Olyan mint egy mécses az a piros amit a temetőbe hordanak az emberek..Realista24 írta: Talán a bal felső sarokban lévő jobb, de ott nincs tető. A jobb alsó kb ugyanaz csak rondább kivitelben, a pirosan izzó vázát meg nem kommentálnám

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 11., kedd 17:12
Olyan mint egy mécses az a piros amit a temetőbe hordanak az emberek..Realista24 írta: Talán a bal felső sarokban lévő jobb, de ott nincs tető. A jobb alsó kb ugyanaz csak rondább kivitelben, a pirosan izzó vázát meg nem kommentálnám
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 16:52
A tervek szerint lesz.ericco írta:És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 11., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 16:29
Összesen volt négy, abból ez volt az egyik.Kerlon írta:Én ezt mind megértem, de ez tényleg szappantartó. Emlékszem pedig, hogy volt még 3-4 jól kinéző látványterv is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 11., kedd 16:12
Sztem frankó. Nekem bejön ez a modern stílus.Kerlon írta:Szappantartó
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 11., kedd 15:47
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. október 11., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 11., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 15:30
Kell a felújítás, nagyon is. Elhúzható tetőt a régire nem lehet ráhúzni, vagy csak nagy áldozatokkal. A környékre is ráfér egy kis tereprendezés, az egész pedig kap egy modern köntöst. Szerintem rendben van.Kerlon írta:Szappantartó
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 11., kedd 15:28
Addig örülj amíg a kapu mögött nincs siratófal..Kerlon írta:Szappantartó
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 11., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 11., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 13:19
Kiegészítés;A Bernabéu átalakítása 400 millióba fog kerülni. Lehet, hogy hotel is lesz benne, az ülőhelyek száma nem fog változni és új neve lesz.
21 perc
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 21:02
Talán az arsenal...csak ott ugye a pálya....Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 10., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 19:58
Sehol.Csak erőn felül nyomta egy szezonon keresztül,mi meg hozzászoktunk.Top 10-es így is.Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődése![]()
Lelőttèk egy öngól miatt jah...egèsz dèl amerika legelmebetegebb országa.Na mèg talán paraguay...na.Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 10., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 10., hétfő 0:37
Kolumbia nem egy békés nyugat-európai ország. Gondolom azt tudod hogy ott 60 év után béke lehetett volna, de a nép leszavazta a békét a napokban. Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.BBeno írta:elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 9., vasárnap 23:04
elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem