Talán a két leggyengébb ellenfelüket emelted ki. Gyakorlatilag nem én húzom le őt és a MU-t, hanem az egész média. Francia csapattal sem különb. Tegnap a meccskommentátor elmondta, hogy a szurkolók azt mondták rá, hogy RvP óta nem volt ilyen lusta játékosuk.palesz77 írta:Mondjuk ez is bőven megítélés kérdése, hogy jól játszik-e. Hátrébb van rendelve, ahol meccsenként van legalább egy klasszis megmozdulása - vagy én láttam csak jó meccseken pont. Nyilván kevésbé látványos, és nincs akkora hatással a játéka a MU-ra - mondjuk játékuk sincs -, de azt mondani, hogy szar szezonja van.. Statokat nem hozza nagyon, ez igaz, de ha meg ez alapján ítél valaki, akkor Kroos is szar a Realban, mert a Münchenben szezononként több gólt lőtt, mint nálatok 3 év alatt. Csak nem ez számít ugye, hanem amit a pályán mutat.. Nézd meg a Stoke ellen pl, de inkább a Leicester ellen. Az ha szerinted szar játék, akkor nem tudom mi számít jónak azon a poszton - ráadásul egy ilyen csapatban. Előző meccsen is egyszer villant, de azzal eldőlhetett volna a csörte, ha Zlatan nem fejel mellé. Akkor jobb lenne a megítélése, pedig ugyanoda rakta volna a labdát..
Abban egyetértek, hogy túl lett hypeolva, nem is kicsit, és nem ér annyit, amennyit adtak érte. Vannak hibái is, védekezésben pl nagyon nagy területet hagy maga mögött sokszor, ezért kell a güris ember mellé, meg még vannak dolgai biztos, sokat én se láttam. De mellé meg vannak klasszis dolgai, támadásban a legjobb középpályásuk talán, nélküle még ilyen játékuk se lenne. Úgyhogy szerintem bőven túlzás az, hogy szar a szezonja.. Az nem itt kezdődik, de lehet nekem túl alacsonyak az elvárásaim.
Toni Krooshoz hasonlítani meg... miro barátunkat megidézed. Pont ez az, hogy Toni Kroos szinte egyedül képes meghatározni egy csapat játékát, Pogba meg nagyon nem. Pogbának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy Herrera mellett és egy tkp mögött jól teljesítsen, de ettől messze van. Deschamps kellett szintén zenész. Pedig ott a csapattársakra se hullhat ekkora fikaáradat.
Meg október közepén ne hivatkozzunk év eleji formára. Mondjuk az tényleg nagy erény, hogy Fellaini mellett kitűnik. És játhatott 10-es poszton is, ott se váltotta meg a világot.
Na mindegy, tényleg kiszállok a témából. PÜ-ben lehet vele zaklatni, ha valakit nagyon bánt a véleményem.