Már késő, nem fogadok tőled több privát üzit!nmate írta:Akkor lekozelebb utok egy entert, hogy ne zavarja a kis sznob szemeidet

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 6., csütörtök 11:40
Már késő, nem fogadok tőled több privát üzit!nmate írta:Akkor lekozelebb utok egy entert, hogy ne zavarja a kis sznob szemeidet
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 6., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 6., csütörtök 11:35
Nekem előbbiektől volt amelyik szám tetszett,meg azért is írtam őket,mert h nekik is jött ki új albumuknmate írta:Yellowcard meg a Good Charlotte szar, nem veletlenul nem irtamBloc Party is ratyi lett, a Billy Talent egy igazi kozepes album. De legalabb jottek.
Jaja,új album miatt írtam őketSierra írta:Hoppá, te ilyeneket is hallgatsz?Marci77 írta:A Day To RememberÚj albumot csekkoltad már?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 6., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 6., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 6., csütörtök 11:24
Na de azért a radioheadet kicsit erős volt beírni a többi mellé, azt el kell ismerni.nmate írta:Yellowcard meg a Good Charlotte szar, nem veletlenul nem irtamBloc Party is ratyi lett, a Billy Talent egy igazi kozepes album. De legalabb jottek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 6., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. október 6., csütörtök 11:05
Zsíííír.reeed_ati írta:Fú baszki ezt a Sum41 albumot nagyon odarakták, futáshoz legalábbis nagyon adta.![]()
![]()
Első hallgatás után nem is tudok róla most így kedvenc számot mondani, annyira tetszik az egész..
Twisted by Design taláán, egyelőre, de pár hallgatás és ez változik.
Valakinek megvolt már?
Hoppá, te ilyeneket is hallgatsz?Marci77 írta:A Day To Remember
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 6., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. október 6., csütörtök 10:32
én is pont ezt terveztem, de most már felcsigázott reed_ati, úgyhogy lehet én is élek a premier előtti meghallgatás jogávalÉn már kivárom a holnapi megjelenést,aztán darálom újra a GD albummal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 6., csütörtök 10:13
Hogy akadna a torkodon 3 liter kaukázusi...nmate írta: A minosegi rock minden formaban jon iden, Radiohead, Kings of Leon, Blink, Green Day, Sum 41... ez mar igen.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 6., csütörtök 9:58
Good Charlotte,(A Day To Remember),Billy Talent,Yellowcard.. (utóbbiak idén hagyják abba,Final Tour),már ha ezeket mellétehetemnmate írta:Szerintem is fasza lett. En kettot ki tudok emelni, amiket eddig hivatalosan kiadtak. Fake my own death a legjobb talan, God Save Us All pedig kicsit Linkin Parkos stilussal, nagyon fulbemaszo lett.
A minosegi rock minden formaban jon iden, Radiohead, Kings of Leon, Blink, Green Day, Sum 41... ez mar igen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 5., szerda 23:59
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. október 5., szerda 20:35
Premier előtti hallgatásra kaptam meg a srácoktól.Marci77 írta: Ez is leakelve lett?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 5., szerda 20:27
Ez is leakelve lett?reeed_ati írta:Fú baszki ezt a Sum41 albumot nagyon odarakták, futáshoz legalábbis nagyon adta.![]()
![]()
Első hallgatás után nem is tudok róla most így kedvenc számot mondani, annyira tetszik az egész..
Twisted by Design taláán, egyelőre, de pár hallgatás és ez változik.
Valakinek megvolt már?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. október 5., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. október 5., szerda 17:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. október 5., szerda 14:51
Az nekem is adná. Green Day, Disturbed, Billy Talent, Breaking Benjamin, Skillet, Bullet for my valentine és a többi melléEgy Linkin Parkot szeretnék még és akkor veszem is a bérletet, az még nagyon hiányzik a listámról.
Vagy esetleg a szigeten..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. október 5., szerda 14:37
Inkább Szigetre jöjjenek akkorreeed_ati írta: Egy Linkin Parkot szeretnék még és akkor veszem is a bérletet, az még nagyon hiányzik a listámról.![]()
Vagy esetleg a szigeten..
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem