HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 3., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 3., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 3., hétfő 11:25
Erre kár volt eltapsolni 10 milliárdot, ezt az eredményt egy sima, független kövéleménykutatás is kimutatta volna.El Unico írta:Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 3., hétfő 11:23
Én nem mentem el szavazni. A válasz egyszerű: Szerintem sokkal nagyobb baj van az egészségüggyel meg a mutyival, a haverok eu-s pénzlenyúlásával, stb. Ezzel csak szépen elterelte a figyelmet ezekről. A sok birka a neten meg egymást megölik... egyik lehazaárulózza a másikat, a másik meg halált kíván meg "reméli hogy hozzáköltöznek a migránsok..."El Unico írta:Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 3., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 2., vasárnap 14:11
Pont rájöttem mielőtt írtad, de nagyon szépen köszi!h3x0r írta:ucp.php?i=174sentry írta:Hol kell ezt egyáltalán megnézni?
Privát üzenetek fogadása felhasználóktól: IGEN
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. október 2., vasárnap 11:54
ucp.php?i=174sentry írta:Hol kell ezt egyáltalán megnézni?
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 2., vasárnap 11:51
Segííjjjen már egy modi. Légyszíves! Én senkit nem tettem tiltólistára se a fórumon se sehol. Nem tudom mi a franc van.nmate írta:Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását.
Esku nem jo
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. október 2., vasárnap 0:13
nmate írta: Esku nem jo
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 2., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 1., szombat 23:09
Nem tiltottam le senkitnmate írta:Hadd irjak neked PM-et, old fel a tiltast.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. október 1., szombat 23:06
Hadd irjak neked PM-et, old fel a tiltast.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 1., szombat 22:57
Ne személyeskedésnek vedd. De nem érzed kicsit ironikusnak, hogy pont te mondod, aki kb 20-30 hsz-t írt egy még meg nem jelent filmről, és az avatarja is az?!Remy írta:Ez a FIFA láz már lassan ott tart, mint az iPhone őrület![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 1., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 30., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 29., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 26., hétfő 22:07
Sajnos rövid időre megyek, szóval sok mindenre nem lesz időm. Kajákat, meg apró érdekességeket összeírhatnál, azt megköszönném. Aztán meglátom mire lesz idő.Steve írta: Egyél inkább sill-t, Abba sill-t. Ezen kívül tudok még pár ételt ajánlani, de nem fárasztanék itt vele mindenkit.
Meg vegyél Marabou csokit.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. szeptember 26., hétfő 21:57
8 éve élek Svédországban, svéd állampolgár is vagyok, de elég jól elvagyok a surströmming nélkül.Remy írta:2 hét múlva megyek Svédországba, valaki próbálta már a surströmming-et? Tudjátok, az a konzerves, világ egyik legbüdösebb kajája.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. szeptember 26., hétfő 21:46
Most hallottam róla először, utánaolvasgattam, hajrá, írj, jó utat.Remy írta:2 hét múlva megyek Svédországba, valaki próbálta már a surströmming-et? Tudjátok, az a konzerves, világ egyik legbüdösebb kajája.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem