http://www.20minutos.es/deportes/notici ... 2093486/0/
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. október 22., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 22., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 22., szombat 19:44
Egységben az erő, egy jó Busquets meg Alba alakítás kellett volna még oda.palesz77 írta:Suarezre nincs, azt en se ertetten, de amennyit homorit meg nem lepodtem. A tobbiek meg nyilvan azert fogtak a fejuket, mert azt hittek jon meg flakon..
Neymart se ertem amugy minek kell kipofazni parazs meccsen idegenben, de azo dolga, nost megis kapta a "jutalmat" erte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 22., szombat 19:42
Én ezt az egész meccset nem értettem onnantól hogy Mallenco hogy bírt nem bele fulladni a sípba.palesz77 írta:Suarezre nincs, azt en se ertetten, de amennyit homorit meg nem lepodtem. A tobbiek meg nyilvan azert fogtak a fejuket, mert azt hittek jon meg flakon..
Neymart se ertem amugy minek kell kipofazni parazs meccsen idegenben, de azo dolga, nost megis kapta a "jutalmat" erte.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 22., szombat 19:36
Nyilván azért? Tegnap óta vagy barcás, hogy ezt gondolod? (nyilván tudom, hogy nem)palesz77 írta:Suarezre nincs, azt en se ertetten, de amennyit homorit meg nem lepodtem. A tobbiek meg nyilvan azert fogtak a fejuket, mert azt hittek jon meg flakon..
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. október 22., szombat 19:33
nyilván...palesz77 írta:Suarezre nincs, azt en se ertetten, de amennyit homorit meg nem lepodtem. A tobbiek meg nyilvan azert fogtak a fejuket, mert azt hittek jon meg flakon..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 22., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 22., szombat 19:27
Hat ezek a ratyik...Norbii írta:Az semmi. Ez a lényeg: http://oi63.tinypic.com/dxl4za.jpgTheBull6 írta:Már a "tizinél" is hogy esett el ez a majom.![]()
De utána ez az alakítás. Kegyetlen ez az ember.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. október 22., szombat 19:25
Kész, végem van, hát ezt a méltán híres ,,Beugró" társulata is megirigyelné.Norbii írta:Az semmi. Ez a lényeg: http://oi63.tinypic.com/dxl4za.jpgTheBull6 írta:Már a "tizinél" is hogy esett el ez a majom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. október 22., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. október 22., szombat 19:16
Az semmi. Ez a lényeg: http://oi63.tinypic.com/dxl4za.jpgTheBull6 írta:Már a "tizinél" is hogy esett el ez a majom.![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 22., szombat 18:45
Már az első félidőben is leütött egy játékost. Ahogy a Deportivo ellen is fejen vágott valakit, persze szó nélkül hagyták. 5 perccel később gólt szerzett. Túloldalon Laure vagy ki meg pirosat kapott ezért.TheBull6 írta:Már a "tizinél" is hogy esett el ez a majom.![]()
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2016. október 22., szombat 18:45
Csodálkozol? Neymarban semmi tisztelet nincs senki felé, ezt a fenomén is megmondta. Addig nem is lesz belőle igazi Brazil válogatott játékos.'Az írta:már a gólörömnél látszott, hogy Neymar kiszólt valamit a közönségnek, gondolom erre pöccentek be ennyire.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. október 22., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. október 22., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. október 22., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 22., szombat 18:09
Igazi patkány nem csak fejre...poronty írta:Suarez![]()
![]()
![]()
Eltalálják egy üres palackkal és eldől, mint, akit lelőttek. Hányinger.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 22., szombat 18:09
Nem ot talaltak el, ha nem Neymart, aztan o esik el.poronty írta:Suarez![]()
![]()
![]()
Eltalálják egy üres palackkal és eldől, mint, akit lelőttek. Hányinger.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. október 22., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. október 22., szombat 18:08
Undiano sporttárssal együtt.numberone1 írta:Ez a geci Suarezt orokre el kellene tiltani.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem