Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

kodo

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 19., hétfő 14:39

Iniesta megoldja nélkülük is.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 19., hétfő 13:32

Most olvastam, hogy az MSN nem fog palyara lepni a Hercules ellen. Azert az kemeny lenne ha kiesnenek otthon ellenuk. :D

Es igy azert nottek az eselyeik, lattunk mar "csodakat" a Real Madridnal is... :/
:goat:

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. október 25., kedd 11:08

Digisport3 adja a meccsünket holnap este 9-től élőben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 23., vasárnap 23:39

Most fogunk jatszani 26-an.

En pedig ezt a kezdot tennem fel a palyara:

---------------Casilla
Danilo---Nacho---Varane---Coentrao
------Asensio-----Kovacic
Vazquez-------James-------Ronaldo
---------------Morata

Lehetoseget adnek cserekent Marianonak es Odegaardnak.
:goat:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. október 23., vasárnap 23:32

Nézegettem az idei kiírást, hogy mikor lesz az első meccsünk, wikipédia október 26-ot ír, létezik, hogy ezen a héten játszunk? Mert akkor rossz a kiírás is a főoldalon. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 13., csütörtök 11:02

Fasza, köszi.

Ahogy látom van egy 4. ligás csapat is, az SD Formentera. Remélem őket kapjuk. :mrgreen: Kemény 1000 férőhelyes a stadion.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 13., csütörtök 10:58

Realista24 írta:ez nekünk valószínű előrébb lesz hozva a klub vb miatt. Legalábbis két éve mintha előrébb hozták volna, és nem eltolták.
Tavaly nálunk is ez volt, úgyhogy sanszos tényleg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 13., csütörtök 10:56

Remy írta:Mikor kapcsolódunk be a sorozatba?
Holnap sorsolnak és abban már benne lesznek az egyes divízió csapatai is. Első meccs november 30. , második december 21., ez nekünk valószínű előrébb lesz hozva a klub vb miatt. Legalábbis két éve mintha előrébb hozták volna, és nem eltolták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 13., csütörtök 10:53

Mikor kapcsolódunk be a sorozatba?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 23., hétfő 19:43

Gondolom pont végeztetek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pekedli

HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. május 23., hétfő 19:36

R.M.C.F írta:Lehet a tiéd az utolsó szó....mit bánom én. Kicsit Te is örülhetsz.
Jaj de jó !... :D Nagyon örülök.. de akkor bírd ki valahogy.. :shutup: :shutup: :shutup:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. május 23., hétfő 18:51

Lehet a tiéd az utolsó szó....mit bánom én. Kicsit Te is örülhetsz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pekedli

HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. május 23., hétfő 18:46

nmate írta:Attól még a Ronaldo&Messi éra után meghatározó alak lesz a futballban jó eséllyel, és nem csak a külsejével. Mert már most is top4 támadó. Nos, RMCF Te alul értékeled, néhányan meg felül. Van ez így, ezzel semmi gond, normális ha bejátszik egy kis szimpátia/antipátia. De nyilván a Te véleményed a helyes, a jó, az elfogadható, Te nem tévedhetsz.

Ne fáradj sokan értjük (és egyetértünk) miről beszélsz de senkinek nem lehet itt más véleménye mert azt a szemét média félretájékoztatja... Az emberünknek van 4-5 téma ami nagyon a bögyében van (ha igaza van ha nem) leírja ha kell 1000x... övé kell legyen az utolsó szó ha nem belehalna...

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. május 23., hétfő 18:29

nmate írta:Attól még a Ronaldo&Messi éra után meghatározó alak lesz a futballban jó eséllyel, és nem csak a külsejével. Mert már most is top4 támadó. Nos, RMCF Te alul értékeled, néhányan meg felül. Van ez így, ezzel semmi gond, normális ha bejátszik egy kis szimpátia/antipátia. De nyilván a Te véleményed a helyes, a jó, az elfogadható, Te nem tévedhetsz.
Nyilatkoztam róla többször is. Nem gondolom hogy alul lett volna értékelve a részemről. Csak azért mertem újra beleszólni a témába hogy maradjunk már a földön.
A véleményeim meg általában igencsak vállalhatóak,még he Te ezt másként adod elő...akkor is.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 23., hétfő 17:00

Azért amíg 1-2 hónapig Messi ősszel sérült volt, éppen Neymar volt a Barca vezére, az pedig evidens, hogy amikor Messi a pályán van, akkor pedig ő. Ha mindenki vezér lenne a pályán, akkor senki nem állna be senki mögé a sorba és lényegesen gyengülne vele a csapat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 23., hétfő 16:54

Attól még a Ronaldo&Messi éra után meghatározó alak lesz a futballban jó eséllyel, és nem csak a külsejével. Mert már most is top4 támadó. Nos, RMCF Te alul értékeled, néhányan meg felül. Van ez így, ezzel semmi gond, normális ha bejátszik egy kis szimpátia/antipátia. De nyilván a Te véleményed a helyes, a jó, az elfogadható, Te nem tévedhetsz.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 23., hétfő 15:21

Nem Messi-Ronci magasságokban van azt el kell ismerni... nekem mondjuk bajom nincsen vele mert végre nem dobálja magát minden egyes hangyacsípésért. Bár az Atletico elleni bl meccsen tarkón basztam volna egy piros lappal megtámogatva.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. május 23., hétfő 15:15

de Messi két passzából lett a kiállítás meg a gól (ha jól emlékszem... a zsordi alba góljánál tuti ő adta :D). Szóval lényegében Messi remek passzából lettek a helyzetek gólhelyzetek. Bár azt nem értem, szinte csak ilyen helyzeteket dolgoznak ki (szélső elfut az embere mellett és Messi vagy valaki más meg berúgja két ember között a lukra...legalábbis nekem ez a meglátásom, hogy 10 gólból 6-7 ilyen)... hogy eddig miért nem figyeltek erre és védekezik le?
Kb ja, Messi hozta ezt is,ahogy szokta a meccseik 90%-át. Ha ő érte sírna sok ember hogy jöjjön ide mint megváltó még talán nem is állna fel a szőr a hátamon,annak ellenére sem hogy ugyanugy 100% sansztalan hozni,mint neymart. Egy barcás NEM FOG idejönni soha Figo óta,legalábbis érdemi játékos nem.

Sajnos Messi eléggé bevált nekik,ez van. Nekünk itt van ronci.....a rossz fiú.Ő is nagyon nagyon jó....

De inkább kiszállok,még bedühödnek ha reálisan ír valaki neymarról és nem nyal be neki csontig,és nem őt tartja a félelmetes nagyon nagy királynak. :lol: :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 23., hétfő 14:59

nmate írta:
hehe írta:azért mégis neymar döntötte el és nyerte meg a meccset a barcának a kiállítás kiharcolással és a góllal
Hagyd, a fórumon túlértékelt.
Szerintem arra gondoltak a kritikusok (nem tudom ki/kik írta/írták, nincs kedvem most visszaolvasni :D), hogy lehet hogy ő döntötte el a mérkőzést, de Messi két passzából lett a kiállítás meg a gól (ha jól emlékszem... a zsordi alba góljánál tuti ő adta :D). Szóval lényegében Messi remek passzából lettek a helyzetek gólhelyzetek. Bár azt nem értem, szinte csak ilyen helyzeteket dolgoznak ki (szélső elfut az embere mellett és Messi vagy valaki más meg berúgja két ember között a lukra...legalábbis nekem ez a meglátásom, hogy 10 gólból 6-7 ilyen)... hogy eddig miért nem figyeltek erre és védekezik le?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. május 23., hétfő 14:49

Támadóknál még mindig ő és Bale jönnek fej-fej mellett a sorban, akármennyire is fáj.
Még is mi a fene fájna? :hmmm: ha csak az eltúlzott és valótlan túlzások nem. Az lehet. :hmmm:
Hagyd, a fórumon túlértékelt.
Mégpedig brutálisan.
Ha a felét tudná leadni mint amire itt taksálja egy réteg,akkor már félnünk kellene tőle nagyon....én egy elcasicon egyáltalán nem tartok tőle.
Évek óta ott van,és egyáltalán nem kell tőle befosni ahogy itt el lett adva.....mint ganso,meg pato,meg lucas stb.....azoknál is jeleztem,hogy oké,biztos faszák,de MESSZE nem azok mint amire fel lettek futtatva.
sajnos sokakat meg etettek ezzel.

Vissza: