Isco - 22

Archívum
Galacticos

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. október 8., szombat 12:31

közel se látom ilyen tragikusan a helyzetet.
ez a csávó malagába kiskirály volt, nem kellett védekeznie, szabadon mozgott elöl. itt ezt soha nem kapta és nem fogja megkapni.
és az hogy a 2. vagy 3. szezonjában már nem tudom beállt kkp-nak és csúszott mászott (mert igenis sok labdaszerzése volt vagy sok labdavesztésbe kergette az ellent) az nagy dolog. de ettől függetlenül kaputól távol játszva, ő egyáltalán nem veszélyes a kapura sajnos. jamesszel ellentétben, és emiatt fog szerintem a kolumbiai maradni, pedig inkább én szerintem isconak kéne.
80millás játékos cserének a padra, iszonyat nagy luxus.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 11:09

Kétlem, hogy ez a lépek fenyegetés lenne a részéről, szimplán belátás, hogy váltania kell, ha továbbra sem tudja magának kivívni a nagyobb szerepet. Btw. szerintem a hozzáállásával soha nem volt baj és bár volt pár keszekusza sírós cikk, de közel sem az a James féle lobbizás, hogy mindenki azt nyilatkozza, hogy Zidane nem érti meg, nem szereti, nem játszatja, stb stb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 8., szombat 9:50

Mi lesz veled Isco fiam? :( Annyira adta a nyilatkozata, hogy ő tehet mindenről és harcolni fog, erre jön egy olyan duma, hogy ha nem játszik eleget, akkor lép... Reménykedek, hogy marad és "feltámad", de ennek szerintem itt a vége. Ha el igazol, remélem az Arsenal-ba megy. Egy Isco-Özil-Sanchez hármas adná. :) Igaz, hogy nem nyernének semmit, de a szemünk jól lakna :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 5., szerda 21:52

Elolvastam, de nem izgat különösebben mit nyilatkozik valaki, amíg nem bomlaszt vele nyíltan addig nekem mindegy. Isco nagyon bűnbánónak tűnik mondhatom szimpatikusnak, de nekem ezzel semmit nem bizonyít, azon kívül hogy jól tud nyilatkozni. Moratát azért hoztam fel, mert ha megnézzük Moratát és Iscot a pályán, akkor a nyilatkozatok közti szakadék egyáltalán nem jön ki. Egy Modric vagy CR nyilatkozatait olvasva sem látok összefüggést az extra teljesítmény és a duma közt.

Ha egy edző a munkájáról beszél, felvázolja a filozófiáját, vagy egy játékos elmond érdekességeket, háttérinfókat az ok, de ezek a személyes hangvételű interjúk vagy igazak vagy nem, nem is érdekel különösebben. Ítélkezni, véleményt nyilvánítani emberekről ezek alapján nem fogok az biztos.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 5., szerda 18:10

Chris írta:Ezek az interjúk... komolyan ezekből a közhelyparádékból kell ítéletet mondani? Ugyanez van Moratánál is csak fordítva. Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy focistából mit húznak ki egy interjún. Azt akarom látni a pályán, hogy harcol, küzd, megpróbálja megtalálni a helyét.
Nagyszerű, hogy Isco nem mocskolta be az edzőjét, szimpatikus, attól még nem igazán tud kiteljesedni évek óta. És ez az igazán fontos.
Azért vicces, hogy betámadod és Moratahoz hasonlítod. Elolvastad a cikket? Nem, nem mocskolta be az edzőjét, hanem egy az egyben saját magában látta eddig a hibát. Azt meg kár említeni mellette, hogy ne küzdene.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 5., szerda 17:56

Ezek az interjúk... komolyan ezekből a közhelyparádékból kell ítéletet mondani? Ugyanez van Moratánál is csak fordítva. Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy focistából mit húznak ki egy interjún. Azt akarom látni a pályán, hogy harcol, küzd, megpróbálja megtalálni a helyét.
Nagyszerű, hogy Isco nem mocskolta be az edzőjét, szimpatikus, attól még nem igazán tud kiteljesedni évek óta. És ez az igazán fontos.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 5., szerda 11:55

Nekem mindig is szimpatikus arc volt. Elismerem, hogy amit letesz az asztalra, az folyamatosan alibi és nem Real szint. :|
De ez az interjú is jelzi, hogy korrekt figura. (Vagy jó a PR-osa :D )

Naiv vagyok és hiszek abban, hogy összekapja magát. Főleg hogy most még akad alkalma a bizonyításra is.
Csak ne csavarodna folyamatosan rá arra a qrva labdára. :(
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 5., szerda 11:29

Realista24 írta:
Veidt írta:Nem véletlen hogy nem kapott meg szerződést.
Az a hír járja, hogy az ügynöke 12 millás fizetést akar. Ezért nem kapott még új szerződést.
Lol. Remélem ezt Morata ügynöke is megtudta... :lol:
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 5., szerda 11:08

Realista24 írta:
Az a hír járja, hogy az ügynöke 12 millás fizetést akar. Ezért nem kapott még új szerződést.

Majd integetünk neked, úton a reptérre.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 5., szerda 10:09

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. október 4., kedd 19:36

Isco nagyon kevés sajnos. A kp-ra kevés, a kapu előtt gyenge. Tud szép dolgokat, tud varázsolni, de az, hogy csak ennyit tud, az kevés a legmagasabb szintre.
James legalább a kapu előtt erős.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. október 4., kedd 19:08

Azért azt remélem mindenki észrevette, hogy Isco és James ugyan azon a poszton jók, de míg Isconak muszáj hátrébb játszania, James kedvéért változtatunk amikor a pályán van és ő tolja csatár mögött. Ezzel kb annyi is Benzemának mert mikor visszazár azon a területen mozogna ahol James téblábol. Jelenleg mind a kettő kevés, egyikük posztja sincs meg a csapatban.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 4., kedd 19:05

sebydani írta:
Kerlon írta: Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak
Van egy James nevű játékosunk, aki ha rossz helyre passzol 25 ember írja be egyből, hogy takarodjon az anyjába. Ugyanaz. :mrgreen:
Persze, ez is igaz. Mondjuk ez sem változtat a tényen. Mindkettő nagyon gyengén teljesít, de azért nem kéne világi senki módjára szidni őket, mert mindegyiken látszik, hogy akar és hajt csak nem jön nekik össze.
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 4., kedd 18:51

De Bruyne mint klasszikus tizes :ozil:
atyavilág..
Közelebb áll hozzá mondjuk mint a btb-hez.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. október 4., kedd 18:49

Kerlon írta: Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak
Van egy James nevű játékosunk, aki ha rossz helyre passzol 25 ember írja be egyből, hogy takarodjon az anyjába. Ugyanaz. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 4., kedd 18:45

KAG írta:
Kerlon írta:Kemény ez az utálat áradat felé.

Mire fel kéne imádni?
azt nem mondtam, hogy kell
Zsombor írta:
Vagy csak a teljesítménye alapján értékelik? Az utálat szónak más a jelentése Kerlon. :)
Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak. Btw. én is elismerem, hogy gyengén teljesít, de most annyira ezen nem csodálkoztam el.
K

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. október 4., kedd 18:35

realistahuni írta:
Illarra Xabi posztján tudott volna idővel alkotni, de ugye ott volt nekünk akkor...hát Xabi
Annyira volt új Xabi mint amennyire Robinho volt az új Pelé.

Isco meg...Carlóval a klasszikus 10-es poszt eltűnt
Ha megnézzük akkor a top csapatok már mind rég feladták a 4-2-3-1-et, itt az lesz, hogy esetleg De Bruyne még viheti valamire a klasszikus tizesektől és azzal bezár a bazár.
De Bruyne mint klasszikus tizes :ozil:
atyavilág..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 4., kedd 18:31

Mire fel kéne imádni?
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 4., kedd 17:17

Zsombor írta:
Vagy csak a teljesítménye alapján értékelik? Az utálat szónak más a jelentése Kerlon. :)
Lehet megint nem vettük észre a szarkazmust... :mrgreen:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. október 4., kedd 17:08

Vissza: