Pedig biztos, hogy csak "másodlagos" névkent marad majd meg.Veidt írta:Mindenesetre én felháborítónak tartanám, ha hivatalosan is megváltozna a stadion neve Santiago Bernabéuról.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mindenesetre én felháborítónak tartanám, ha hivatalosan is megváltozna a stadion neve Santiago Bernabéuról.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Legalább a 4 tornyot valahogy integrálhatták volna, meg a sok bádog mellé jól nézett volna ki egy kis anyaghasználat váltás. Sok emlékeztető darab nem marad a Bernabeuból. A tetőszerkezet meg az oldalfali kivetítő mondjuk adja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
16.15kor fog kezdodni a clasico azsia miatt.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem is a bal felső tetszett jobban, de azon ugye nincs tető. Ez is jó, csak mint leírták előttem már egy páran elveszti a hangulatát.
Ami biztos: gyorsan össze kell spórolni egy madridi útra valót, hogy még az átépítés előtti Bernabeuben is lehessen meccset nézni.
Ami biztos: gyorsan össze kell spórolni egy madridi útra valót, hogy még az átépítés előtti Bernabeuben is lehessen meccset nézni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ___Samy___
Az biztos, hogy ráfért egy modernizálás, felújítás. Ugyanakkor én nem vettem volna el az alapkinézetét. Ebben az új tervben csak a stadionon kívül elhelyezett kijelző tetszik, semmi más.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki már látta élőben, az nem tagadhatja, hogy a szerkezet elég ramaty állapotban van.
A tornyok valóban impozáns jelenségek, de nem nagyon tűnik ki semmivel a kor stadionja közül.
Lehet mondani, hogy Allianz aréna féle vonulat, csak a németek stadionja ki van rakva a préri közepére, mellé egy mélygarázs, aztán jó estét. Na az illúzióromboló.
Ezeket a képeket minél többször nézem, annál jobban tetszik. Odabacós lesz szerintem.
A tornyok valóban impozáns jelenségek, de nem nagyon tűnik ki semmivel a kor stadionja közül.
Lehet mondani, hogy Allianz aréna féle vonulat, csak a németek stadionja ki van rakva a préri közepére, mellé egy mélygarázs, aztán jó estét. Na az illúzióromboló.
Ezeket a képeket minél többször nézem, annál jobban tetszik. Odabacós lesz szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez az egyik. A másik az (gondolom), hogy több mint valószínű, hogy statikailag a "tornyok" nem bírták volna el ezt a tetőszerkezetet. Csak végeztek rá valami Axis számítást. Gondolom Pérez-ék mindenképp akartak ilyen tetőt, és ezért lett ez, hogy nem marad meg. Bár ahogy elnézem a képeket, nem lesznek elbontva. Csak be lesz takarva azzal a cuccal. Szóval akkor a statika rész storno.Anthony írta:Ez már csak ilyen, változnak az idők. Meg lehet nézni milyen más volt pl. 1960-ban a stadion, biztos a mostani sem tetszett először mindenkinek.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én is azokkal értek egyet, akik kicsit őriznék a hagyományokat a felújítások közben is - nem is vagyok nagy innovátor mondjuk..
Még ha ennyire újítani is akartak, szerintem 1-2 olyan elemet beletehettek volna, ami a régi stadiont juttatja az emberek eszébe. A mi tervezetünk ezért tetszik, az is elég más lesz, de felülnézetből a felirat nélkül is szerintem a Camp Nou ugrott volna be róla, ha meglátom. Kíváncsi leszek a valóságban hogy fog kinézni, a kivetítős rész mindenesetre jó ötlet, ha más nem is, az legalább telitalálat szerintem.
A tervek közül amúgy szerintem is az első volt a legjobb, viszont azt nem is értem, hogy az a piros hogy kerülhetett be a top4-be?
Nézegettem egy darabig, de minél tovább nézem, annál csúnyább, és egyre kevésbé hasonlít stadionra..

A tervek közül amúgy szerintem is az első volt a legjobb, viszont azt nem is értem, hogy az a piros hogy kerülhetett be a top4-be?

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez már csak ilyen, változnak az idők. Meg lehet nézni milyen más volt pl. 1960-ban a stadion, biztos a mostani sem tetszett először mindenkinek.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nekem sem nyerte el a tetszesemet. Sokkal jobban szeretem a regi epulet vonulatot, mint az Allianz Arena fele modern szornyetegeket.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ___Samy___
Nagyon adom. Maga a stadion nem lenne csúnya, de igy hogy a Bernabeura építik rá, igy már nagyon nem adja. Ezeket a formákat illett volna megőrizni, egy kis plusz modernizálásal, és egy ugyanolyan tetoszerkezettel.eReMA írta:Lehet, hogy konzervatív vagyok, de egyáltalán nem tetszik. Egy új, független stadionnak nem rossz, bár ez is szubjektív. Viszont azt gondolom, hogy egy komoly történelemmel és hagyományokkal rendelkező csapat legendássá vált stadionjához nem szabadna ilyen mértékben hozzányúlni. Véleményem szerint a főbb külsőbb jellegzetességekhez (pl. A "tornyok") foggal-körömmel ragaszkodni kellett volna.
Illetve igazán sajnálatos, hogy úgy tűnik muszáj bevonni jelentős külső tőkét. Kár, hogy emiatt érintett lesz a név is valószínűleg, ill. ilyen szinten jelen lesz -már nálunk is- az olajos befolyás.
Összefoglalva: nálam a 10/10 ez lenne: egy külső megjelenésével a tradicionális stadionra hajazó, teljesen felújított/modernizált/bővített BERNABEU stadion, 4 Gareth Bale árából.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Alapból szerintem nem olyan rossz (bár lesz ez minden konzervdoboznak, szappantartónak gúnyolva), csak sajnálom a formát. Elveszik a stílus, egyedi megjelenés, amiért 10-ből kilencen megismerik a Bernabeut.ericco írta: hmm... nekem valamiért akkor sem tetszik.
Mintha egy Rolls Royce-ra akarnál spoilereket tenni. Nem illik hozzá.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
hmm... nekem valamiért akkor sem tetszik.Realista24 írta:A tervek szerint lesz.ericco írta:És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hinnem hogy van ra 400 milla a budgetben ra saját forrásból ilyen jatekosarak es fizetések mellett.Kerlon írta:Hmm. tényleg jobbakra emlékeztem. A bal felső tényleg jobb, én speciel a tetőt leszarom, az is a sznoboknak való szerintem. Ja, hát az is elég fura, hogy igazából semmi jellege nem marad a réginek. Amúgy szerintem saját tőke lenne rá, inkább csak az van a háttérben, hogy ezzel is növelhetjük a bevételeinket és így lesz megmagyarázva a stadion név változás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hmm. tényleg jobbakra emlékeztem. A bal felső tényleg jobb, én speciel a tetőt leszarom, az is a sznoboknak való szerintem. Ja, hát az is elég fura, hogy igazából semmi jellege nem marad a réginek. Amúgy szerintem saját tőke lenne rá, inkább csak az van a háttérben, hogy ezzel is növelhetjük a bevételeinket és így lesz megmagyarázva a stadion név változás.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebben is mi leszünk az elsők, majd jönnek a többiek is.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Lehet, hogy konzervatív vagyok, de egyáltalán nem tetszik. Egy új, független stadionnak nem rossz, bár ez is szubjektív. Viszont azt gondolom, hogy egy komoly történelemmel és hagyományokkal rendelkező csapat legendássá vált stadionjához nem szabadna ilyen mértékben hozzányúlni. Véleményem szerint a főbb külsőbb jellegzetességekhez (pl. A "tornyok") foggal-körömmel ragaszkodni kellett volna.Realista24 írta:Kell a felújítás, nagyon is. Elhúzható tetőt a régire nem lehet ráhúzni, vagy csak nagy áldozatokkal. A környékre is ráfér egy kis tereprendezés, az egész pedig kap egy modern köntöst. Szerintem rendben van.Kerlon írta:Szappantartó
Illetve igazán sajnálatos, hogy úgy tűnik muszáj bevonni jelentős külső tőkét. Kár, hogy emiatt érintett lesz a név is valószínűleg, ill. ilyen szinten jelen lesz -már nálunk is- az olajos befolyás.
Összefoglalva: nálam a 10/10 ez lenne: egy külső megjelenésével a tradicionális stadionra hajazó, teljesen felújított/modernizált/bővített BERNABEU stadion, 4 Gareth Bale árából.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Olyan mint egy mécses az a piros amit a temetőbe hordanak az emberek..Realista24 írta: Talán a bal felső sarokban lévő jobb, de ott nincs tető. A jobb alsó kb ugyanaz csak rondább kivitelben, a pirosan izzó vázát meg nem kommentálnám

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tervek szerint lesz.ericco írta:És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema