Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 10:35

'shutterisland írta:ez mi volt ?
Mármint hogy ezt beraktad így ide? Blikk-szintű hülyeség. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 10:34

'shutterisland írta:ez mi volt ?
Semmi, így szokott örülni a másik góljának, de valami hülye ezt a címet kezdte el terjeszteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. október 24., hétfő 10:32

ez mi volt ?

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 8:39

Norbii írta:Amugy nem tudom eszrevettetek de evek ota ezt jatszatok:) meccseken keresztul rosszul jatszik, amiert savazzatok v rafogjatok arra a kamu indokra hogy ragorcsol. Minden evben elakarja passzolni majdnem mindenki..majd a tavaszt lehozza faszan es megvan bocsajtva neki ninden meg aranylabdat neki, mert hat ki mas kapna. Persze akad mikor konstans isten, de hat nem ez a jellemzo ra mostansag.
Hát nem tudom. Két éve tavasszal flop volt, szerintem ezt senki sem vitatja, és tavaly sem volt túl meggyőző. Számomra semmiképp. Nem hozott olyan szintet, ami indokolná az értinthetetlenségét. Én azért emlékszem sokk meccsére, ahol a tengapihoz hasonlóan játszott. Pl. a City elleni meccsek, vagy a döntőn sem csinált szinte semmi hasznosat. Csak belőtte az utolsó tizit. Legutóbb a tizedik tavaszán tolta jól. De akkor az egész csapat fasza volt.
Ronaldo kapcsán én már többször mondtam, 2018 után én annyira nem ragaszkodnék hozzá. Azért egy 33-34 éves Ronaldot ha elképzelek, háát, sok nyűg lenne vele. Persze a bevételt termelné, meg milyen szép, hogy legendaként itt fejezi be. De nem vagyok szentimentális alkat.
+1
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 24., hétfő 8:37

Az a baj, hogy eddig az egész szezonban A BBC-n adáshiba van. Eddig Bale hozta a kötelezőt, tegnap Benzema, de jól még csak kettő sem játszott egyszerre. Igaz, hogy olyan nagyon ritkán van. hogy Bale meg Ronaldo játszik jól, és benzema nem. A francián múlik főleg, hogy a másik kettő mennyire van el.

Ronaldo kapcsán én már többször mondtam, 2018 után én annyira nem ragaszkodnék hozzá. Azért egy 33-34 éves Ronaldot ha elképzelek, háát, sok nyűg lenne vele. Persze a bevételt termelné, meg milyen szép, hogy legendaként itt fejezi be. De nem vagyok szentimentális alkat.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 24., hétfő 8:01

Miben mutatkozott meg az a nagy akarás? Abban, hogy frusztrált? Mert a játékában biztos nem. Mi az már, hogy Karimnak kell szélsőt, meg tkp-t játszani, hogy CR elöl álljon a védők közt és várja az ívelt labdákat... Mert jó ideje kb ennyiben ki is merül a játéka. Persze ne vegyétek szó szerint, mert vannak kivételek -mint a Dortmund elleni-, hogy visszazár, de amúgy kb mindenki alá dolgozik, meg őt keresi, csak, hogy javuljon. Tegnap ha nem játszik 5-1 ide minimum, erre izgulhattunk, hogy legyen meg.

Úgyhogy a csapat játéka miatt, meg mert érinthetetlen és más szív miatta, addig rohadt nagy hátrány. Lefogadom, hogy a kupameccsen is végig nyomja majd 90 percet. Gólok ide vagy oda, nekem már nagyon rég nem kéne, mert idővel ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Tudom, már jó párszor visszajött, de ez most más. Ő sem gép és ez meg is látszott a játékán. Eddig még ha kis %-ban is, de tudott 1vs1ezni, de mára már annyira belassult, hogy inkább eldobja magát és kész, hozhatja az ellen. Marceloval mennyi szép egyérintős jjárékot nyomott a szélen, ehelyett maradt a center pozíció és ívelés rá. Ezek nem véletlenek és SZERINTEM nem csak annyi gond van vele, hogy frusztrált és formán kívül van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. október 24., hétfő 7:51

Amugy nem tudom eszrevettetek de evek ota ezt jatszatok:) meccseken keresztul rosszul jatszik, amiert savazzatok v rafogjatok arra a kamu indokra hogy ragorcsol. Minden evben elakarja passzolni majdnem mindenki..majd a tavaszt lehozza faszan es megvan bocsajtva neki ninden meg aranylabdat neki, mert hat ki mas kapna. Persze akad mikor konstans isten, de hat nem ez a jellemzo ra mostansag.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 7:34

De most komolyan, kivedi ezek után? Attól, mert ő Ronaldo ne legyen már erinthetetlen. Komolyan raferne egy pszichológus. Máshoz ilyen 3 hónapot, akkor már a nyáron eladni akarnatok. Magát égeti ezzel az idei hozzaallassal. Ilyen ember ne legyen példakép. Nagyon bearnyekolja az érem másik felét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 23., vasárnap 23:29

dzsi91 írta:
Veidt írta:Nem fogok CR megítéléséről vitába szállni senkivel mert mindenki azt gondol amit szeretne, de nála nagyobb játékosok negyed ennyi alázattal húzták magukra a mezt. Akik tudtak őszintén örülni a csapattársuk góljának, akik nem úgy jöttek ki a pályára hogy majd szétrobbantak a dühtől mert nem lőttek gólt az előző meccsen.
Hát én emlékszem nála nagyobb játékosokra akik csípőre tett kézzel sétálgattak félpályánál amikor a zaragoza,mallorca vagy éppen katalánék alázták azt a címert.Aztán következő meccsen is szépen kisétáltak a pályára újra kikapni és valóban dühnek meg szétrobbanásnak nyoma sem volt...

Persze már kezd kínos lenni ez a gólcsend, de azért megy becsülettel,nem beleszarok stílusban játszik.Néha elönzőzi de hát ha nem teszi soha nem fog kilábalni ebből.Voltak már ehhez hasonló időszakai és a vége mindig 50+ gól lett.kifog szakadni az a gólzsák mint mindig,szerintem.
+++

Tenyleg nem szarik bele, rengeteget jar vissza vedekezni, ez a mai meccsen is igy volt. Fejben van vele valami gubanc, a befejezeseknel rendre rossz dontest hoz. De azert nem mentem fel ot az alol, ahogy a tobbiekkel viselkedett ma. Mert pl amikor helyzetben volt, es nem passzolta be a labdat, forditott esetben ha o erkezik a kapu ele, felrobbant volna ha meg sem probalja pl Vazquez vagy Bale bepasszolni. Ugyanez a szitu a meccs vegen. Erkezett Kroos Morata, es nem passzolta le,pedig ha leteszi, akkor most mas lett volna a megitelese. Kettobol ket alkalommal nem volt szive lepasszolni, meg sem probalta, elonzozte. Haragszom ra nagyon.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. október 23., vasárnap 23:22

Veidt írta:Nem fogok CR megítéléséről vitába szállni senkivel mert mindenki azt gondol amit szeretne, de nála nagyobb játékosok negyed ennyi alázattal húzták magukra a mezt. Akik tudtak őszintén örülni a csapattársuk góljának, akik nem úgy jöttek ki a pályára hogy majd szétrobbantak a dühtől mert nem lőttek gólt az előző meccsen.
Hát én emlékszem nála nagyobb játékosokra akik csípőre tett kézzel sétálgattak félpályánál amikor a zaragoza,mallorca vagy éppen katalánék alázták azt a címert.Aztán következő meccsen is szépen kisétáltak a pályára újra kikapni és valóban dühnek meg szétrobbanásnak nyoma sem volt...

Persze már kezd kínos lenni ez a gólcsend, de azért megy becsülettel,nem beleszarok stílusban játszik.Néha elönzőzi de hát ha nem teszi soha nem fog kilábalni ebből.Voltak már ehhez hasonló időszakai és a vége mindig 50+ gól lett.kifog szakadni az a gólzsák mint mindig,szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 23., vasárnap 23:07

Ladislao írta:Varane topikjában persze csend van pedig az utolsó 10 percben csak két gigantikus hibát vétett amiből nyugodtan gól lehetett volna... :(
Más dolog az, ha valaki vét egy egyéni hibát. Más dolog az, hogy valaki eddig egyetlen jó meccset sem hozott. Nem csak magához képest, hanem Real Madridban futballozó támadóhoz képest. És más dolog az hogy minden meccsen bicskanyitogató viselkedést produkál. Nem fogok CR megítéléséről vitába szállni senkivel mert mindenki azt gondol amit szeretne, de nála nagyobb játékosok negyed ennyi alázattal húzták magukra a mezt. Akik tudtak őszintén örülni a csapattársuk góljának, akik nem úgy jöttek ki a pályára hogy majd szétrobbantak a dühtől mert nem lőttek gólt az előző meccsen. Én nagyon tisztelem őt, a történelem legjobbjai között van és megszámlálhatatlan boldog pillanattal ajándékozta már meg a szurkolókat. De az említett viselkedést én nem tudom elfogadni senkitől.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 23., vasárnap 23:03

wZoLee7 írta:Jó nagy marhaság amit az egész x y utálókról írtok páran. Szar volt ma, le írják, ez van.
Egyébként ezt én sem értem igazán.

Nekem mindegy ki kivel vitázik és ki kinek a pártján van, de szerintem egy fórumnak az a lényege, hogy le lehessen írni a véleményt ilyen vagy olyan formában a játékosokról.

Remélem CR hamarosan formába lendül, de hogy ma szar volt, söt meccsek óta harmat gyenge és görcsös, az tény. Ezt lehet szépíteni, de ez van. Viszont remélhetöleg ez hamar eltünik és újra elkezdi termelni a gólokat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. október 23., vasárnap 22:58

Jó nagy marhaság amit az egész x y utálókról írtok páran. Szar volt ma, le írják, ez van.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 23., vasárnap 22:51

hunmadridista írta:Sajnos Ő is elindult a lejtőn...
Milyen lejtőn? Azon amiről már 2-3 éve is volt szó?
Ha egy madridista fórumon CR ,,haterek"-ről kell beszélni, akkor rég nem a vitaindító kérdéssel van a baj...
Ha régóta vagy olvasója a fórumnak akkor pedig tudod, h léteznek ilyenek itt.

Én inkább pár napig nem olvasom ezt a topikot.. ilyenkor semmi értelme. Varane topikjában persze csend van pedig az utolsó 10 percben csak két gigantikus hibát vétett amiből nyugodtan gól lehetett volna... :(

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. október 23., vasárnap 22:50

Kerlon írta:
Buitre írta: Carvajal, Marci, Kova, Isco...

amúgy meg adja le, amikor kell, főleg ha nem megy a góllövés...
A legjobbat kihagytad : Toni Kroos. Brutális a német.
nem volt rossz, de nem nyűgözött le. a legjobb ma Isco volt. plusz Marci.
és dícsérném a Lucas-Morata kettőst, mert a lelkesedésükkel ismét meghozták a pluszt.
Kovacsics dícsérhető az agilitásért, de sok labdát el is szór feleslegesen.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 23., vasárnap 22:48

Az, hogy 2 100% ziccerből 2x nem bírta megemelni annyira a labdát hogy a kapuba találjon, az vicc.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 22:47

Buitre írta:
Ladislao írta:Nincs jó formában. És? Ki van jóban ebből a csapatból?
Carvajal, Marci, Kova, Isco...

A legjobbat kihagytad : Toni Kroos. Brutális a német.
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 23., vasárnap 22:47

Sajnálom, hogy nem megy neki és csak szenved.

Igyekszik. Igen sok esetben önzö, de sokszor le is adta.

Próbálkozik, küzd, de baromira nem megy neki.

Remélem hamar túlesik ezen és elkezdi megint xarni a gólokat. Ez a görcsölösdi senkinek sem jó. Zidane is igyekszik neki segíteni, de a végtelenségik ö sem hagyhatja a pályán i0 percig még ö is ki lesz kezdve.

--Engem nem érdekel soha ez az aranylabda baromság, mert csak egy nevetséges show és szimpátia szavazás lett belöle. Szakmaisága nincs. Viszont CR vért hugyozott, hogy EB gyözelemig vigye a nem annyira acélos portugálokat és termelt a Realban is kegyetlenül. Azt gondolom ezek után megérdemelne egy egyéni elismerést.--

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. október 23., vasárnap 22:46

Oh főnököm...én nagyon hálás vagyok neki mindenért de ilyet nem szabad... :(

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. október 23., vasárnap 22:46

Ladislao írta:Nincs jó formában. És? Ki van jóban ebből a csapatból?
Carvajal, Marci, Kova, Isco...

Vissza: