OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Oldalakon néha szóbajön az EU úgy, mint "kiviszi a pénzt". Erről tudna valaki valamit írni? Mármint hogy nekünk miért éri meg/miért nem éri meg az EU-ban lenni? Annyi nekem megvan, hogy kapjuk az eu-s pénzeket, meg hogy cserébe x pénzt kell nekik visszafizetni. De kb ennyiben ki is merül a tudásom erről.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ó hát akkor erről van szó, miért nem ezzel kezdted.BBeno írta:digisport kommentátor. viszont elmondása szerint az ő ötlete alapján készülne a standröpipálya a vajdahunyad várnál tehát némi érdeke is lett hogy lobbizzon az olimpia mellett.

Bár egyébként a mi cégünk is eléggé érdekelt lehetne, szóval nézhetem úgy is a történetet.

Nem illik.
digisport kommentátor. viszont elmondása szerint az ő ötlete alapján készülne a standröpipálya a vajdahunyad várnál tehát némi érdeke is lett hogy lobbizzon az olimpia mellett.
-
Ki a tököm amúgy ez a Szántó Dávid?csababarca írta:Ami fura volt Szántó Dávidtól, hogy ilyet mond, hogy akkor meg lenne csinálva a metró pl...miért? Ez alap dolog lenne, ne ezzel zsarolják már a népet hogy lesz hármas metró ha megszavazzátok az olimpiát...ez nonszensz.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Te is adsz valami pacsulit legalább a pénzért?:DRealista24 írta:Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt![]()
Olimpiában egyetértek az ellenzőkkel, de nem mondom nem örülnék neki, sőt biztos kint is lennék sok eseménen.
De felfordul a gyomrom ha arra gondolok, hogy ebből megint egy bizonyos szűk réteg tudja magát csak megszedni.
Ami fura volt Szántó Dávidtól, hogy ilyet mond, hogy akkor meg lenne csinálva a metró pl...miért? Ez alap dolog lenne, ne ezzel zsarolják már a népet hogy lesz hármas metró ha megszavazzátok az olimpiát...ez nonszensz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Mi az ingatlan.com -on (ha képet is akarsz rakni, akkor fizetni kell, de ezt nézik a legtöbben), az IngatlanRoboton és a Jófogáson hirdetjük.Ajánljátok nekem magyarországi apróhirdetési oldalt, ahol érdemes ingatlant meghírdetni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ajánljátok nekem magyarországi apróhirdetési oldalt, ahol érdemes ingatlant meghírdetni.
Köszi.
Köszi.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Mondjuk ha megoldanák az okosak, hogy ne legyen minden nap reggel munkába menet meg délután hazamenet dugó, akkor talán... de csak talán elgondolkoznék azon hogy érdemes lenne-e. Jah nem, mert nem lenne értelme az egésznek...ziro4vr írta:Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni.

- ziro4vr
Mint a többi bgf-es. Ugye pheco?
Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.

Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.

Nem illik.
seb balazseknak nagy pacsi. meg zaras elott felnyitjak az emberek szemet az olimpiarol.
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
- ziro4vr
Az első mondta után majdnem félreértettem...Realista24 írta: Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.

Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pár ember iigysége nem volt elég, az egész világ kell?Realista24 írta:Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt![]()
Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt
Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
attól még lehet tőlük rendelniRealista24 írta:Habiszti adócsalók.csababarca írta:
http://www.iparfumeria.hu/
én innen szoktam, lehet nem full eredeti, de összehasonlítottam egy fixen eredetivel pl a hugo bossom, és nem lehet megmondani laikusként.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Habiszti adócsalók.csababarca írta:http://www.iparfumeria.hu/rashidm írta:Hol érdemes parfümöt venni? Mindig karira kapok a családtól, aztán azzal elvagyok egy darabig, de most elfogyott.![]()
én innen szoktam, lehet nem full eredeti, de összehasonlítottam egy fixen eredetivel pl a hugo bossom, és nem lehet megmondani laikusként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://www.iparfumeria.hu/rashidm írta:Hol érdemes parfümöt venni? Mindig karira kapok a családtól, aztán azzal elvagyok egy darabig, de most elfogyott.![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- P. Krisz
Én a Rossmannba szoktam eljárni. Ott lehet kapni azt a parfümöt amit évek óta használok/Mexx Pure Life/.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
HahaRealista24 írta:
Ilyen HEV-ed van?

Igen csak az enyém szürke és nem ilyen nagy sajnos a csomagterem.

Special edition.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen HEV-ed van?Steve írta:Nekem egy hybrid Mondeo HEV-m van.ziro4vr írta:Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling.A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema