HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. október 13., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. október 13., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: Demes » 2016. október 13., csütörtök 12:50
Gondolom csak akkor fogják behúzni ha az eső teljesen elmosná a meccset, mint pl City legutóbbi BL meccsét.lestat írta:Kicsit off...de mi ez a nagy tető tér mánia? Olyan lesz mint a tenisz meccseken hogy behúzzák ha esik az eső?
Lehet én vagyok a hülye, sőt tuti de komolyan nem látom hasznát a dolognak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. október 13., csütörtök 12:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 13., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. október 13., csütörtök 12:12
Ha NS alatt NSO-ra gondolsz, akkor nem ertem mirol beszelsz: Real Madrid: lenyűgöző tervek – így néz majd ki a Bernabéu! (2 nagy kep meg egy harmadik Perezrol es a makettrol + a cim is dicseri a terveket)Géci írta:NS lehozta az új stadion terveket. Észrevétel a szokásos... Real és az Atletico stadionról 2 kis kép, barcáéról meg kb 8x akkora.![]()
Atletico kép alatt:
"Az Atletico stadionja is megújul"
Real kép alatt:
"Ilyen lesz a Real Madrid új otthona"
Barca kép alatt:
"A Camp Nou sosem volt ronda, de ami gyönyörű az gyönyörű"
Csak a szokásos...![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. október 13., csütörtök 11:47
No offense, de nég mindig nem értem, hogy miért olvastok ilyen oldalakat. Azt pláne nem, hogy miért írjatok ide be.. Szándékosan nem olvasok ott híreket. Itt sem szeretnék. A feszültségkeletésen kívül semmi haszna.Géci írta:NS lehozta az új stadion terveket. Észrevétel a szokásos... Real és az Atletico stadionról 2 kis kép, barcáéról meg kb 8x akkora.![]()
Atletico kép alatt:
"Az Atletico stadionja is megújul"
Real kép alatt:
"Ilyen lesz a Real Madrid új otthona"
Barca kép alatt:
"A Camp Nou sosem volt ronda, de ami gyönyörű az gyönyörű"
Csak a szokásos...![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 13., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 12., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 12., szerda 18:35
Passz. Lehet korábbi évekből származó eladásból jött be lóvé.Kerlon írta:Ez a 70 milliós eladás hogy jön ki? Transfermarkt 32-t ír. Ami durva, hogy idén is elvertek saját nevelésre ~120 milliót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 12., szerda 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 12., szerda 18:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 11., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 11., kedd 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 11., kedd 8:43
Amúgy ez miért olyan vicces? Minden támadás nélkül kérdezem.palesz77 írta:Az idei játéka alapján nem is baj, nyilván olcsóbban is lehetne erre a szerepre embert találni valahol, de baromi sokat javult tavalyhoz képest, statjain is meglátszik. Nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban találtunk volna ilyen szintű helyettest az MSN mögé, aki ráadásul a középpályán is egész jól mozog.Kerlon írta:Elvileg a Barca egy 50 milliós ajánlatot dobott vissza a nyáron Turanért, amit maga Turan nyilatkozott.
Miért, Piqué árnyékban élne, ha nem lenne Shakira? Na meg valamikor 5-6 éve vannak együtt nem? Emberünk meg előtte sem volt normális.Ha van egy világsztár csajod, vszínű te is megkattansz mellette.
Mi lehet hogy foglalkozunk vele, de közületek sokan követendő példának tartják. Ezzel van inkább gond, nem azzal, hogy itt elküldjük az anyjába. Akinek nem inge...Ti meg pont azt csináljátok, amit akar. Vele foglalkoztok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. október 10., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 10., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 19:53
Hát mer a címek meg trófeák amik kinèzhetnek,meg ami már megvan,jól mutat a pedigrèben.number...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. október 10., hétfő 17:47
Rendben, köszi.Kerlon írta:1. óvodás dolog a másra mutogatás védekezés gyanántDinhoL írta:Micsoda story..Csak én láttam úgy h Ramoson is ugyanolyan, nemzetiszín sávok nélküli mez volt..?
2. Ramos feltűrte a hosszú ujjú mezét
3. annyi esze nem volt, hogy röbid ujjút kérjen, amikor kb 2-3 garnitúrát visznek egy meccsre
4. nevetséges, hogy ilyen szarságon vitáznak
5. Piquét már amúgy is ki kellett volna qrni a picsába
6. Piquének már le is kellett volna mondania, ha ekkora hazafi katalán
röviden, tömören.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem