A tervek szerint lesz.ericco írta:És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Összesen volt négy, abból ez volt az egyik.Kerlon írta:Én ezt mind megértem, de ez tényleg szappantartó. Emlékszem pedig, hogy volt még 3-4 jól kinéző látványterv is.
http://u.goal.com/214800/214839hp2.jpg
Talán a bal felső sarokban lévő jobb, de ott nincs tető. A jobb alsó kb ugyanaz csak rondább kivitelben, a pirosan izzó vázát meg nem kommentálnám

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem frankó. Nekem bejön ez a modern stílus.Kerlon írta:Szappantartó
Én ezt mind megértem, de ez tényleg szappantartó. Emlékszem pedig, hogy volt még 3-4 jól kinéző látványterv is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A bádog lemez alatt a 4 bástya megmarad?
Egyébként szép. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a meccsre járás 2 évig. A felállványozott homlokzatról Juan a dobozos Mahou után, majd puta madrézik, hogy a kis kínai mit ráncigálja alul a létrát, hogy magasabbról lássa krisztyiánóót ha megjön a busz

Egyébként szép. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a meccsre járás 2 évig. A felállványozott homlokzatról Juan a dobozos Mahou után, majd puta madrézik, hogy a kis kínai mit ráncigálja alul a létrát, hogy magasabbról lássa krisztyiánóót ha megjön a busz

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem faszán néz ki. Vajon a hotel óccó lesz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kell a felújítás, nagyon is. Elhúzható tetőt a régire nem lehet ráhúzni, vagy csak nagy áldozatokkal. A környékre is ráfér egy kis tereprendezés, az egész pedig kap egy modern köntöst. Szerintem rendben van.Kerlon írta:Szappantartó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Addig örülj amíg a kapu mögött nincs siratófal..Kerlon írta:Szappantartó

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szappantartó

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiegészítés 2.0;
elhúzható tető lesz rajta.
elhúzható tető lesz rajta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiegészítés;A Bernabéu átalakítása 400 millióba fog kerülni. Lehet, hogy hotel is lesz benne, az ülőhelyek száma nem fog változni és új neve lesz.
21 perc
a beruházást az IPIC fogja finanszírozni.
Az irodák kiköltöznek Valdebebasba, ezzel 8000 nm hely szabadul fel.
A munkálatok 2017-ben kezdődnek.
Hotelt és egy új bevásárlóközpontot hoznának létre benne, de ez még nem fix.
A Santiago Bernabéu név nagyjából megmarad, de nem zárták ki a lehetőségét annak, hogy kap egy új keresztnevet a stadion.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Talán az arsenal...csak ott ugye a pálya....Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......![]()
.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért lehet hogy sokan meglepődnének ha lenne egy korrekt statisztika az elmúlt 10-12 év sérüléseiről,csapatokra bontva....azt hogy a keretből egy adott évben az össz labdarúgók hány percet hiányoztak sérülés miatt.
Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......
Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sehol.Csak erőn felül nyomta egy szezonon keresztül,mi meg hozzászoktunk.Top 10-es így is.Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődése![]()
Lelőttèk egy öngól miatt jah...egèsz dèl amerika legelmebetegebb országa.Na mèg talán paraguay...na.Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.![]()
LEGIO PATRIA NOSTRA

ja most nem azért írtam mert meglepődtem hogy mi van kolumbiában
venezuelában sem jobb a helyzet. csak mivel "velünk" kapcsolatos hír ezért gondoltam itt a helye.

Kolumbia nem egy békés nyugat-európai ország. Gondolom azt tudod hogy ott 60 év után béke lehetett volna, de a nép leszavazta a békét a napokban. Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.BBeno írta:elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem van haverom aki Dél-Amerikában él és barátnője kolumbiai. Így mesélt egy-két meredek sztorit, illetve arról hogy azért nem egy felvilágosult ország az. Persze nem mindenki buta és hülye. Nyilván a városokban nem annyira gáz a helyzet. De vidéken... atom para.
Morientes (mármint a fórumozótárs

elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődéseRealista24 írta:Varaneba addig kell beleverni a madridizmust es kell szintet léptetni vele, amíg Zidane itt van.
Mert ha nem igy lesz, szerintem máshol fog kiteljesedni.

2013-ban mindenki Maldini utódként kezelte...én nem mondom azt, hogy nem érhet ilyen magasságokba, csak tényleg az álomszerű rajt után az a sok fránya sérülés stb.mind odabacott neki. Meg Pepe tavalyi szezonja se sokat segített rajta.
Alapemberré kell tenni.
De ehhez jobban kell neki is koncentrálnia a pályán...s meccsenként hozni egy dortmundi formát

A madridizmust meg ideje lett volna magába szívnia. Ramos, Pepe és Zidane azt hiszem elegendő példa kellene legyen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor