Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Kerlon, állítsd magad barátságos üzemmódra, vagy a gépedet alvóba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem mindenkinek, csak a különleges embereknek. Rólad meg tudjuk, hogy az vagy.
Btw simán nézhetőek külön külön is, egyszer kikapcsolódásnak is elmennek a filmek.

Btw simán nézhetőek külön külön is, egyszer kikapcsolódásnak is elmennek a filmek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem értem miért vered magad állandóan Kerlon.
Beszólsz mindenkinek, pörögsz mindenen, képtelen vagy elfogadni, hogy valakinek más a véleménye mint a tiéd.
Amúgy meg tilts le aztán nem látsz semmit abból, amit írok.

Beszólsz mindenkinek, pörögsz mindenen, képtelen vagy elfogadni, hogy valakinek más a véleménye mint a tiéd.
Amúgy meg tilts le aztán nem látsz semmit abból, amit írok.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kicsit off, de mintha a konyv szerint az Angyalok es demonok raadasul a Da Vinci kod elott jatszodna..
A film meg ha mar maga nem is lesz jo, remelem legalabb Zimmer odarakja a soundtracket - ha jol lattam ezt is o csinalta -, es kapunk egypar Angyalok es demonokban hallhatohoz hasonlo minosegu zenet.

A film meg ha mar maga nem is lesz jo, remelem legalabb Zimmer odarakja a soundtracket - ha jol lattam ezt is o csinalta -, es kapunk egypar Angyalok es demonokban hallhatohoz hasonlo minosegu zenet.
Nem tudtam elkepzelni, hogy mi hiányzik nekem erről a fórumról.sentry írta:Én A Da Vinci-kódba beleolvastam, és nekem nem jött be. Nem kötött le. Olyan semmilyen volt. Így a filmet meg se néztem.P. Krisz írta:Az Angyalok és Démonok nekem jobban bejött mint a Da Vinci kód.
Sajnos nekem az a véleményem, hogy eleve csak egy felfújt könyv (és író?). Szóval nem valami nagyon erős irodalmi alkotás, így elve nem fair elvárni egy magas minőségű filmet.
Most nem tudom, hogy a többi könyve hogy sikerült, de gyanítom azok se lehetnek korszakos alkotások. Így butaság lenne elvárni, hogy majd aztán valaki letesz ebből bármelyikből is egy komoly filmet, mikor a jó rendezők se hemzsegnek a piacon, illetve az átlag igény se valami túl magas, ha megnézzük milyen silány filmekre is tömegesen járnak emberek.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Dan Brown minden Robert Langdonnal kapcsolatos konyvet ugy irta meg, hogy maximum 1-1 visszatero szereplo legyen, de alapvetoen teljesen kulonallo torteneteket dolgoz fel. Az Angyalok es Demonok is teljesen jol ertheto volt mindenfele elozmeny nelkul is. Szoval (elvileg) eloismeretek nelkul is elvezetes az Inferno is.pheco írta:Van összefüggés a 3 film között? Vagy az előző kettő nélkül is érthető lesz teljesen az Inferno?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Én A Da Vinci-kódba beleolvastam, és nekem nem jött be. Nem kötött le. Olyan semmilyen volt. Így a filmet meg se néztem.P. Krisz írta:Az Angyalok és Démonok nekem jobban bejött mint a Da Vinci kód.
Sajnos nekem az a véleményem, hogy eleve csak egy felfújt könyv (és író?). Szóval nem valami nagyon erős irodalmi alkotás, így elve nem fair elvárni egy magas minőségű filmet.
Most nem tudom, hogy a többi könyve hogy sikerült, de gyanítom azok se lehetnek korszakos alkotások. Így butaság lenne elvárni, hogy majd aztán valaki letesz ebből bármelyikből is egy komoly filmet, mikor a jó rendezők se hemzsegnek a piacon, illetve az átlag igény se valami túl magas, ha megnézzük milyen silány filmekre is tömegesen járnak emberek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van összefüggés a 3 film között? Vagy az előző kettő nélkül is érthető lesz teljesen az Inferno?
- P. Krisz
Az Angyalok és Démonok nekem jobban bejött mint a Da Vinci kód.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát eddig csak lehúzó kritikát olvastam. Mondjuk szerintem már az Angyalok és démonok is gyenge volt...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Ott vannak a könyvek is ...

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó-jó, de jöjjön már. Kövi héten végzek a játékokkal. Hosszú lesz a várakozás...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- P. Krisz
Nem.torjack írta:
McAdams az nem Amy Adams lenne?

Amyt most nem szeretem, Loisként túl sok volt.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Rachel McAdams.McAdams az nem Amy Adams lenne?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
McAdams az nem Amy Adams lenne?P. Krisz írta:Szerinted kik azok akik most toppon vannak? Nálam Cottilard, McAdams, talán még JLaw. A feltörekvőknél pedig Vikander.Emily Blunt szép nő, de ettől még nem jó színésznő senki. Én teljesen közepesnek tartom (maximum) a jelenlegi felhozatalból.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezen megakadt a szemem...Charlize hatterbe szorult volna?sentry írta:
Pl: Charlize Theron, Natalie Portman, Keira Knightley, Anne Hathawa, Penélope Cruz, Michelle Williams stb. Persze egyik se rossz színésznő, meg többségük csak 30-40 éves, szóval még simán dobbanthatnak nagyot. De Ők valahogy az elmúlt években "háttérbe" szorultak

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Bármennyire utálják sokan JLaw-t szerintem ő és Cottilard abszolút kiemelkedik. McAdams is nagyon jó. De kéne egy lista és akkor lehet többet fel lehetne sorolni. De ők hárman régóta hoznak egy magas szinten, és nagyon a köztudatban mozog a nevük. Az a baj kevés filmet nézek már, így sok tehetséges "kezdő" nincs is a látókörömben. Amúgy sorozatokban is lehet találni iszonyat penge színészeket.P. Krisz írta:Szerinted kik azok akik most toppon vannak? Nálam Cottilard, McAdams, talán még JLaw. A feltörekvőknél pedig Vikander.Emily Blunt szép nő, de ettől még nem jó színésznő senki. Én teljesen közepesnek tartom (maximum) a jelenlegi felhozatalból.
Amúgy sokan voltak akik nagy tehetség előtt álltak, de valahogy mégsem azt futották be amit predesztináltak nekik. Pl: Charlize Theron, Natalie Portman, Keira Knightley, Anne Hathawa, Penélope Cruz, Michelle Williams stb. Persze egyik se rossz színésznő, meg többségük csak 30-40 éves, szóval még simán dobbanthatnak nagyot. De Ők valahogy az elmúlt években "háttérbe" szorultak. Remélem azért még láthatjuk őket nagyot játszani.

Emma Watsonra leszek kíváncsi hogy ő majd mit tud mutatni egy komolyabb filmben.
De hát hálivúdnak szerintem fontosabb a színész neve, reklámértéke, eladhatósága mint a képességei. Ez van. Pénz beszél.