Addig örülj amíg a kapu mögött nincs siratófal..Kerlon írta:Szappantartó

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 11., kedd 15:28
Addig örülj amíg a kapu mögött nincs siratófal..Kerlon írta:Szappantartó
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 11., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 11., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 13:19
Kiegészítés;A Bernabéu átalakítása 400 millióba fog kerülni. Lehet, hogy hotel is lesz benne, az ülőhelyek száma nem fog változni és új neve lesz.
21 perc
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 21:02
Talán az arsenal...csak ott ugye a pálya....Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 10., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 19:58
Sehol.Csak erőn felül nyomta egy szezonon keresztül,mi meg hozzászoktunk.Top 10-es így is.Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődése![]()
Lelőttèk egy öngól miatt jah...egèsz dèl amerika legelmebetegebb országa.Na mèg talán paraguay...na.Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 10., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 10., hétfő 0:37
Kolumbia nem egy békés nyugat-európai ország. Gondolom azt tudod hogy ott 60 év után béke lehetett volna, de a nép leszavazta a békét a napokban. Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.BBeno írta:elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 9., vasárnap 23:04
elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 9., vasárnap 15:34
Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődéseRealista24 írta:Varaneba addig kell beleverni a madridizmust es kell szintet léptetni vele, amíg Zidane itt van.
Mert ha nem igy lesz, szerintem máshol fog kiteljesedni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 9., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 9., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 9., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 9., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. október 8., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 8., szombat 9:46
Miért ne hagyhatnák? Igaz, hogy Varane fiatal, de már az 5. évét tapossa nálunk. Nem öreg róka, de bőven van már annyi tapasztalata, hogy ő és Ramos legyen az alap és két fiatal legyen mögöttük.wZoLee7 írta:Én kétlem, hogy egy olyan fontos posztra egyedül Ramos maradna mint tapasztalt öreg róka, Varane még messze nem ilyen, nem fognak még két fiatalt hagyni mellettük
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. október 7., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 7., péntek 19:16
Utóbbiba szinte biztos vagyok. Nacho már így is féllábbal kint volt és, ha hoznak valakit, akkor szerintem lépni fog. Míg Pepe 33 évesen előbb elfogja fogadni a 3./4. szerepét. Kicsit meredek lenne, de azon sem lepődnék meg, ha Llorente mellett Vallejó is maradna végül és Nacho valamint Pepe is távozna.Veidt írta:Igen, egyelőre ez tűnik a legvalószínűbbnek. Még az kérdéses jelenleg hogy Pepének ez vagy a következő lesz-e az utolsó éve. Illetve ami ezzel kapcsolatos, hogy a kölcsönben lévő védőink közül már most nyáron visszatér-e valaki véglegesen.Jim írta:tehát a Zidane nyilatkozat után még inkább az várható
- ha nem igazolhatunk a nyáron -
hogy Isco megy, LLorente meg jön a középpályára ?
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem