Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 9., vasárnap 20:57

ziro4vr írta:
nmate írta:Mi a fasz, masodik resz, mi van?
Racuppanok varjatok meg :mrgreen:
Mondom én, hogy 3 napot recskázott az elsőre... :mrgreen: :mrgreen: :sziv:
viewtopic.php?f=12&t=7&start=40#p706159
Extazisban voltam :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 9., vasárnap 20:55

nmate írta:Mi a fasz, masodik resz, mi van?
Mondom én, hogy 3 napot recskázott az elsőre... :mrgreen: :mrgreen: :sziv:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 9., vasárnap 20:52

Mi a fasz, masodik resz, mi van?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. október 9., vasárnap 20:11

WESTWORLD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!AHHHHHHHHHH
Imádom máris, szeretem az ilyen elgondolkodtatós sorozatokat.

A nagy kérdésre az én variációm: szerintem azért kezdődik újra minden napjuk, mert gyakorlatilag minden host egy apró része egy nagy alapsztorinak. Szerintem minden guestnek ugyanonnan kezdődik a sztori, emiatt pedig minden napjuknak egyformának kell, hogy legyen. Pl. amikor a faterját kivonták és lett egy másik, semmit nem reagált Dolores, mert ő ugye semmi más, mint egy előre programozott bot, amit úgy írtak, hogy minden napja ugyanolyan legyen. Tehát addig, amíg egy guest be nem avatkozik, addig minden napja ugyanolyan lenne csórimnak, de mivel folyton jönnek új guestek, ezért a sztori is szépen változik. Ezért is olyan kurva fontos, amikor azt mondja a fekete madamnak, hogy emlékezzen. Meg ugye amikor meghülyülnek a botok és be kell avatkozni a "rendszergazdáknak" a lövöldözésnél, akkor is pontosan tudják a házigazdák, hogy hova kell beavatkozni. Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy vannak bizonyos szintek (amik közül a legfelsőt kutatja a fekete ruhás szereplő), ahol igenis valóságos a sztori, ami zajlik, már csak azt nem tudom, hogy ez csak a botok "fejében", és a guestekében valós-e, vagy tényleg ott lennének a hús-vér emberek is bent, nem csak a hostok. Én tartom azt, hogy virtuális valóság, hiszen amikor William ivott a "kocsmában", miután belépett az ajtón, pár másodpercre rá értek a parkba a vonattal. Én azt is meg merem kockáztatni, hogy valami tudatmódosítót raknak a guestek italába, és ezáltal egy mélyálomba esnek, majd a valós emberek valami gépre teszik őket. Csak azért tippelem ezt, mert ha mindig így kezdődik, hogy átlépnek az ajtón és egyből a krimó fogadja őket, akkor simán meg lehet csinálni, hogy az ott bentlévő emberek mind színészek legyenek, a guestek italába belekevernek valamit (ugye a pultos sem kérdezte Williamet, hogy mit inna...), ami után elindítják a "játékot" a vendégeknek.

Viszont a big picture-t nézve elképesztően beteg a sorozat, gondoljatok csak az új epizódra, amit az az idegbajos faszi mutatott be, Hopkins meg simán lesavazta, hogy "egyszerűen nem érti az egész lényegét". Ez benne a durva, hogy az öreg úgy gondolkodik, hogy a jelen sztorit kell tovább bonyolítani, hiszen a botok már vannak annyira "intelligensek", hogy maguktól hömpölygetnék a sztorit tovább. A fickó gyakorlatilag meg akarja ismételni a múltat szerintem, elég ha csak a második évad utolsó jelenetét vesszük. Eddig ugye a vallás még nem jelent meg a sorozatban, az utolsó jelenet viszont szerintem azt akarta előrevetíteni, hogy Hopkins beleíratja Bernarddal az egyik bot fejébe, hogy találják meg ezt a helyet, ahol ők épp voltak, és ezáltal indítsa el a vallást a sztoriban, hogy még tekervényesebb legyen. Ez a durva benne, hogy az öreg így gondolkozik, a fiatal csávó meg tényleg egy játékként tekint erre a szolgáltatásra.

Lehet, hogy össze-vissza a gondolatmenetem, de egy sör mellett pesten bárkivel leülök, és akkor értelmesebben el tudom magyarázni, amit itt akartam :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 9., vasárnap 19:02

The Walking Dead.
Negan 3 percig fenyíti Rick-et. :coffee:
Jeffrey Dean Morgan állat. :salute:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 9., vasárnap 18:49

Westworld 2. rész

Na, így már kicsit tisztább a dolog, nem nagyon persze. Egyben nézze meg a két részt, aki még nem kezdte el.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SZerintem nem virtuális valóság, ez egyértelmű. Sok nyitott kérdés van, engem -már csak a színész játék kvalitása miatt is, Ed harris meg Hopkins karaktere érdekel leginkább. Messze kiemelkednek ők ketten.
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. október 9., vasárnap 14:35

palesz77 írta:Westworld
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az meg, hogy nem mutatják, hogy kiviszik-beviszik a "robotokat", nem feltétlen jelenti azt, hogy nem is csinálják, de az 50 perces játékidőbe még a pakolgatás nem férne bele szerintem. Vagy hát nem tudom, bennem valamiért az a kép él, hogy ez tényleg "valóság" ott kint. Pont ez adja azt a szenzációját a parknak szerintem, ha "csak" virtuális valóság lenne, akkor nem hiszem, hogy ilyen különleges lenne, még ezzel a mesterséges intelligenciával sem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Picit jobban belegondolva ez lehet inkább, mert ha jól rémlik eleve van egy osztag akit ki küldenek, ha baj van valamelyikkel, na most egy mátrixban erre mi szükség volna?, egyből visszahoznák..

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ugye amikor a ribit kiszedték, akkor is felhozzák, hogy jó lesz, ha már visszamegy, mert keresni fogják, ez lehet egy utalás arra, hogy nem megy ez olyan gyorsan, mint mondjuk egy virtuális világban menne..

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 9., vasárnap 12:38

Westworld
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó de akkor hogyan is van ez a visszahozatal? Mert ha valakit át akarnak programozni, vagy társalogni vele, akkor egyből szemtől szembe látjuk őket, aztán becsukja a szemét és egyből vissza is tért a "mátrixba", ahogy te nevezed. Vagy ott volt a kígyó megállítása, ez is csak egy ilyen virtuális világban elképzelhető számomra, mert ha a valóságban kimegy az öreg akkor ezt hogyan csinálja meg?. De ott van az is, hogy hiába lövik a védett embereket, nem fog rajtuk a golyó, na most ha ez nagyon is valóságos lenne, akkor ez sem működne.
De ha mégis, akkor hogyan? :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha meg full virtuális valóság, akkor miért kéne megcsinálni egyáltalán a robotokat fizikai valójukban? :hmmm: Meg akkor miért csapta le a legyet a múltkor a csaj a nyakáról? A kígyós se megoldhatatlan nekem, elvégre minden teremtményt ők kreáltak a parkban, az öreg gyártmányai, gondolom bárkivel el tudná ezt játszani azon a helyen..

Az meg, hogy nem mutatják, hogy kiviszik-beviszik a "robotokat", nem feltétlen jelenti azt, hogy nem is csinálják, de az 50 perces játékidőbe még a pakolgatás nem férne bele szerintem. Vagy hát nem tudom, bennem valamiért az a kép él, hogy ez tényleg "valóság" ott kint. Pont ez adja azt a szenzációját a parknak szerintem, ha "csak" virtuális valóság lenne, akkor nem hiszem, hogy ilyen különleges lenne, még ezzel a mesterséges intelligenciával sem.

ikarus93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a man in black viszont mármint a cowboy az lenne ennek a rendszernek a smith ügynöke? Vagy ő egy vendég ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ő vendég szerintem, a szövegíró srác amikor ránézett, akkor mondta a kollégájának, hogy "ez az űriember azt csinál amit akar", meg ő is mondta, hogy 30 éve jár már ide. Gondolom egy nagyon megszállott fanatikus az öreg, mondja is, hogy ez jobb hely, mint a valóság.
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy mivel lejjebb van egy okfejtésem, hogy ez csak egy virtuális valóság, így nem biztos, hogy mindenkinek ugyanakkor indul újra...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet tényleg nem valóság, csak virtuális valóság, viszont abba biztros vagyok, hogy ugyanakkor indul újra az egész. Mondják is, hogy milyen szinten öszefüggnek a történetek, és egymásból gyökereznek, ha mindenki máskor térne vissza a "kezdethez", akkor csak összevisszaság lenne belőle egy idő után szerintem..
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De akkor ha fizikailag is kinn lennének, akkor nem játszana a sérthetetlenség, illetve hogy van a vissza hozatal?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat témájából adódóan szerintem nem elképzelhetetlen, hogy megoldották ezt is valahogy. Persze lehet, hogy tényleg csak Mátrix féle valóság az egész, abba is lenne logika. De egy olyan sorozatban, ahol ilyen szintű mesterséges intelligenciával dolgoznak, nem hiszem, hogy pont ezt ne lehetne megoldani valahogy.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 9., vasárnap 12:04

Iron Fist trailer.
Mi bunyó lesz itt baszod! :lol:
Madame Gao is felbukkant.
Hogy híjják?
Bill.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. október 8., szombat 22:09

ikarus93 írta:Westworld 2.rész
Reed_ati
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most itt a második részbe letisztázódott hogy ez nem egy mátrix vagy hasonló, mikor a csávó megy be a templomhoz pl. Ez nagyon is valóságos viszont a vendégeket senki se támadhatja meg még egy kígyó se. Viszont gondolom attól még fizikailag megsérülhetnek minimálisan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó de akkor hogyan is van ez a visszahozatal? Mert ha valakit át akarnak programozni, vagy társalogni vele, akkor egyből szemtől szembe látjuk őket, aztán becsukja a szemét és egyből vissza is tért a "mátrixba", ahogy te nevezed. Vagy ott volt a kígyó megállítása, ez is csak egy ilyen virtuális világban elképzelhető számomra, mert ha a valóságban kimegy az öreg akkor ezt hogyan csinálja meg?. De ott van az is, hogy hiába lövik a védett embereket, nem fog rajtuk a golyó, na most ha ez nagyon is valóságos lenne, akkor ez sem működne.
De ha mégis, akkor hogyan? :)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 8., szombat 21:39

Westworld 2.rész
Reed_ati
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most itt a második részbe letisztázódott hogy ez nem egy mátrix vagy hasonló, mikor a csávó megy be a templomhoz pl. Ez nagyon is valóságos viszont a vendégeket senki se támadhatja meg még egy kígyó se. Viszont gondolom attól még fizikailag megsérülhetnek minimálisan.

Ez a man in black viszont mármint a cowboy az lenne ennek a rendszernek a smith ügynöke? Vagy ő egy vendég ?

Plusz ezek a lények emberek/robotok hogy készítik őket az érdekelne nagyon is
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 8., szombat 21:14

South Park 20/3
Erre én is azt mondom, hogy zseniális. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. október 8., szombat 19:07

ikarus93 írta:Westworld

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én azt nem vágom hogy miért indul minden nap előröl a gépeknek? Egy napos park az egész ? Az első részt láttam csak plusz azért feltételezem minden nap a hasonló lemezt mert a csávó mindig a vonaton kezdi a napot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem akkor kezdik újra, ha lejár egy adott történet, amit a sztori tervező csávó megálmodott és ha az adott látogatók megunták a show-t, jönnek az új fizetős vendégek és megint kezdődik az elejéről, persze picit másképp, vagy mivel lejjebb van egy okfejtésem, hogy ez csak egy virtuális valóság, így nem biztos, hogy mindenkinek ugyanakkor indul újra...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyanehhez nekem is lenne kérdésem, én még nem raktam össze magamban ennek az egésznek a működését. Ezek az emberek, meg a kreált lények fizikai valójukban mind csak egy szobában ücsörögnek? Ahonnan bekerülnek ebbe a virtuális fantáziavilágba és így kapják az impulzusokat? Valahogy így képzelem el, mert amikor kihoznak valakit átprogramozásra, vagy beszélgetésre, akkor ugye egyből egy ilyen elzárt beszélgetős szobában van mindenki..
Na meg persze a fizetős vendégek ugye sérthetetlenek, ez is csak egy virtuális, szoftveres világban valósítható meg.

Vagy van egy mesterségesen kreált díszlet ott a sivatag közepén, ahova kivisznek mindenkit?
Ugye ez az egész kóceráj ott van a központban és onnan megy ki a vonat az új "lakókkal". De akkor ha fizikailag is kinn lennének, akkor nem játszana a sérthetetlenség, illetve hogy van a vissza hozatal?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 8., szombat 18:42

Westworld

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én azt nem vágom hogy miért indul minden nap előröl a gépeknek? Egy napos park az egész ? Az első részt láttam csak plusz azért feltételezem minden nap a hasonló lemezt mert a csávó mindig a vonaton kezdi a napot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 8., szombat 18:27

P. Krisz írta:Tegnap kijött a 2. rész.
Ne izmozzál itten, mert repül a balos!!!!!!4

Amúgy csak én néztem? Valahol valaki? Máté biztos ejakuált rá. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 8., szombat 18:17

Tegnap kijött a 2. rész.
Hogy híjják?
Bill.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 8., szombat 17:48

Westworld pilot

Jó volt. Kicsit nolanesen túltúltúl, de tetszett, várom a foyltatást.
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. október 7., péntek 9:38

Fleabag, most akadtam rá, zseniális, ajánlom mindenkinek.

spoileres (de nem igazán von le az élvezhetőségéből) kedvcsináló:

http://444.hu/2016/10/06/joizuen-lehet- ... szomorusag

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 6., csütörtök 21:06

Na az Arrow 5/1 szerintem elég ígéretes lett, kevés dráma, átgondolt akció jelenetek, pár vicces dologgal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. október 6., csütörtök 20:42

h3x0r írta:Ha már Flash.. :mrgreen:
Ez pedig Barryék nappalija. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: