CR onzetlen volt, es bar adott ket golpasszt, es sokat volt jatekban (magahoz kepest), elkepeszto mennyire frusztraltan jatszott, mintha nem is o jatszott volna... ideges volt, hisztizett, csapkodott, meg a megszokottakhoz kepest is sokat duzzogott, meg sem lepodtem amikor elkattant es utanarugott a gyereknek, majd sargat kapott, de utana is csak magyarazott hogy az elso volt es fuck off.
Asensio nagyon penge volt, de vedekezesben nagyon keves volt, nem helyezkedett jol es konnyen elszakadt tole az embere. Ezen javitani kell.
Kroos pedig annyi labdat adott el ezen a meccsen, amennyit egesz eddigi karrierje soran osszesen... nem volt jo meccse, de meg igy sem lehet ra azt mondani hogy rossz volt.
James szerintem jol jatszott, erezheto, hogy segitenek neki, ha labdat kap, mar nem visszafele fordul hanem elore, es felvallalja az egyeni jatekot, illetve jol veszi eszre, hova kell forditani a jatekot. Hosszutavon azonban ez is keves lesz, mert Isco es Kovacic is eledezik, klasszis teljesitmeny kell hetrol hetre, ha valamelyik ott akar maradni a kezdoben. Varane es Pepe jol toltak, Danilo iszonyatosan kilog

Carvajalnak nincs konkurenciaja gyakorlatilag, de tehermentesiteni igy jo lesz Danilo.
Benzema mar a Betis meccsen is jo volt, most is elegedett voltam vele, Bale viszont ennel joval tobbet tud. Most nem jatszott olyan agilisan, a golja viszont szep volt, jol csinalta.
Vazqeuz es Morata remekul alltak be, felporgettek a meccset:) es mindketto golt szerzett, le a kalappal!