Persze, nagyon vicces amugy szerintem is, a plakatolgatas, csak ugye nem vezet sehova. Ertelmes ervekkel egyik sem tud eloallni, csak a hatalmon levo part baszogatasa megy. Homokba dugott fej, masikra mutogatas, csak a sajat, egyeni velemeny megformalasa, a tenyleges tettek azok hianyoznak. MKKP-t nagyon birtam, jo kis gorbe tukor volt a politikanak. De miota bejegyzett part, mar ugy erzem messze mentek, nagyon sok ember van mellettuk, mikozben erdemi dolgot nem tudnak felmutatni. Nem fogok es szerintem nem is szabadna egy olyan partra szavazni, akik komolytalanok, nincs kesz ervekkel alatamasztott politikai programjuk.kelemen.istvan írta:Az ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.![]()
![]()
Nem a fidesz a jo ut, hangsulyozom. Illetve azt is, hogy nem csak a mostani nepszavazasrol beszelek. De mindenki mas teljesen vicc kategoria. Aki szerint a sajat hazaja sorsanak kimenetele vicces, azt rendkivul sajnalom.