Emlékszem, tavaly megtudtam számolni a két kezemen, hányan akartuk a horvátot, most meg kis túlzással az egész fórum rajong érte. Értem én, hogy nem mindenki néz Spurs meccseket, nincs is ezzel komolyabb baj, én sem láttam mindet, csak el-elkapok egyet-egyet és akkor már végigülöm, de azt már nem értem meg, hogy miért kell kvázi "ismeretlenül" fikázni egy játékost.
Azt mondjátok Bale nem jó felállt védelem ellen, ha kis területe van meghal, stb.-stb. Szerintem Európában nincs jelenleg olyan játékos, aki több gólt szerzett távolról -függetlenül attól, hogy hány védő van előtte-, mint ő. Ráadásul én pont azt néztem, hogy milyen ügyesen tudja levenni a labdákat a JOBB lábával, néha szinte mintha odaragadna hozzá, aztán jöhet a balos bomba. Woá.
Ráadásul a Realnak jelenleg NINCS játéka, alakul a dolog, de most még NINCS. Ezért azt sem jelenthetjük ki, hogy Bale nem illene bele. Én továbbra sem tikitakát akarok látni. Ha lehetőségünk van egy gyors kontrára a 300 passzos fölösleges építkezés helyett, húzzuk meg!
Nagyon szeretném Balet, az sem érdekel, ha emiatt Benzema, Özil vagy bárki a támadó szekcióból végig kell padozza a szezont. CR kivétel.

Persze erre úgysem kerül sor. Sok meccs lesz, Carlo pedig szerencsére ismeri a rotáció fogalmát és értelmét.