Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom kinek miért van baj a nyelv nyújtással, ha visszaemlékeztek CR manchesteri korszakára, amikor hasonló idős volt mint most Bale akkor ő is ugyanezt tette. De tényleg nem a gólöröme a lényeg, hanem az, hogy hogy játszik és milyen a hozzá állása a csapathoz. Itt én többre becsülöm mint Ronaldot, mert Bale elejétől a végéig hajt mind támadásban, mind védekezésben.
De ő tényleg csak akkor kell, ha lesz még legalább 3 távozó
De ő tényleg csak akkor kell, ha lesz még legalább 3 távozó
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kiakadhatsz, attól még irritál emberileg, plusz ha ránézek, inkább nem írom le, hogy mi jut eszembe.Az ilyenektől kiakadok. Mikor valaki a képességeit vonja kétségbe, csak felhúzom a szemöldököm és hallgatok. Mikor az árával van bajotok még bólogatok is, bár nagyon szeretném, hogy érkezzen. Viszont, amikor az a gondotok vele, hogy milyen a gólöröme...
Mivel én írtam, reagálok. Én bánnám. Létszámon felüli, felborít mindent, amit eddig felépítettek Carlóék, és ebben vastagon ludas lesz Pérez és Zidane is.gondolom nem sokan bánnátok, ha sokat nyújtogatná a nyelvét, meg mutogatná a szíveket.![]()
Jó játékos, rúg akkorát, mint egy ló, hatékony is általában, de nem látom a helyét ebben a Madridban. Cáfoljon rám, ha jön; tolja a jogát, mert kontrafocit, szenvedést, és síró labdát láttam eleget az elmúlt 10 évben.
Szezon végén nem egy öt perces videót akarok látni, amit valaki belinkel és csöpög, hogy ó b+, de szépen is tudunk játszani,...aztán lejátszott a csapat 4000-5000 percet az év során. Engem a 30 méteres bombák sem vernek nagyon földhöz, néha-néha ok, felugrok, tapsolok, de ha 20 gólból 15 ilyen, akkor elveszíti varázsát.
De nem vagyunk egyformák, kinek a pap, kinek a paplan.
Összegezve tehát, ha jön és jól focizik, akkor elnézem ezt a majomkodást neki. De ha úgy rugdal gólokat, hogy közben rossz nézni a játékát, akkor nincs miért tapsikolnom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom nem sokan bánnátok, ha sokat nyújtogatná a nyelvét, meg mutogatná a szíveket.
nem tudom, nekem a gólörömeiről is ronaldo jut eszembe, de lehet, hogy csak bevizionálom, hogy 2.0 a tag.

nem tudom, nekem a gólörömeiről is ronaldo jut eszembe, de lehet, hogy csak bevizionálom, hogy 2.0 a tag.
Di Maria is szívecskézik, nem emlékszem, hogy nála is baj volt ez bármikor is...
tényleg nem értem, hogy ezzel mi a baj...

tényleg nem értem, hogy ezzel mi a baj...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Az ilyenektől kiakadok. Mikor valaki a képességeit vonja kétségbe, csak felhúzom a szemöldököm és hallgatok. Mikor az árával van bajotok még bólogatok is, bár nagyon szeretném, hogy érkezzen. Viszont, amikor az a gondotok vele, hogy milyen a gólöröme...Kerlon írta:Nem vagy egyedül.Realista24 írta:Engem egyre jobban idegesít ez a Bale gyerek, főleg miután megnéztem azt a videót.
Ez az állandó nyelvkinyújtása, meg szívecskés lószara kifejezetten irritál.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze,nem is ezért mondtam...hisz én Neymara se mondom aut,hogy ő lesz a kövi brazil "csodagyerek"mert bukhat,csak úgy mint a sok "Pele utódnak "kikiáltott előde...mint ahogy bukott sok "Maradona utód" is,elég ha csak Riquelmere gondolunk...Jó,mert neked ott van ki a két nagy kedvenc és elfogult lehetsz velük,ez nem baj,de azért ne hidd hogy nem állok raul mellé ha valaki nem ismeri el a világ egyik legjobbjának(17-27 között). Aztán kiégett mint pápán a gyöp,de ez meg benne van.
Az a véleményem,ha marad a PL-be,akkor viszont ő valóban "Ryan Giggs utód"lehet,de csak akkor...a walesi kegenda tudta,hogy nem szabad neki kimozdulni a szigetországból,mert benne lehet a bukás,míg angliába csúcsra juthat...és így is lett...
Bale a PL királya lehet,ehhez minden adottsága meg is van,de spanyolországban,meglehet hogy csak epizodista lesz,rekord összeg ide vagy oda...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Na okosan itt prosti jó a pálya.R.M.C.F írta:Jó,mert neked ott van ki a két nagy kedvenc és elfogult lehetsz velük,ez nem baj,de azért ne hidd hogy nem állok raul mellé ha valaki nem ismeri el a világ egyik legjobbjának(17-27 között). Aztán kiégett mint pápán a gyöp,de ez meg benne van.

Nem vagy egyedül.Realista24 írta:Engem egyre jobban idegesít ez a Bale gyerek, főleg miután megnéztem azt a videót.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,mert neked ott van ki a két nagy kedvenc és elfogult lehetsz velük,ez nem baj,de azért ne hidd hogy nem állok raul mellé ha valaki nem ismeri el a világ egyik legjobbjának(17-27 között). Aztán kiégett mint pápán a gyöp,de ez meg benne van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert eddig lényegében mindig a ló másik oldalán ültünk...Raúl, Casillas vs MouR.M.C.F írta:Miért szomorú velem egyetérteni? elárultál.

Remélem ez a story nem húzódik el 31-ig, mert a falba verem a fejem. Üljenek le ahhoz a kva asztalhoz, oszt oldják meg, ez az állapot csak a fírkászoknak megfelelő.
Egy Bale-Benzi-CR trióval nekifutni a bajnokságnak,kiszolgálná őket Özil/Isco/Modric/Xabi/Illara kp....Bármilyen Barca, Bayern, Chelsea védelem felköthetné a gatyáját, mert elméletileg ezek már 30 m ről lényegében bárhonnan veszélyesek.
Jó kis Classico lenne

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem egyre jobban idegesít ez a Bale gyerek, főleg miután megnéztem azt a videót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Az,hogy nem elég tökös,nem arra értettem,hogy mekkora gólokat rúg.Arra értettem,hogy itt,amikor a média árgus szemmel figyel szinte mindenkit,pláne egy sztárigazolást,akkor tudja e hozni magát.Honnan tudom hogy nem fogja?Nem tudom.De nagypénzbe mernék azért fogadni,hogy nem lesz az a világmegváltóüberplaya,nem lesz az a lebprulokelötted futballisten,mert naggyából fel tudom mérni az embereket,és ehhez bizony szerintem kevés.Kiváló labdarúgó,nem kérdés,de az viszont;amit a legtöbb ember vár,az nincs meg benne,azt hiszem.Ès akkor majd jön a nyafogás,meg a fanyalgás...de engem nem érdekel,jön oszt majd megmutatja.Csak már jönne,vagy maradna,mert ez már lassan hosszabb story lesz mint egy brazil szappanopera...
Ami meg Messit illeti,egyrészt nem egy katwgória Bale-el,bármennyire is nem szimpi,másrészt meg aki egy megaklubnak tud vezényelni,na annak van töke igazán...
Ilyen a foci.....én ezt neymarról érzem,egy túlsztárolt ember.....de ettől még lehet igazad,és bale lehet nem válik be,de ez annyira sanszos,mint bárki másnál......hiába brit,nézd meg milyen megoldásai vannak,hát ha brazil lenne és a receifében nyomná,itt sokan a föcskéjükre hímeztetnék anyuval a nevét.
-
Miért szomorú velem egyetérteni?Hát bármilyen szomorú is kimondani, de RMCF el értek egyet.

- morientes
Az,hogy nem elég tökös,nem arra értettem,hogy mekkora gólokat rúg.Arra értettem,hogy itt,amikor a média árgus szemmel figyel szinte mindenkit,pláne egy sztárigazolást,akkor tudja e hozni magát.Honnan tudom hogy nem fogja?Nem tudom.De nagypénzbe mernék azért fogadni,hogy nem lesz az a világmegváltóüberplaya,nem lesz az a lebprulokelötted futballisten,mert naggyából fel tudom mérni az embereket,és ehhez bizony szerintem kevés.Kiváló labdarúgó,nem kérdés,de az viszont;amit a legtöbb ember vár,az nincs meg benne,azt hiszem.Ès akkor majd jön a nyafogás,meg a fanyalgás...de engem nem érdekel,jön oszt majd megmutatja.Csak már jönne,vagy maradna,mert ez már lassan hosszabb story lesz mint egy brazil szappanopera...
Ami meg Messit illeti,egyrészt nem egy katwgória Bale-el,bármennyire is nem szimpi,másrészt meg aki egy megaklubnak tud vezényelni,na annak van töke igazán...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát bármilyen szomorú is kimondani, de RMCF el értek egyet. Amit ez az ember a tavalyi szezonban lehozott az emberfeletti, Neymar ennek a felét tette le a Santosban, egy brazil ligában...ami olyan messze van a PL től mint a mennyei bajnokság a bundesligától. Ellenben már a következő 6 aranylabdát a youtube videóira odaadták.morientes írta:Én nem Neymaroztam,ahogy az előttem szóló sem.Meg Lucas Mourat se hoztam fel.Elmondtam a véleményem.Nem Neymart hypolja fel a média,mostanság,hanem pont Balet.Már lassan a vízcsapból is ő folyik.A Marca,az AS meg a brit szennylapok csak róla szólnak.Pedig nem brazil,hanem brit.
De mondok valamit.Sose lesz ő nagy futballista.Sose lesz ő legenda.Mert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.
A médiáról meg annyit, hogy ha nincs ez az átigazolási mizzéria Baleről max 2-3 cikk jelent volna meg, Neymar meg már két éve folyamat cikk, legyen akár szó egy új góljáról, facefotójáról, átigazolási vágyáról, tövig nyalásáról stb.
Hogy leganda lesz-e, vagy csak megmarad egy kimondottan jó játékosnak ezt a jővő eldönti, de jelen esetben én többet látok benne, többre fogja vinni, mint Neymar, főleg ha a Realba igazol idén.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Erre nagy pénzben azért ne fogadj, tehetségtelen labdarúgók nem kapnak PL legjobbja címet még ebben a kapitalista világban semDe mondok valamit.Sose lesz ő nagy futballista.Sose lesz ő legenda.

Ezt nem értem, de kíváncsi lennék a jelenlegi tökösök névsoráraMert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.

Azért nem kéne átesni a ló túloldalára. Már most nagy futballista. Ez vitathatatlan. És még csak 24 éves, hatalmas potenciállal. Remélem még a héten elhozzuk és véget ér ez az egész szappanopera körülötte.morientes írta:De mondok valamit.Sose lesz ő nagy futballista.Sose lesz ő legenda.Mert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.
-
Lehet nincsen töke,de akkor az milyen pi*na aki megtolja balkötőből,majd 28ról begyomrozza a keresztpipába mindössze azért mert éppen ráért és adtak rá egy walesi mezt?morientes írta:Én nem Neymaroztam,ahogy az előttem szóló sem.Meg Lucas Mourat se hoztam fel.Elmondtam a véleményem.Nem Neymart hypolja fel a média,mostanság,hanem pont Balet.Már lassan a vízcsapból is ő folyik.A Marca,az AS meg a brit szennylapok csak róla szólnak.Pedig nem brazil,hanem brit.ne neymarozzatok mert a hajamat tépem ki attól a túlfújt alaktól(tényleg jó,
De mondok valamit.Sose lesz ő nagy futballista.Sose lesz ő legenda.Mert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.

- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Pár év múlva visszatérhetünk erreSose lesz ő nagy futballista.Sose lesz ő legenda.Mert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.

- Galacticos
mert messi olyan tökös?morientes írta:Mert nincs hozzá töke.Ez a szomorú igazság.
egy jó marketinges csapattal bárki, bármi népszerű lesz. mert mindent belehet adagolni a nézőknek, csak az a kérdés hogy milyen tálalással, ha úgy mint a barca akkor még azt is kitudnák magyarázni hogy ők is meghívták annó a szőke csajt benzemáék után és még akkor sem volt 18.
- morientes
Én nem Neymaroztam,ahogy az előttem szóló sem.Meg Lucas Mourat se hoztam fel.Elmondtam a véleményem.Nem Neymart hypolja fel a média,mostanság,hanem pont Balet.Már lassan a vízcsapból is ő folyik.A Marca,az AS meg a brit szennylapok csak róla szólnak.Pedig nem brazil,hanem brit.ne neymarozzatok mert a hajamat tépem ki attól a túlfújt alaktól(tényleg jó,
LEGIO PATRIA NOSTRA