"Vigyázz az utamból, mert halk vagyok, és még nem szoktam meg, hogy folyamatosan fékezni kell-nek".P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 17:19
"Vigyázz az utamból, mert halk vagyok, és még nem szoktam meg, hogy folyamatosan fékezni kell-nek".P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 10., hétfő 17:16
Feszültség szabályzónak.. Ba Dumm Tsss...P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 10., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 10., hétfő 17:13
Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?ziro4vr írta:Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling.A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 10., hétfő 17:11
Süveg Márk: "A kevés infó veszélyes" (remélem érted a célzást)Remy írta:Svédország valami brutál jó hely.És, ha már ott jártam, nyilván beszereztem néhány kávét. A Johan & Nyström-öt ajánlom mindenkinek. Aki találkozik ezzel a márkával, az szerezzen be legalább egy csomaggal, mert zseniális cucc.
![]()
![]()
![]()
Nálam dobogós helyen van. Isteni.
+ ezt szereztem még be. Zoegas
Illetve ezt. Arvid Nordquist
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 10., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 10., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. október 10., hétfő 5:37
"bruttó 600 forintos méterárért kapható NATO pengés drótot 2800 forintért szerezték be, 300 forint helyett 2400 forintot fizettek a láthatósági mellények darabjáért, 1 millió 225 ezer forintért vettek 350 darab egyszerű lakatot, vagy épp 1950 - amúgy filléres árú - tábláért 15 millió forintot fizettek ki, három darab cölöpverő gépet képesek voltak 90 millió forintért megvásárolni, miközben ugyanolyan gépből hatot 30 millióért béreltek."füst írta:Hát igen ha egy adott negyedévben van egy olyan rendkívüli kiadásunk ami nem térül meg, akkor az meglátszik a gazdaságon. Az a többszáz km. kerítés nem volt olcsó persze hogy ki lehet mutatni a hatását. Nyilván akkor jobban teljesítettek a szomszédok, abban a negyedévben nekik nem volt ilyen kiadásuk.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. október 10., hétfő 3:04
Éppen azért nagy szó a felminősítés mert a hitelminősítők a nemzeti érdekek ellen dolgoznak. A narancs szemüveget nem veszem személyeskedésnek, bár megjegyzem sose szavaztam még a fideszre, 10-ben a jobbik volt a kiválasztott 14-ben pedig otthon maradtam a Fideszes kormányzás akkor nem győzött meg az alternatíva pedig elborzasztott.sentry írta:Nem tudom hányan tudják, hogy a 2008-as gazdasági világválságban is elég szépen benne voltak a bankok mellett ezek a szuper hitelminősítő cégek. Big short-ban is van erre utalás.csababarca írta:Hitelminősítőket felhozni felesleges.
De én nem szeretnék ebbe belemenni. Láthatóan füst egy eléggé erős narancssárga árnyalatú szemüvegben tekint a világra. Legalábbis nekem így jött le. Így meg végkép nehéz bárkit is "meggyőzni"/felvilágosítani, hogy lehet nem úgy van.
Mindenesetre nem szeretnék ennél jobban belemenni, és remélem ezt füst nem vette személyeskedésnek, mert nem annak szántam. Ha igen, akkor elnézést.
(Teljesen független vagyok bármilyen politikai párt, és eszme megszállottságától. Soha nem is volt és valószínűleg nem is lesz párt aki mellett szívesen letenném a voksom. Píszlávjuniti)
Ez is egy ilyen. Nézd remélem tisztában vagy azzal hogy ezek a hitelminősítők éves trendek alapján dolgoznak, amikor leminősítettek 2011-ben akkor az elmúlt közel egy évtized miatt tették nem a fél éves Fidesz kormányzás hatására amiről még kb. adatuk sem volt (most sem 3 hónap miatt minősítették fel hanem az elmúlt 3-4 év miatt. Megjegyzem már rég aktuális lett volna, de az hagyján, a leminősítéssel éveket vártak, pedig sajnos indokolt lett volna már kb. 2007-ben. De valamiért vártak, erre van egy konteóm de sztem nem érdekel senkit.Hitelminősítőket felhozni felesleges.
Páréve mikor leminősítették az országot (fidesz kormányzás alatt!!!!!)
Hogyne, akk.hu.Meg tudod jelölni a forrást?
A környező országoknak adtunk egy évtized előnyt. Nézz utána melyik években húztak el mellettünk, amikor szó volt az EU csatlakozásról akkor még az élmezőnyhöz tartoztunk a többi jelentkezőt figyelembe véve. Utána eltört valami, majd most pár éve kezdünk talpraállni.ezek szép számok csak nem jelentenek semmit, ha megnézed a gazdasági növekedést a környező országokhoz képest.
http://index.hu/gazdasag/2016/06/08/nov ... nios_penz/
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 9., vasárnap 21:59
Nem tudom hányan tudják, hogy a 2008-as gazdasági világválságban is elég szépen benne voltak a bankok mellett ezek a szuper hitelminősítő cégek. Big short-ban is van erre utalás.csababarca írta:Hitelminősítőket felhozni felesleges.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 9., vasárnap 21:49
Nah igen. Leginkább érdekes/vicces az az új bíróság létrehozása a "közigazgatási" kérdések miatt (vagy mi miatt).El Unico írta:Meg tudod jelölni a forrást?füst írta:A korrupció egy jolly joker az ellenzék számára, ha nem talál fogást a kormányon, akkor bátran felmerülhet a téma, abba mindig lehet kapaszkodni.
Ez amúgy is egy róka fogta csuka szituáció, ugye aki a magánéletben nem sikeres, azon számon lehet kérni hogy miért kaphat felelős vezetői feladatkört egy ország kormányzásában. Aki pedig sikeres, annál az okokat kezdi firtatni az ellenzék, és jönnek fel a vádak egymás után.
(...)
Egyébként, én nem merek hinni még a számoknak se, ki tudja miket tesznek közzé, nem kamu e? Miért higgyem el, amit kormányközeli újságok, oldalak, hivatalok tesznek közzé? Én úgy látom, hogy Orbánék tökéletesen létrehoztak egy diktatórikus rendszert, a három hatalmi ág egy kézben összpontosul, de legalább összemosódik.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 9., vasárnap 21:43
Meg tudod jelölni a forrást?füst írta:A korrupció egy jolly joker az ellenzék számára, ha nem talál fogást a kormányon, akkor bátran felmerülhet a téma, abba mindig lehet kapaszkodni.
Ez amúgy is egy róka fogta csuka szituáció, ugye aki a magánéletben nem sikeres, azon számon lehet kérni hogy miért kaphat felelős vezetői feladatkört egy ország kormányzásában. Aki pedig sikeres, annál az okokat kezdi firtatni az ellenzék, és jönnek fel a vádak egymás után.
(...)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. október 9., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. október 9., vasárnap 21:02
ezek szép számok csak nem jelentenek semmit, ha megnézed a gazdasági növekedést a környező országokhoz képest.füst írta:Sajna sikerült rosszul bemásolnom a két adatot az előbb, és a másodikat közbe ékeltem. A 2015-ös -19%-os adat term. a költségvetési hiány oszlophoz tartozik. Szerkesztési időből kifutottam, szóval ez csak a pontosság kedvéért íródott.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. október 9., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: füst » 2016. október 8., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: füst » 2016. október 8., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 8., szombat 19:52
Adni kell egy esélyt a Jobbiknak, más lehetőség nincs. Semmi veszítenivalónk már. Elég volt a "rendszerváltó" pártokból.[/quote]LiamGallagher írta:
Nem hülyék,csak nincsen jobb.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. október 8., szombat 19:39
Adni kell egy esélyt a Jobbiknak, más lehetőség nincs. Semmi veszítenivalónk már. Elég volt a "rendszerváltó" pártokból.R.M.C.F írta:LiamGallagher írta:Engem csak egy valami érdekel, hogy lehet még mindig ekkora támogatottsága a Fidesznek? Tényleg ennyire hülyék az emberek, vagy csak szimplán félnek? Hihetetlen, ami ebben az országban megy.
Nem hülyék,csak nincsen jobb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 8., szombat 19:31
LiamGallagher írta:Engem csak egy valami érdekel, hogy lehet még mindig ekkora támogatottsága a Fidesznek? Tényleg ennyire hülyék az emberek, vagy csak szimplán félnek? Hihetetlen, ami ebben az országban megy.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem