Feltöltjük vele a felcsúti stadiont, legalább ki lenne használva..Kerlon írta:kilőjjük a zűrbe

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 20:35
Feltöltjük vele a felcsúti stadiont, legalább ki lenne használva..Kerlon írta:kilőjjük a zűrbe
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 10., hétfő 20:34
Ott a hibryd.....alig eszik,alig van benne olyan alkatrész ami elromlik(nem is romlanak el).....mi kell még? Oké,kell bizonyos kompromisszum,mert más vezetni.....de baxki,én kiszámoltam a céges autómmal 5 év alatt 3.000.000 Ft gázolajat etettem meg....ez hibryddel fele. Az azért elég komoly fegyver. Azt nem is említve,hogy a mai dizelek nem a megbizhatóságukról,tartósságukról híresek....sok velük a probléma. Számtalan komoly gyár ment zsákutcába pl a vw a PD -vel,ritka rossz egy rendszer,de csomó más gyár is "szenved"....a technológia nagy ugráson ment át a magasnyomású rendszer kialakulásával....olyan verseny alakult ki,amivel túlhúzták a határokat .....mennek is szét a turbók,égnek szét a magasnyomású rendszerek,részecskeszűrők stb...MesQueUnClub írta:Igen amúgy amit Kerlon is ír az a legnagyobb gond, hiába szajkózzák, hogy környezettudatosság meg tudom is én, amikor egy felsőkategóriás autó árán mozog egy olyan elektromos auto, ami nem 100km megtételére elegendő töltést tud tárolni. Majd ha szén nanocsöves technológiával fognak tudni aksit gyártani, akkor gyakorlatilag egy normal aksival kb 5-10k kilométerre elég töltést fog tudni tárolni egy elektromos autó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 20:23
Jó persze amit írtam, az se 5-10 év, inkább 50-100rashidm írta:Ez is majd csak akkor lesz jó, ha az átlagembereknek is megfizethető lenne. Egy Tesla-t a magyar átlag nem tud megfizetni. Nekem mondjuk bejön.MesQueUnClub írta:Majd ha szén nanocsöves technológiával fognak tudni aksit gyártani, akkor gyakorlatilag egy normal aksival kb 5-10k kilométerre elég töltést fog tudni tárolni egy elektromos autó.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 10., hétfő 20:20
Ez is majd csak akkor lesz jó, ha az átlagembereknek is megfizethető lenne. Egy Tesla-t a magyar átlag nem tud megfizetni. Nekem mondjuk bejön.MesQueUnClub írta:Majd ha szén nanocsöves technológiával fognak tudni aksit gyártani, akkor gyakorlatilag egy normal aksival kb 5-10k kilométerre elég töltést fog tudni tárolni egy elektromos autó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 10., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 18:05
Szerintem meg simán használható átlag körülmények között (max 200km/napot vezetsz, de már ez is sok szerintem). Illetve pont az ilyet kellene kiváltani, meg a sok városi suttyót, akik 3ezres dízelt hajtanak.KAG írta:Tesláról van egy vidi, hogy mennek vele egy kört valami versenypályán.
Kb 3 padló-fék-padló után beadja a komputer, hogy low battery meg, beesik a fékpedál, ami azért elég félelmetes![]()
Szóval ez a nulla-száz is jó, meg h két lámpa között odaversz akárkit. De, ha tényleg szeretsz vezetni, akkor pl messze nem ad akkora élményt, mint egy nagyobb benzines autó, ami mondjuk "csak" 5-6 mp alatt van százon.
Illetve magyarországon sajnos szerintem nem angyon lehet használni.
BP-n még csak-csak, de itt sincs rendes tölthetősége nagyon (gyorstöltő, amivel felnyomod napközben is 1 óra alatt)
Én csak úgy tudnám elképzelni, hogy:
-Irodában dolgozom, ahol munkaidőben tudom tölteni
-Fedett garázsom van, hogy este tudjam tölteni mindenképp
-Van mellé egy másik autóm, ami a hosszabb utakra használható.
Ha ezek a kondíciók megvannak, s továbbra is van mellé 10 misim egy villanyautóra, akkor tényleg jó móka, mert sok az előnye. De jelenleg önmagában szerintem kevés.
Marad a hibrid, ami tényleg értelmesen használható, mint autó 100-ig
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 10., hétfő 17:53
Pont ilyet láttam Hovås-ban. Nem néz ki rosszul.sentry írta: 2,5 másodperc alatt van 100-on a legerősebb Tesla, a P100D.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 10., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 10., hétfő 17:42
2,5 másodperc alatt van 100-on a legerősebb Tesla, a P100D.MesQueUnClub írta: A legújabb Tesla 4 egész 2 alatt van 100on ha jól emlékszem, ott nincs idő fékezgetni.
Szerk: A Model S P100D két és fél másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órás tempóra, a hatótávja pedig meghaladja a 600 kilométert.
Oké itt még fingani sincs időd mielőtt elütsz valakit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 17:29
Leaf?ziro4vr írta:A töltöttség meg 100 alatt 2-őn?![]()
Btw ez egy Nissan, a húzása megvan, de azért nem csapatásra van, elég hamar kijönnek a korlátai.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 17:21
A legújabb Tesla 4 egész 2 alatt van 100on ha jól emlékszem, ott nincs idő fékezgetni.ziro4vr írta:"Vigyázz az utamból, mert halk vagyok, és még nem szoktam meg, hogy folyamatosan fékezni kell-nek".P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?![]()
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem