Még mindig ebben a hitben vagy?palesz77 írta:Ő akart elmenni, mert nem lett beígérve neki a BL.rashidm írta: Bravo meg el lett küldve...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 3., hétfő 5:46
Még mindig ebben a hitben vagy?palesz77 írta:Ő akart elmenni, mert nem lett beígérve neki a BL.rashidm írta: Bravo meg el lett küldve...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 2., vasárnap 23:36
Ő akart elmenni, mert nem lett beígérve neki a BL.rashidm írta: Bravo meg el lett küldve...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. október 2., vasárnap 23:32
Hát, ha azt nézzük, hogy a többi top bajnokságban milyen eredményeket értek el a nagyobb csapatok, akkor még így is.lesliejr írta:...hát jelenleg nem mondhatjuk, hogy a Bayern, Barca, Real 3as a top three...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. október 2., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. október 2., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 22:38
Lopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánVeidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni
Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb
de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök
De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogni
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 2., vasárnap 22:36
1. Navasnak 1 komoly hibája volt mióta kezdő kapus nálunk (hozzáteszem komoly kihagyás után), Stegennek számtalanLopo1 írta: Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánTudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni
Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb
de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök
De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogni
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 2., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. október 2., vasárnap 22:34
Úgy beszélsz, mintha valami futball zseni lennél, vagy egy magyar sztár. Ki vagy te fiú? Hegyi?Lopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánVeidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 2., vasárnap 22:32
Ha csak ez az egy hiba lenne a számlájára írva...Lopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánVeidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2016. október 2., vasárnap 22:31
Engedd el ne mérgezzenLopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánVeidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. október 2., vasárnap 22:25
Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs utánVeidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 2., vasárnap 22:23
Voltak Navas-nak is hajmeresztő hibái (nem tudta kirúgni rendesen a bogyót), de ilyen sose volt neki...Veidt írta:Ter Stegen![]()
![]()
![]()
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...
HozzászólásSzerző: TBone » 2016. október 2., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2016. október 2., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 2., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 2., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 2., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. október 2., vasárnap 21:42
ja, mert nálunk nincs folyamatosan több sérült...Jim írta:de töketlenek vagyunk hogy nem tudunk nagy előny összehozni velük szemben amíg nincs Messi..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem