Mióta van nagyar nyelvű csatornákat tartalmazó digoboxom, nagyon jól szórakozom még a szar meccseken isKerlon írta:A Zaragozát se tipmixelte ki az élvonalból.nem tudom, hogy egy-két sportújságíró, hogy keveredett a mikrofon mögé MO-n.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 23., vasárnap 17:19
Mióta van nagyar nyelvű csatornákat tartalmazó digoboxom, nagyon jól szórakozom még a szar meccseken isKerlon írta:A Zaragozát se tipmixelte ki az élvonalból.nem tudom, hogy egy-két sportújságíró, hogy keveredett a mikrofon mögé MO-n.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 23., vasárnap 17:07
Fülöp László ismét megvillant, idézem:,, Gabi rendkívül sportszerű játékos"Kerlon írta:Jó ez a Sevilla Atma. Gyurik egymást. Rendesen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 23., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. október 16., vasárnap 11:00
Aguero elott azert volt ott egy Forlan.MesQueUnClub írta:
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 16., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 16., vasárnap 1:57
Falcaot se, inkább az, hogy Forlanbol nem akasztottak sokat. Carrascobol én nem néztem ki eddig sokat, de lehet rám cáfol. Aki meg leszolta az Atleticot az nagyon rosszul tette.Süti írta:Forlán azért nem ott lett igazán nagy játékos, nem ők "nevelték ki", gondolom ezért maradt ki a felsorolásból.MesQueUnClub írta: Aguero elott azert volt ott egy Forlan.egyébként ez az Atma most idén kifejezetten parádésan tud játszani, gyakorlatilag egyértelműen top4 világszinten.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. október 15., szombat 23:38
Forlán azért nem ott lett igazán nagy játékos, nem ők "nevelték ki", gondolom ezért maradt ki a felsorolásból.MesQueUnClub írta: Aguero elott azert volt ott egy Forlan.egyébként ez az Atma most idén kifejezetten parádésan tud játszani, gyakorlatilag egyértelműen top4 világszinten.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 15., szombat 23:31
Aguero elott azert volt ott egy Forlan.Chris írta:Nincs is ebben semmi meglepő az Atlético pár évente most már rendszeresen kitermel (illetve a legjobbak közé emel) egy új sztárt a csatársorban. Kezdődött ez még régen Agüero, Falcaóval, aztán mostanában Costa, Griezmann volt a soros, Carrasco lesz a következő úgy néz ki. Nem tudom mi a titkuk.Carrasco eléggé beast módba tolja az idei szezonba.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 15., szombat 23:16
Nincs is ebben semmi meglepő az Atlético pár évente most már rendszeresen kitermel (illetve a legjobbak közé emel) egy új sztárt a csatársorban. Kezdődött ez még régen Agüero, Falcaóval, aztán mostanában Costa, Griezmann volt a soros, Carrasco lesz a következő úgy néz ki. Nem tudom mi a titkuk.Carrasco eléggé beast módba tolja az idei szezonba.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. október 15., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 15., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 15., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. október 15., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. október 15., szombat 18:16
de nagy az arc...BarçaNorbi írta:Szerintem az összes játékosuk elcserélné a ti 2 BL-eteket az ő 3 EL címükért.R.M.C.F írta:
Miért ki a jobb náluk az elmúlt években?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. október 15., szombat 15:47
Szerintem az összes játékosuk elcserélné a ti 2 BL-eteket az ő 3 EL címükért.R.M.C.F írta:Miért ki a jobb náluk az elmúlt években?lestat írta:Sevilla 17!!!! hónapos sorozatot szakitott meg hogy ma végre nyert idegenben 2-3ra![]()
Europa legjobbja...ja![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. október 15., szombat 15:41
Nyilván senki...de nálam ez még gáz egy olyan csapattól aki zsinórban 3szor nyerte meg az EL-t.R.M.C.F írta:Miért ki a jobb náluk az elmúlt években?lestat írta:Sevilla 17!!!! hónapos sorozatot szakitott meg hogy ma végre nyert idegenben 2-3ra![]()
Europa legjobbja...ja![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 15., szombat 15:33
Miért ki a jobb náluk az elmúlt években?lestat írta:Sevilla 17!!!! hónapos sorozatot szakitott meg hogy ma végre nyert idegenben 2-3ra![]()
Europa legjobbja...ja
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. október 15., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 12., szerda 18:17
Áhhám, így már világos.csababarca írta:Realista24 írta:Tudnám minek bővítik, évi háromszor ha megtelik. Ezt az egyet nem értem.
Nálunk sincs értelme a bővítésnek.
Szintbe hozzák a legfelső karéjt a tetőszerkezet miatt, szóval emiatt "kell" bővíteni azt a részt.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem