Ez a cikk meg...mintha xy írta volna az eredmények.com alapján

Legvége:
(A statokat összesítését köszönjük a Mirrornak.)
Ennyit ér az egész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 18., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 18., kedd 16:15
Persze, ezt bizonyítja is hétről hétre, hogy bárhol bármikor... szarul játszik. És egyénileg se tűnik ki azonkívül, hogy ő le tud venni egy-egy labdát, de nem villog.numberone1 írta:Szerintem meg Pogba azon kevesek egyike akit barmilyen rendszerben a kp-n beillesztheted barhova. Szerintem azzal sincs gond, ha le van szabajozva es a vedelem elott kell jatszani, vagy az alattam emlitett 4-2-3-1-ben csak akkor az elotte levoknek nem ilyen veteran lassu Ibranak, gyenge szeljatekot produkalo Matanak v Lingardnak, v Rooneynak kellene lennie...a kp tarsairol es szelso vedokrol nem is beszelve.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 18., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 18., kedd 15:26
Lesérült nem sokkal a szezon kezdete után, most lehet kb 90%-os állapotban.MesQueUnClub írta:Nem is értem, hogy Mhkitarjan ha mar ott van, miért nem o a 10es poszton játszó,
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 18., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 18., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 18., kedd 10:28
Az árát nem veszem figyelembe, az már mindegy. Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy Pogbaban benne van az, hogy kiemelkedő focista legyen. Persze gyakran ez nem elég, ugye a környezet, személyiség, sérülések, stb. mind befolyásoló tényezők.Kerlon írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 18., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 18., kedd 9:35
Egy Real - Atleti rangadón ezeket a számokat a büfében is hozzákCaraway írta:Ander Herrera's stats:
11 interceptions
7 tackles
1 blocked shot
3 clearances
Jogos, Pato a kövektezői idényben robbant be. De a hsz-om lényege úgysem ez voltBL-győztes idényben Patonak köze se volt semmihez.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 18., kedd 9:03
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. október 18., kedd 9:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 18., kedd 8:28
Szerintem De Gea volt a legjobb. Herrera sem volt rossz. Annyit fut és küzd, mint ahhoz hozzászoktak Angliában egy átlagos középpályástól, viszon azt ésszel csinálja. Ennyi elég ahhoz, hogy kiemelkedjen. Ez sokat elárul a PL-ről.Nyilacska írta:Herrerat senki sem említette mégis óriásit focizik idén. Megint legjobbja volt csapatának
Pogba, mindkét alkalommal (költői túlzás, mielőtt valaki belém kötne), mikor labdához ért, lehetett lárni, hogy kb kétszer képzettebb, mint a legtöbb MU játékos. Egyszerűen rossz csapatba igazolt, rossz edző alá, egy rossz taktikába. Mellé labdaügyes, labdabiztos társak kellenek, akivel tudja tenni-venni kicsiben, és elöl sem egy statikus, lassú Ibra várja a labdákat.Kerlon írta:Pogba amúgy se Aranylabda kaliber az új rendszerben, de nem hisztek nekem. 10esnek szerintem kevés, máshogy meg nem lesz akkora húzóerő.
Kaká akkor jó volt, de azt leírni, hogy kb. egymaga nyerte meg a BL-tKerlon írta:Olyan szezon kéne tőle, mint mikor Kaka kb egy maga nyerte a Milannak a BLt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 18., kedd 8:13
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. október 18., kedd 7:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 17., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 17., hétfő 23:12
Majd meglatod, mikor jovore sem lesz BL. Mou elkattan megint. Osszebalhezik mindenkivel es sziasztok. Persze nektek meg uj.Caraway írta:Remy írta:Jovo nyaron jon 50 misiert Kroos es Modric melle.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. október 17., hétfő 23:10
Remy írta:Jovo nyaron jon 50 misiert Kroos es Modric melle.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 17., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 17., hétfő 23:05
A fizetésből azért futja majd egy saját aranybogyóraziro4vr írta:Pogba fiam ezt jól elcseszte, raviolinak megköszöngeti meg magának is. Aranylabdát majd lát, ha meglátogatja Ronaldot vagy Cannavarot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 17., hétfő 23:00
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem