco vette kezébe a dolgokat. Nagyjából ennyi.
+1
Ahogy Kerlonnak, nekem sincs semmi bajom Casemiroval, csak jó lenne azt látni, hogy nélküle nagyon sok meccsen jobb lenne a helyzet.
Pont a minap néztem újra az Atleti meccset. Olyan szinten megoldotta a védekezést a már említett hármas hogy öröm volt nézni. :agree: De pl a barca ellen is tökéletesen műkődött Casemiro nélkül. És azért voltak elég komoly meccseink ősszel és volt hogy a kisebbik horvát még Modricnál is jobban játszott pár meccsen. Az itt a legnagyobb baj, hogy Case élből a kezdőben találta magát (amikor volt egy jobb formában lévő Isco és Kovacic is) és szerintem mindenki emlékszik rá, hogy milyen meccseket hozott le a visszatérése után. Elég csak a depor elleni meccsre gondolni, vagy a klub vb-re ahol mondjuk Kovacic 15 perc alatt hasznosabb játékot mutatott be, mint Casemiro 195 perc alatt(aki szerintem még egy piroslapot is megúszott). De ő még ezek ellenére is betonkezdő, de még csak lecserélve sincs, aztán van hogy a 65. percben már csak vonszolja magát és így az amúgy sem hű de gyors gondolkodása még inkább lelassul. Ezt láthattuk tegnap is, hogy milyen hajmeresztő dolgokat csinált a 16oson belül vagy épp a saját térfél közepén. Már-már Lass-ra emlékeztetett. :lol:
Kovánál mindenki mondta, hogy a legnagyobb baj, hogy nem vállalkozik eleget, nem lép be annyira a területekre. Ezt szerintem az ősz végére faszán leküzdötte és pl a barca ellen is gond nélkül megindult bárki mellett. Azzal, hogy most 10-15 perceket kap, valószínűleg 22 évesen nem fog merész dolgokat meghúzni, hiszen ő is tudja, hogy ha 15 perc alatt elbasz valamit, nem mostanában lesz újra kezdő. Mondjuk Zidane-t elnézve Kovacic akkor fogja magát újra a kezdőben találni, ha ne adj isten Modric vagy Kroos megsérül, vagy esetleg kikerül valaki eltiltás miatt. Csak ezzel megint az a baj, hogy az önbizalom ami felépült az ősz folyamán, az mostanra valószínűleg már el is tűnt..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 22., vasárnap 12:27

elég sokat olvasgatom a fórumot, általában mindig megtaláljátok, nagyon sok gól az övé, hogy lassú, gyenge, felesleges a pályán, kovacic játsszon helyette, hogy mikor nem játszott, hú de nagyon ment a játék. Én nem emlékszek, hogy olyan kemény meccseket játszottunk mikor pont sérült volt. Ha jól rémlik általában modric, kroos játszott a posztján... (egyszer sem kovacic, ahogy sokan szeretnék)

mindig olvasom ezt a csapatvédekezést, nálunk nem működik. ehhez szerintem 3 kiba erős fizikumú, gyors, strapabíró középpályás kell, valljuk be modric, kroos akár isco se illik ide, úgyhogy nem értem.

az meg, hogy nem tud támadni meg hogy elakadnak rajta a támadások, én amikor nézem a meccset általában leküldi a labdát szélre vagy modricékhoz. + azért van fent gondolom a 3 frenki támadónk.
A csapat védekezéshez pont, hogy nem kell az erős fizikum. Pont, hogy azért van mert kisegítik egymást. Ahhoz pont, hogy fürge helyezkedni tudó játékosok legyenek, akik gyorsan tudnak váltani védekezésből támadásba és fordítva. Casemiro támadójátékában a legnagyobb hiba, hogy nem tud helyezkedni, ha nálunk a labda, sokszor útban van, ha szorongatják tuti ront. A fent említett gyors váltásra képtelen, de még a gördülékeny játékra sem. Nem neki kell befejezni - ha már idehoztad a támadóinkat-, de nyilvánvalóan kevés a játékunk felépítéséhez. Casemiro tökéletes opció lenne olyan visszavágós meccseken, ahol biztonságra kell törekednünk, de nem kellene neki képezni az alapjátékunkat. És nézd meg újra az Atletico elleni meccset, ahol Kovacic Modric Isco vette kezébe a dolgokat. Nagyjából ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2017. január 22., vasárnap 12:18

Casemiroval alapból nem lenne gond, a bajok ott kezdődnek, hogy a támadóink túl kiszámíthatóak, nincs bennük semmi váratlan, és ha egyszerre fent van a pályán Ronaldo, Karim és a brazil, a játékunk is egysíkú. Casemiro lehetne szerintem a jövőben is kezdő, ha a támadósorban Hazard stílusú játékosaink lennének.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. január 22., vasárnap 12:00

muszáj vagyok írni, meg kell védenem most, én nagyon csípem gyereket

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 10., szombat 22:48

Nagyon remélem, hogy elviszed az egész csapatot vacsorázni a hülyeséged után valahova.. és nem valami szar karácsonyi vásárba hanem valami sznob burzsuj rongyrázós étterembe. Te fizetsz. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 23., szerda 17:05

Remélem egyik se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 23., szerda 16:52

Kázmér hétvégén játszani fog és a tervek szerint az El Clásicón kezdő lesz.
Na de kinek a kárára? Isco vagy Kovacic?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 15:43

jó látni, hogy ha a brazil visszatér, neki se lesz bérelt helye a kezdőben.
Kova és Isco meggyőzően teljesít Kroos és Case hiányában.
de főleg a kishorvát, aki nagyon él a lehetőséggel.

ha tavaszra a sérüléshullám lecsillapódik, akkor kellemes gondjai lesznek ZZ-nek.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 20., vasárnap 14:37

Chris írta:Látjuk még idén? :) Nem úgy volt, hogy az Atlético ellen ott lesz már? Ehhez képest a padon se volt ott.
A vártnál gyorsabban haladt a felépülése, de volt kb. 20% esély hogy a padra leülhet. Clásicón már ott lesz minden előzetes hír szerint, persze addig lehet még változás.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 20., vasárnap 14:32

Látjuk még idén? :) Nem úgy volt, hogy az Atlético ellen ott lesz már? Ehhez képest a padon se volt ott.

Yazid

HozzászólásSzerző: Yazid » 2016. november 7., hétfő 13:06

nagyon kell a gyerek, tudom itt sokan semmibe nézik meg jaj csapatvédekezés kell, ugye most kroos "pótolja" de rohadtul nem az a poszt, szerintem nagyon fontos a gépezetünkbe pont modric és kroos miatt, mert ha ő van, ki tudnak rendesen bontakozni.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. október 30., vasárnap 10:41

kova haverom lehozza, nincs gond
Kép

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. október 30., vasárnap 10:13

Október 25-én még lehozta az AS hogy 100%os lesz a varosi derbire, 3 napra rá jon a másik hir hogy nem :coffee:

Engem nem érdekel hogy de meg kell verni őket.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 29., szombat 17:54

Chris írta:Transfermarkt szerint dec. 31. a várható visszatérése. Elírás lehet? 5 hete volt a sérülése, 3 hétről volt szó. Azt megszoktuk, hogy minden sérülési idő duplázódik, de a dec. az más lenne. Van valami friss hír?
November végére már visszatérhet, de az Atlético elleni derbit még valószínűleg kihagyja.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 29., szombat 17:45

Transfermarkt szerint dec. 31. a várható visszatérése. Elírás lehet? 5 hete volt a sérülése, 3 hétről volt szó. Azt megszoktuk, hogy minden sérülési idő duplázódik, de a dec. az más lenne. Van valami friss hír?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 8:40

Én lassan azt mondom, hogy elhoznám a Kimmich gyereket Münchenből. Nem tűnik annyira bayern fallosz szopkodónak, mint a Müller, Neuer vonal. És idén komoly szintet lépett, elvan több poszton, magas foci iq...

Bár ott van a fiatal spanyol gyerek, akkor nem biztos, hogy a nyakára káne hozni egy fiatal németet.

Nem tudom ezt miért ide írom... :lol: De ez a pali is hiányzik amúgy.
Nem illik.

terry76
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2016. október 23., vasárnap 23:53

Kell,mint falura a villany!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 23., vasárnap 23:41

donor írta:
Süti írta:7 meccs óta nélkülözzük Casemirot, 7 meccs óta nem tudunk kapott gól nélkül lehozni meccset. Elgondolkodtató.
Ez nem elgondolkodtató, hanem egyértelmű. Ezért vinnyogtunk sokan a nyár végén, mint kanos kutya a ketrecben, hogy nem jött megfelelő pótlása.
Hat nem jott. Pogba inkabb elment copni Manchesterbe, Kante nem tudom miert nem minket valasztott, Alaba meg eselytelen volt.
:goat:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. október 23., vasárnap 23:14

Elgondolkodtató lenne, ha vele jobb lett volna, de mivel a védekezés az elmúlt évben végig rossz volt, nem egy játékosban kell keresni a hibát, hanem a csapatjátékban és az edzői munkában.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. október 23., vasárnap 23:00

Süti írta:7 meccs óta nélkülözzük Casemirot, 7 meccs óta nem tudunk kapott gól nélkül lehozni meccset. Elgondolkodtató.
Ez nem elgondolkodtató, hanem egyértelmű. Ezért vinnyogtunk sokan a nyár végén, mint kanos kutya a ketrecben, hogy nem jött megfelelő pótlása.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: