Isco - 22
- Galacticos
Re: Isco - 22
közel se látom ilyen tragikusan a helyzetet.
ez a csávó malagába kiskirály volt, nem kellett védekeznie, szabadon mozgott elöl. itt ezt soha nem kapta és nem fogja megkapni.
és az hogy a 2. vagy 3. szezonjában már nem tudom beállt kkp-nak és csúszott mászott (mert igenis sok labdaszerzése volt vagy sok labdavesztésbe kergette az ellent) az nagy dolog. de ettől függetlenül kaputól távol játszva, ő egyáltalán nem veszélyes a kapura sajnos. jamesszel ellentétben, és emiatt fog szerintem a kolumbiai maradni, pedig inkább én szerintem isconak kéne.
80millás játékos cserének a padra, iszonyat nagy luxus.
ez a csávó malagába kiskirály volt, nem kellett védekeznie, szabadon mozgott elöl. itt ezt soha nem kapta és nem fogja megkapni.
és az hogy a 2. vagy 3. szezonjában már nem tudom beállt kkp-nak és csúszott mászott (mert igenis sok labdaszerzése volt vagy sok labdavesztésbe kergette az ellent) az nagy dolog. de ettől függetlenül kaputól távol játszva, ő egyáltalán nem veszélyes a kapura sajnos. jamesszel ellentétben, és emiatt fog szerintem a kolumbiai maradni, pedig inkább én szerintem isconak kéne.
80millás játékos cserének a padra, iszonyat nagy luxus.
Kétlem, hogy ez a lépek fenyegetés lenne a részéről, szimplán belátás, hogy váltania kell, ha továbbra sem tudja magának kivívni a nagyobb szerepet. Btw. szerintem a hozzáállásával soha nem volt baj és bár volt pár keszekusza sírós cikk, de közel sem az a James féle lobbizás, hogy mindenki azt nyilatkozza, hogy Zidane nem érti meg, nem szereti, nem játszatja, stb stb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi lesz veled Isco fiam?
Annyira adta a nyilatkozata, hogy ő tehet mindenről és harcolni fog, erre jön egy olyan duma, hogy ha nem játszik eleget, akkor lép... Reménykedek, hogy marad és "feltámad", de ennek szerintem itt a vége. Ha el igazol, remélem az Arsenal-ba megy. Egy Isco-Özil-Sanchez hármas adná.
Igaz, hogy nem nyernének semmit, de a szemünk jól lakna
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Elolvastam, de nem izgat különösebben mit nyilatkozik valaki, amíg nem bomlaszt vele nyíltan addig nekem mindegy. Isco nagyon bűnbánónak tűnik mondhatom szimpatikusnak, de nekem ezzel semmit nem bizonyít, azon kívül hogy jól tud nyilatkozni. Moratát azért hoztam fel, mert ha megnézzük Moratát és Iscot a pályán, akkor a nyilatkozatok közti szakadék egyáltalán nem jön ki. Egy Modric vagy CR nyilatkozatait olvasva sem látok összefüggést az extra teljesítmény és a duma közt.
Ha egy edző a munkájáról beszél, felvázolja a filozófiáját, vagy egy játékos elmond érdekességeket, háttérinfókat az ok, de ezek a személyes hangvételű interjúk vagy igazak vagy nem, nem is érdekel különösebben. Ítélkezni, véleményt nyilvánítani emberekről ezek alapján nem fogok az biztos.
Ha egy edző a munkájáról beszél, felvázolja a filozófiáját, vagy egy játékos elmond érdekességeket, háttérinfókat az ok, de ezek a személyes hangvételű interjúk vagy igazak vagy nem, nem is érdekel különösebben. Ítélkezni, véleményt nyilvánítani emberekről ezek alapján nem fogok az biztos.
Azért vicces, hogy betámadod és Moratahoz hasonlítod. Elolvastad a cikket? Nem, nem mocskolta be az edzőjét, hanem egy az egyben saját magában látta eddig a hibát. Azt meg kár említeni mellette, hogy ne küzdene.Chris írta:Ezek az interjúk... komolyan ezekből a közhelyparádékból kell ítéletet mondani? Ugyanez van Moratánál is csak fordítva. Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy focistából mit húznak ki egy interjún. Azt akarom látni a pályán, hogy harcol, küzd, megpróbálja megtalálni a helyét.
Nagyszerű, hogy Isco nem mocskolta be az edzőjét, szimpatikus, attól még nem igazán tud kiteljesedni évek óta. És ez az igazán fontos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ezek az interjúk... komolyan ezekből a közhelyparádékból kell ítéletet mondani? Ugyanez van Moratánál is csak fordítva. Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy focistából mit húznak ki egy interjún. Azt akarom látni a pályán, hogy harcol, küzd, megpróbálja megtalálni a helyét.
Nagyszerű, hogy Isco nem mocskolta be az edzőjét, szimpatikus, attól még nem igazán tud kiteljesedni évek óta. És ez az igazán fontos.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nekem mindig is szimpatikus arc volt. Elismerem, hogy amit letesz az asztalra, az folyamatosan alibi és nem Real szint.
De ez az interjú is jelzi, hogy korrekt figura. (Vagy jó a PR-osa
)
Naiv vagyok és hiszek abban, hogy összekapja magát. Főleg hogy most még akad alkalma a bizonyításra is.
Csak ne csavarodna folyamatosan rá arra a qrva labdára.
De ez az interjú is jelzi, hogy korrekt figura. (Vagy jó a PR-osa
Naiv vagyok és hiszek abban, hogy összekapja magát. Főleg hogy most még akad alkalma a bizonyításra is.
Csak ne csavarodna folyamatosan rá arra a qrva labdára.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lol. Remélem ezt Morata ügynöke is megtudta...Realista24 írta:Az a hír járja, hogy az ügynöke 12 millás fizetést akar. Ezért nem kapott még új szerződést.Veidt írta:Nem véletlen hogy nem kapott meg szerződést.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Az a hír járja, hogy az ügynöke 12 millás fizetést akar. Ezért nem kapott még új szerződést.Veidt írta:Nem véletlen hogy nem kapott meg szerződést.
Majd integetünk neked, úton a reptérre.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a hír járja, hogy az ügynöke 12 millás fizetést akar. Ezért nem kapott még új szerződést.Veidt írta:Nem véletlen hogy nem kapott meg szerződést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Isco nagyon kevés sajnos. A kp-ra kevés, a kapu előtt gyenge. Tud szép dolgokat, tud varázsolni, de az, hogy csak ennyit tud, az kevés a legmagasabb szintre.
James legalább a kapu előtt erős.
James legalább a kapu előtt erős.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért azt remélem mindenki észrevette, hogy Isco és James ugyan azon a poszton jók, de míg Isconak muszáj hátrébb játszania, James kedvéért változtatunk amikor a pályán van és ő tolja csatár mögött. Ezzel kb annyi is Benzemának mert mikor visszazár azon a területen mozogna ahol James téblábol. Jelenleg mind a kettő kevés, egyikük posztja sincs meg a csapatban.
Persze, ez is igaz. Mondjuk ez sem változtat a tényen. Mindkettő nagyon gyengén teljesít, de azért nem kéne világi senki módjára szidni őket, mert mindegyiken látszik, hogy akar és hajt csak nem jön nekik össze.sebydani írta:Van egy James nevű játékosunk, aki ha rossz helyre passzol 25 ember írja be egyből, hogy takarodjon az anyjába. Ugyanaz.Kerlon írta: Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Közelebb áll hozzá mondjuk mint a btb-hez.De Bruyne mint klasszikus tizes![]()
atyavilág..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Van egy James nevű játékosunk, aki ha rossz helyre passzol 25 ember írja be egyből, hogy takarodjon az anyjába. Ugyanaz.Kerlon írta: Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
azt nem mondtam, hogy kellKAG írta:Kerlon írta:Kemény ez az utálat áradat felé.
Mire fel kéne imádni?
Jó, nem a mostani kommentekre gondoltam igazán, de amit néha kap meccs közben. Árgus szemek várják, hogy hibázzon és habzószájjal támadnak. Btw. én is elismerem, hogy gyengén teljesít, de most annyira ezen nem csodálkoztam el.Zsombor írta:Vagy csak a teljesítménye alapján értékelik? Az utálat szónak más a jelentése Kerlon.Kerlon írta:Kemény ez az utálat áradat felé.
K
K
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
De Bruyne mint klasszikus tizesrealistahuni írta:Annyira volt új Xabi mint amennyire Robinho volt az új Pelé.Illarra Xabi posztján tudott volna idővel alkotni, de ugye ott volt nekünk akkor...hát Xabi
Ha megnézzük akkor a top csapatok már mind rég feladták a 4-2-3-1-et, itt az lesz, hogy esetleg De Bruyne még viheti valamire a klasszikus tizesektől és azzal bezár a bazár.Isco meg...Carlóval a klasszikus 10-es poszt eltűnt
atyavilág..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet megint nem vettük észre a szarkazmust...Zsombor írta:Vagy csak a teljesítménye alapján értékelik? Az utálat szónak más a jelentése Kerlon.Kerlon írta:Kemény ez az utálat áradat felé.
Nem illik.
Vagy csak a teljesítménye alapján értékelik? Az utálat szónak más a jelentése Kerlon.Kerlon írta:Kemény ez az utálat áradat felé.