Mourinho meg nem volt elégedett Khedirával.

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 26., péntek 13:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 26., péntek 13:47
Szerintem Ancelotti is az asztalra fog baszni,ha kell. Együttműködőbb,mint Mourinho.Szóval amerre halad a klub látva Ancelotti szerződtetéséből, az nem egy új kezdet,hanem egy örökös körforgásnak egy újabb állomása lesz és ez így fog menni amíg meg nem érkezik egy Raúl/Hierro/Zidane akik az asztalra basznak majd ,hogy ez így nemjó.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 13:45
Ne akarj már ennyire ki.Én benne lennék akár 4-5 trófea nélküli évben
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. április 26., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 26., péntek 13:31
Alexis Sanchezt azonnal elhoznám a Barcából. Hihetetlen,mennyire beskatulyázzák őt,beleszorítják őt egy olyan rendszerbe,amibe abszolút nem passzol. Annyira meg van kötve,mit kell játszania,hogy az összes pozitív tulajdonságát elveszítette ezáltal. Gyors,technikás,1v1-ben bárkit meg ver,jól ad be,jól fejel,nagyon jó fizikuma van... erre bmeg,nyomatják a "dolgozz Messi alá,és 26-szor tedd vissza Xaviéknak a labdát,mert ha nem,takarodhatsz!"...A hírek szerint, Tito és Zubi, elkezdte a Barcánál a nagytakarítás projectét. A hírek szerint, nincs idejük rizikókat vállalni, esetleg olyan játékosokkal, akik nem bizonyítottak még. Nem akarnak flop-igazolásokat intézni, mint pl: csigrinszkíííj, hleb, Ibra, Alexis, vagy éppen Song. Ha drága lesz, akkor az lesz, választásuk nincs, minőséget kell hozniuk. Neymar és Hummels a két létfontosságú, "alap" igazolás lenne a részükről, a kívánságlista élén állnak. Mivel hogy ennek érdekében a pénztárcát ki kell nyitni, úgy tervezik, hogy Alexis és Song repülni fog a csapatból, illetve pontosabban, ők a fő célpontok a távozókra. (persze Villa is simán repülhet)
Nem akarok gerjeszteni, vagy rivalizálást szítani, de én Alexist rohadt jó játékosnak tartom, csak a barcában elnyomás alatt él, és nincs kihasználva. Nálunk megkaphatná a szabadságát, úgy vélem Benzema szintet tudna hozni minimum. Songot is simán el tudnám képzelni a vkp-szerepben nálunk. Ezzel nem azt mondom, hogy ők kellenek nekünk, csak azért elgondolkodtató, és rohadtul alulértékeltek lettek a Katalánoknál. persze a riválistól igazolni nem éppen leányálom, de megtörtént már.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 26., péntek 13:20
Ramosről simán elképzelhető, Ikernél inkább a portugál házicica lessz a kolompos.hehe írta:ki kételkedik még most is abban, hogy pár hónapja nem ramos és casillas pofázott a marcának belső ügyekről?
Mourinhonál sosem a hozzállását kritizáltam, talán csak az elmúlt pár hétben érdemelné ezt meg, a szerdai sem teljesen az ő hibája volt. Ahogy írtátok, fifty-fifty. Nála azt a gecinagy makacsságot nem tudom lenyelni, ennyire önfejű és alkalmazkodni nem akaró, képes ember egyszerűen nem érhet el sikereket, csak részsikereket a Real Madrid padján.hehe írta:mourinho, a játékosok jó része, és mi itt vagyunk, akiknek még mindig a fociról szól a dolog. pont ezt veszik el tőlünk ezek a ...
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 13:17
Sajnos a jelek szerint Pepének nem tesz túl jót ez a rotálásos megoldás. Nekem nagy kedvencem a fickó, de amennyiben nem képes így is teljesíteni, akkor szívesen elnézegetném akár Garayt is a helyén. Bár hülye lenne visszajönni, mikor stabil kezdô és a MU is akarja.Realista24 írta:Na majd jövőhéten kiderül, hogy igaz-e vagy sem ez a hír.A Marca szerint Mourinho négy játékossal különösen nem volt megelégedve, méghozzá Pepéve, aki minden párharcát elveszítette. Alonsóval és Khedirával, akik alig szereztek labdát (6-8), valamint Özillel, aki nem segített be a védekezésbe.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 26., péntek 13:09
Szerintem ez nem meglepő. Egyrészt hónapok óta szó van róla, másrészt, meg ha tényleg így van, az csak egyvalamit mondd el: Mou lépne, amilyen hamar csak lehet, Abrapapának meg elég mély hozzá a zsebe, hogy ezt gond nélkül meg is oldja. Ekkora zakó esetén meg erre - már hogy tépni akar - egyértelműen számítani kellett. Csak hát senki nem hitte, hogy van ekkora zakó.adamzz írta: na hát ha ez meg igaz akkor...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 13:04
Mélységesen egyetértek.Szal ne essünk át a ló másik oldalára.Magam sem kedvelem Mourinhot,na de azért mert a csapat ilyen indiszponált,lélektelen módon állt ki,arról nem tudom mennyire tehet.Arról hogy nem is érdekelte az aranylábú gyerekeket a meccs.Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 26., péntek 12:58
Miért kell olyat linkelni, ami itt is olvasható? :-)
call 1-900-hehe
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 12:57
call 1-900-heheistimester írta:Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.Nzedge írta:
Pofa, az van.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. április 26., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. április 26., péntek 12:54
Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.Nzedge írta:
Pofa, az van.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 12:48
Nem értem miért vannak megütközve ezen ezek a nagy "sztárok",csak az igazat közölte a publikum.Rosszul esett?A szurkereknek meg rosszul esett a mutatott "teljesítmény".De mivel a reakciók alapján,amit Ramos,valamint az a nagy macho Higuain produkált,sztm eszük ágában sincs megdögleni a pályán a visszavágón,híjján minden alázatnak a szurkolók valamint a klub felé.A Real Madrid játékosai az őket bíráló, gúnyolódó rigmusokat hallgatva hagyták el Németországot, miután a Dortmundba utazó madridi szurkolók meglehetősen csalódottak voltak az aznap esti borzalmas eredményt illetően. A madridi játékosoknak láthatóan rosszul esett ez, ami csak rátett az egyébként is gyászos hangulatukra. (Körülbelül 100 szurkoló volt a helyszínen)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 12:43
higuájntól csak a szokásos arconfosást kapta, nothing new___Samy___ írta:özilt még sem kapta leA Marca szerint Mourinho négy játékossal különösen nem volt megelégedve, méghozzá Pepéve, aki minden párharcát elveszítette. Alonsóval és Khedirával, akik alig szereztek labdát (6-8), valamint Özillel, aki nem segített be a védekezésbe.![]()
egyébként szerintem is ők négyen voltak a leggyengébbek, mondjuk még higut is hozzájuk lehetne csapni
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 26., péntek 12:42
Jó lenne..realbeckham írta:Van valami esély arra, hogy Essien felépül? Mert ha igen, akkor Ramos vissza középre, Pepe meg menjen füvet legelni a cserepad alá.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 12:41
özilt mégsem kapta leA Marca szerint Mourinho négy játékossal különösen nem volt megelégedve, méghozzá Pepéve, aki minden párharcát elveszítette. Alonsóval és Khedirával, akik alig szereztek labdát (6-8), valamint Özillel, aki nem segített be a védekezésbe.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 26., péntek 12:41
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem