Elvesztettem a fonalat a Grízes esetében. Miért menne egy top3-as csapatból egy középszer MU-ba?
Jó persze tudom, a pénz. De akkor mehetett volna most is már szerintem. Kétlem hogy a tavalyi éve után (ami lehet egyedülálló lesz egész életében, ki tudja?!) ne lettek volna komoly kérői.
Azt már inkább elhiszem, hogy ha Simeone megy, akkor ha hívja az új csapatába a franciát, akkor ő is megy - ha le tudják rakni érte a lóvét.
Pogbát még nem nagyon láttam játszani az MU-ban. (párszor 10-20 percet) De szerintem
bárkit badarság egy új csapatban 2 hónap után megítélni. De nem szállok bele ebbe a Pogba mizériába. Nem is róla szól a mondandóm, hanem kár bárkit leírni/véleményezni ilyen rövid idő alatt.
Kíváncsi leszek hogy Mourinho meg tud-e újulni Manchesterben, illetve hány szezont bír ki ott.
Őszintén én úgy
érzem, hogy 2 év alatt megbukik. Aztán lehet rám cáfol és újra "ragyogni" fog az MU.
Ha már írtam és PL: arra kíváncsi leszek hogy az Arsenal idén mire lesz képes, mert ősszel "mindig" jók, de aztán december-január körül durran a lufi (főleg a sok sérült miatt). Pep meg rendesen berántotta a kéziféket