És hogy szolgálja a hazát a nem szavazat?ha mar ide jutottunk nincs mas elfogadhato, es sajat orszagunkat jobban szolgalo cselekedet, mint a Nem szavazat leadasa.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. október 3., hétfő 12:48
És hogy szolgálja a hazát a nem szavazat?ha mar ide jutottunk nincs mas elfogadhato, es sajat orszagunkat jobban szolgalo cselekedet, mint a Nem szavazat leadasa.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. október 3., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 3., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 3., hétfő 12:22
Gondolom a Fidesz a havernal nyomtatott 576szoros áron. Így szokott ez lenni.nmate írta:En minden ervet megertek, egyedul az "Igen"-t nem. Teljesen felesleges dolog volt ez a nepszavazas, de vegul ugy tartottam logikusnak, esszerunek, hogy elmenjek egy "Nem"-re.
Egyebkent valaki megmagyarazhatna, hogy ennyi MKKP plakatot hol csinalnak 26 milliobol, ha a Fidesz 15+ milliardbol gazdalkodott.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. október 3., hétfő 12:07
Én nagyon boldog voltam, szinte mindenhol, még a legapróbb településeken is stabilan megvolt a 3-4%, a pesti kerületek meg 15% körül mozogtak, fakkje. 217 ezer érvénytelen szavazat, imádtam.Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
Annyira azért nem bonyolult kitalálni, hogy mi került 15 milliárdba a fidesznél, amúgy 30-ból nyomtaott első körben százezer A4-es meg 100,000 A3-mas plakátot az MKKP, meg volt egy második kör, ott nem tudok pontos számokat. Azért közel sem volt annyi plakátjuk és reklámjuk, mint a fidesznek és közel sem kaptak annyi médiafelületet (a tv reklám nyilván drágább mint egy papírdarab kinyomtatása.), de minden megyében voltak plakátok, szinte minden településen. Zseniális kampány volt, talán a legintelligensebb politikai kampány volt a rendszerváltás óta.Egyebkent valaki megmagyarazhatna, hogy ennyi MKKP plakatot hol csinalnak 26 milliobol, ha a Fidesz 15+ milliardbol gazdalkodott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 3., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 3., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 3., hétfő 11:25
Erre kár volt eltapsolni 10 milliárdot, ezt az eredményt egy sima, független kövéleménykutatás is kimutatta volna.El Unico írta:Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 3., hétfő 11:23
Én nem mentem el szavazni. A válasz egyszerű: Szerintem sokkal nagyobb baj van az egészségüggyel meg a mutyival, a haverok eu-s pénzlenyúlásával, stb. Ezzel csak szépen elterelte a figyelmet ezekről. A sok birka a neten meg egymást megölik... egyik lehazaárulózza a másikat, a másik meg halált kíván meg "reméli hogy hozzáköltöznek a migránsok..."El Unico írta:Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 3., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 2., vasárnap 14:11
Pont rájöttem mielőtt írtad, de nagyon szépen köszi!h3x0r írta:ucp.php?i=174sentry írta:Hol kell ezt egyáltalán megnézni?
Privát üzenetek fogadása felhasználóktól: IGEN
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. október 2., vasárnap 11:54
ucp.php?i=174sentry írta:Hol kell ezt egyáltalán megnézni?
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 2., vasárnap 11:51
Segííjjjen már egy modi. Légyszíves! Én senkit nem tettem tiltólistára se a fórumon se sehol. Nem tudom mi a franc van.nmate írta:Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását.
Esku nem jo
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. október 2., vasárnap 0:13
nmate írta: Esku nem jo
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 2., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 1., szombat 23:09
Nem tiltottam le senkitnmate írta:Hadd irjak neked PM-et, old fel a tiltast.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 1., szombat 23:06
Hadd irjak neked PM-et, old fel a tiltast.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 1., szombat 22:57
Ne személyeskedésnek vedd. De nem érzed kicsit ironikusnak, hogy pont te mondod, aki kb 20-30 hsz-t írt egy még meg nem jelent filmről, és az avatarja is az?!Remy írta:Ez a FIFA láz már lassan ott tart, mint az iPhone őrület![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 1., szombat 22:14
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem