Süti írta:Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.

Elvileg van olyan opció, hogy transfereket lehet csinálni (még nem próbáltam), csapatok közt cserélni a játékosokat. Ott biztosan meg össze tudjátok legózni a csapatokat, amiket szeretnétek.
Első szezonomat letudtam a Watforddal (World Class fokozaton). A sárga mez és Penaranda miatt választottam őket. Az első nyári átigazolási szezont kihagytam, így realisztikusabb. Télen volt egy kis mozgás, sikerült több jó üzletet csinálnom. A távozók közt volt Deneey, Gomez, Watson, Okaka, Paredes, Pantilimon. Az érkezők: Riedewald, Donnarumma, Stark (mert a tél közeleg

), Benzia, Belotti, Kovalenko és Calabria. Ekkor még 41212-t játszottunk, de tavaszra nem éreztem az átütő erőt, így váltottam 433 (flat)-re. Év végére sikerült a dobogó legalsó fokára felállni a ligában és a FA kupát megnyerni. Év végére a kezdő csapat:
Penaranda-Belotti-Benzia
Doucouré---------Pereyra
--------Riedewald
Kenedy-Stark-Prödl-Calabria
-------Donnarumma
Következő szezonra tervezem Kovacic leigazolását, egy valódi jobb szélsőt és az idős játékosok fiatalítását.