Viszont ha összjátékban megtalálja magát a csapatban, az már félig győzelem lesz, mivel nem feltétlen neki kell lennie az első számú gólfelelősnek. Elégedett leszek vele akkor is, ha kioszt 10-10 gólpasszt CR-nak és Karimnak

nagyrészt egyetértek, kivéve ezzel a résszel.
ennyi pénzért, amennyiért ez az ember idejön, az a minimum, hogy új sztratoszférába lövi fel a madridot és megállíthatatlanok leszünk és ha idén nem is de jövőre triplázni kell.
ez egy elég erős jel is a vezetés részéről céronaldo felé, hogy nem vagy te olyan jó barátocskám, nem jutott fel veled a csapat a csúcsra, kevés voltál hozzá, ezért hozunk még drágábban egy játékost, immár letaszítva téged a valaha volt legdrágább pozícióból.
ha hozzuk bélt, itt már nincs kecmec, tavaszig van ideje beilleszkedni, nem fiatal tehetségről van szó, nem öreg cserejátékosról, akikkel szemben van tolerancia és türelem, a világ legdrágább és egyik leghypoltabb játékosáról van szó, ha vele nem nyerünk béelleket és bajnokságokat, akkor tényleg nincs értelme folytatni ezt az egész real madrid nevű bohóckodást.
Nem bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá még egyszer. Elég nevetségesek vagytok, hogy minden szar miatt próbáltok belekötni Balebe. Ilyen szintű fikázást még életemben nem láttam sehol, kb Messi se kapott ennyit. Nézzétek már meg, hogy mit csináltok, tiszta vicc az egész.
nem olvastam vissza mindent, akinek nem szimpatikus, az kiadhatja magából. akinek az, az is leírhatja, hogy miért.
nekem nem szimpatikus, nem is tudom egyelőre elképzelni, hogy kisebb területen mire lesz képes (vagyis el tudom, csak cáfoljon rám) de akiért kifizetnek ennyi pénzt, ott bizony teljesíteni kell. nincs szarakodás, egy készterméket veszünk, a világ legdrágább átigazolása. kérdés, hogy összeroppan-e a nyomás alatt.