Osztom a véleményed, de úgy vagyok vele, hogy nem az én pénzem bánja + a klub gazdasági helyzetét tekintve megteheti, sőt + elég jól jöttünk ki eddig az idei büdzséből és játékosmozgásokból. Az meg hogy a média és a többi csapat fórumán megint megkapjuk majd a mindenkit megveszünk aki sztár, "perecnek" nem számít a pénz, le kell szharni. 10 éve ezt kapjuk, lerágott csont, egyik fülemen be, a másikon...na de most 100 millióért hozni egy olyan embert, akinek egyáltalán nem az a fajta játék az erőssége, amit most ancelotti próbál gyakoroltatni a srácokkal, hát nem tudom, nekem nagyon nem adja
Személy szerint Isco-nál elkövettem azt a hibád, hogy előre lehúztam, sőt, egyenesen Callejon-hoz hasonlítottam, hogy tudásban, se több, se kevesebb. Én tudatlan bolond. Még egyszer ilyen nem lesz. Majd ítélkezem akkor, mikor itt az ideje és nem fogok (szerintem nem is kell) oldalakat pazarolni arra, hogy vasazzam egy játékos képességeit, aki még itt sincs és nem tudni, mit tud hozni. Bale-ben van kraft, potenciál, alázat. Nekem ez elég.