Hát mer a címek meg trófeák amik kinèzhetnek,meg ami már megvan,jól mutat a pedigrèben.number...
Én nem hívnám be az biztos,nem ő a Rojo alapköve...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 10., hétfő 19:53
Hát mer a címek meg trófeák amik kinèzhetnek,meg ami már megvan,jól mutat a pedigrèben.number...

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. október 10., hétfő 17:47
Rendben, köszi.Kerlon írta:1. óvodás dolog a másra mutogatás védekezés gyanántDinhoL írta:Micsoda story..Csak én láttam úgy h Ramoson is ugyanolyan, nemzetiszín sávok nélküli mez volt..?
2. Ramos feltűrte a hosszú ujjú mezét
3. annyi esze nem volt, hogy röbid ujjút kérjen, amikor kb 2-3 garnitúrát visznek egy meccsre
4. nevetséges, hogy ilyen szarságon vitáznak
5. Piquét már amúgy is ki kellett volna qrni a picsába
6. Piquének már le is kellett volna mondania, ha ekkora hazafi katalán
röviden, tömören.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 17:39
1. óvodás dolog a másra mutogatás védekezés gyanántDinhoL írta:Micsoda story..Csak én láttam úgy h Ramoson is ugyanolyan, nemzetiszín sávok nélküli mez volt..?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. október 10., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. október 10., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 13:29
Palesz leirta gyogyszer hatasa alatt.kuszkusz írta:palesz már leírta.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. október 10., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 10., hétfő 13:11
Elvileg azért vágta le, mert "zavarta" a hosszú ujj a mozgásban. De akkor minek vett fel aláöltözősest a mez mellé? Az nem zavarta?kuszkusz írta:nem akarom elhinni, hogy ennek valaki tényleg képes bedőlni. levágta a zászlót a mez ujjáról? semmiféle zászlót nem látok egyik mez ujján sem, egy piros és egy sárga sávot látok rajta, ami a spanyol és többek között a katalán zászló alapszínei. a spanyol(és katalán) színek zavarják a mezen, de a spanyol címer nem.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. október 10., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 10., hétfő 13:01
Az idei játéka alapján nem is baj, nyilván olcsóbban is lehetne erre a szerepre embert találni valahol, de baromi sokat javult tavalyhoz képest, statjain is meglátszik. Nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban találtunk volna ilyen szintű helyettest az MSN mögé, aki ráadásul a középpályán is egész jól mozog.Kerlon írta:Elvileg a Barca egy 50 milliós ajánlatot dobott vissza a nyáron Turanért, amit maga Turan nyilatkozott.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. október 10., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. október 10., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. október 10., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 10., hétfő 9:38
palesz77 írta:Azért volt ilyen a meze, mert nem is tudom hány éve hosszú ujjúban tolja, azon meg nincs zászló. Csak most az eső miatt gondolom megvágta, mert sok lett volna egyszerre a hosszú ujjú meg az a fehér feszülős cucc, aminek nem tudom a nevét. Ehhez képest gondolkozás nélkül már jött is a cikk, hogy levágta a zászlót.. Magának meg a nagy szájának köszönheti, hogy ilyen a légkör körülötte, de most kivételesen semmi rosszat nem csinált.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 10., hétfő 8:17
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. október 10., hétfő 1:38
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 10., hétfő 1:22
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. október 4., kedd 8:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 4., kedd 7:20
Nem akarom ismètelni Paleszt,de ha koncentrál,meg nem jön ezzel a flegmaságaival magasan jobb teljesitmènyt nyújt,hisz már láttuk.Neymarnak az égvilágon nincsen semmi baja,illetve egy,hogy durván túl lett képzelve itt nálunk és túl fel lett copva,ahhoz képest amit le tud adni.
Semmi baj nincsen vele,jó kis játékos.
Így van,erre mondtam hogy nèlküle a barca fèllábú óriás,herèlt eunuchMessi meg messi....azt amit ő tud,azt 3 másik sem tudja pótolni,a hiánya nem pár meccsen jönne ki,hanem ha mondjuk hónapokig nincsen. Azért kumma sokszor dönt ő maga,egy góllal,egy gólpasszal vagy egy különleges megoldással.

Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem