Értékeld a legutóbbi meccset
-
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nagyon keveset olvasok arról az ominózus labdaátvételről Iscotól....vélemény? Én agyinfarktust kaptam...
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Victor írta: Már nem, az Atleticónak jobb a gólkülönbsége. Sőt, ha a Barca győz, már csak harmadikok vagyunk.![]()
Akkor tévedtem, Zidane out.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Már nem, az Atleticónak jobb a gólkülönbsége. Sőt, ha a Barca győz, már csak harmadikok vagyunk.Vezetjük a tabellát. (Tudom, MÉG)

Itt a tökéletes összefoglalás.Karim impotens.
Morata, az Morata.
Cé harmatos.
Bale közepes.
Isco nulla.
James közepes.
Marcelo kiesett.
Modric kiesett.
Casemiro kiesett.
Navas formán kívül.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lemaradt valamiről itt a végletek közötti ideges vergődés tengerében?
Mert én nem olvastam itt olyat, hogy bárki is elzavarná ZZ-t???
Ericco összefoglalta.
Kezd megint minden fekete és fehér lenni pár türelmetlenebb szurkolónál. Ez talán az élet rendje.
Én csak azt remélem, hogy Zidane valamilyen formában és gyorsan kezeli a helyzetet és újra lesz foci. Az meg érthető, hogy senki nem örül a mai pontvesztésnek. Eibar hazai pályán kötelező kell legyen, mert lehetnek még pont vesztések a Villarreal, Sevilla szintű csapatok ellen és akkor ott a Barca, Atleti ami kb. 50-50% aktuális formáktól függően.
R24 összefoglalta tömören. Ez bőven sok. Sztem nem Zidane a hibás, de az ő feladata lesz ezt kezelni. Én bízom benne, ha valaki ő nem fogja feladni.
Mert én nem olvastam itt olyat, hogy bárki is elzavarná ZZ-t???

Ericco összefoglalta.
Kezd megint minden fekete és fehér lenni pár türelmetlenebb szurkolónál. Ez talán az élet rendje.
Én csak azt remélem, hogy Zidane valamilyen formában és gyorsan kezeli a helyzetet és újra lesz foci. Az meg érthető, hogy senki nem örül a mai pontvesztésnek. Eibar hazai pályán kötelező kell legyen, mert lehetnek még pont vesztések a Villarreal, Sevilla szintű csapatok ellen és akkor ott a Barca, Atleti ami kb. 50-50% aktuális formáktól függően.
R24 összefoglalta tömören. Ez bőven sok. Sztem nem Zidane a hibás, de az ő feladata lesz ezt kezelni. Én bízom benne, ha valaki ő nem fogja feladni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim impotens.
Morata, az Morata.
Cé harmatos.
Bale közepes.
Isco nulla.
James közepes.
Marcelo kiesett.
Modric kiesett.
Casemiro kiesett.
Navas formán kívül.
Kíváncsi lennék itt páran ezt hogyan kezelnék.
Morata, az Morata.
Cé harmatos.
Bale közepes.
Isco nulla.
James közepes.
Marcelo kiesett.
Modric kiesett.
Casemiro kiesett.
Navas formán kívül.
Kíváncsi lennék itt páran ezt hogyan kezelnék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Tavaly fél év alatt hozott egy BL trófeát, és majdnem megfogtuk a Barcát, úgy hogy utcahossz előnyük volt. Vezetjük a tabellát. (Tudom, MÉG)
Ebből az következik, hogy Zidane takarodjon.
Pár embernek le kéne jönnie a cuccról.
Ebből az következik, hogy Zidane takarodjon.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Veidt írta:Végülis csak egy gólt kaptunk miatta ma.
Parszor visszaneztem a szituaciot, de nem erzem, h Varane golja lenne. Inkabb a rossz valtase, komunikacio hianya. A gyerek masodik hullamban erkezett a kp-rol...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ebből is látszik hogy nem focizni felejtettek el....hanem remélhetőleg valami rövid idejű üzemzavar csak.giuseppemeazza írta:Nem Real szurkolóként írok,de mélységesen csalódtam a csapatban,raktam a beten 1-1 után a 10 perces gólokat,70 ezer forintot buktam rajtuk.Sírni tudnék,olyan mérges vagyok,egészen elképesztő egy-két játékos formája...Benzema,no comment..Cr-ről szinte el sem hiszem,hogy ez a játékos ugyanaz,aki fosta a gólokat,átesik szinte a labdán,még Bale az,aki csinál valamit...Amikor egy zseniális bepassz után Isco nem a védő elé vette be a labdát,hanem rálépett,és visszapasszolt,azt hittem agyvérzést kapok.Ezen a szinten még sosem láttam ilyet,egy előre való átvétellel kapussal szemben álltak volna Ronaldoval...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Torquemada írta:Világ legjobb kerete ? Ronaldo meg Benzema már csak reklámarc meg médiafelület. Ha kiesik egy Casemiro, aki szintén nem top három, már nem tudjuk, ki fog labdát szerezni. A belső védőink (Pepe, Ramos) 30pluszosak, lassan csereéretté válnak. James önmagát keresi. Varane megállt a fejlődésben. A legértékesebb játékosunk, Modric sérülékeny és nemsokára szintén kiöregszik. Morata az egyik csatárunk, Iscok vannak a csapatban. Láttuk őket is, mit tudnak. Csak úgy hirtelen.
Vannak világklassisaink, vagy volt világklasszisaink, de észre kell venni, hogy lassan utol lettünk érve, és az eddigi nyomasztó anyagi fölényünk is leapadt. (már bárkit meg tudnak venni előlünk mások, régen nem így volt). A fiatal tehetségeket is rendre mások fedezik fel, veszik meg. Semmiképpen sem a világ legjobb kerete a miénk, csak az egyik legjobb. Köszönhetően annak, hogy a nulláról, ésszel történő csapatépítés, ami az ATMÁt jellemzi évek óta, nálunk elmaradt. Lassan az elvárásokat is az új körülményekhez kell igazítani. A jelenlegi klubelnökkel ráadásul potitív folyamatok elindulása más szerintem nem igazán várható.
Brrrrrrr...szinte minden sorát vitatom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Világ legjobb kerete ? Ronaldo meg Benzema már csak reklámarc meg médiafelület. Ha kiesik egy Casemiro, aki szintén nem top három, már nem tudjuk, ki fog labdát szerezni. A belső védőink (Pepe, Ramos) 30pluszosak, lassan csereéretté válnak. James önmagát keresi. Varane megállt a fejlődésben. A legértékesebb játékosunk, Modric sérülékeny és nemsokára szintén kiöregszik. Morata az egyik csatárunk, Iscok vannak a csapatban. Láttuk őket is, mit tudnak. Csak úgy hirtelen.
Vannak világklassisaink, vagy volt világklasszisaink, de észre kell venni, hogy lassan utol lettünk érve, és az eddigi nyomasztó anyagi fölényünk is leapadt. (már bárkit meg tudnak venni előlünk mások, régen nem így volt). A fiatal tehetségeket is rendre mások fedezik fel, veszik meg. Semmiképpen sem a világ legjobb kerete a miénk, csak az egyik legjobb. Köszönhetően annak, hogy a nulláról, ésszel történő csapatépítés, ami az ATMÁt jellemzi évek óta, nálunk elmaradt. Lassan az elvárásokat is az új körülményekhez kell igazítani. A jelenlegi klubelnökkel ráadásul potitív folyamatok elindulása más szerintem nem igazán várható.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
El Unico írta:Megkérek mindenkit, hogy legalább itt ne kelljen olyanról olvasni, hogy edzőváltás, meg hogy ki kellene a padra edzőnek, Zidane kevés ide és a többi... Ez legyen téma az nso-n, de ne itt, ne menjünk már át szánalmasba.
Előre is köszi mindenkinek.
Nemár. Senki sem írta, hogy Zizout le kell cserélni, hanem hogy kinézik Perezből, hogy már az utódját keresi. Amúgy azokkal értek egyet, akik azt mondják, Zidane Perez utolsó dobása. ha bukik a francia, a prezidente is bukik.Kercsó írta:azért elszaladt a ló egyeseknél, hogy máris temetik Zidanet.
Madridizmus
Merci Zizou!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megkérek mindenkit, hogy legalább itt ne kelljen olyanról olvasni, hogy edzőváltás, meg hogy ki kellene a padra edzőnek, Zidane kevés ide és a többi... Ez legyen téma az nso-n, de ne itt, ne menjünk már át szánalmasba.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vègül is ki nem kaptunk.Az is valami

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Papíron.ikarus93 írta: A világ legjobb kerete van nálunk
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ikarus93
Úgy gondolom még mindig nincs tragédia.
A világ legjobb kerete van nálunk, szinte mindenkinek van alternatívája nyomni kell mint a ketchupot aztán jó lesz.
A világ legjobb kerete van nálunk, szinte mindenkinek van alternatívája nyomni kell mint a ketchupot aztán jó lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért elszaladt a ló egyeseknél, hogy máris temetik Zidanet.
Madridizmus
Madridizmus

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem az zavar, hogy vesztünk pontokat, bár most már sok lesz. Nem is az, hogy az egyéni formák nem az igaziak. Még az sem, hogy fizikailag nem vagyunk a toppon. Ezeknek tavaszra kell ülnie, főleg Pintus munkája akkorra fog beérni.
A hozzáállás kapcsán zavar a csapat egészének meccs eleji bealvása, ami Carlo alatt volt hasonlóan látványos, illetve néhány játékos egyéni kiskirálykodása/beleszarása.
Illetve a taktikai finomhangolások, változtatások hiánya zavar. A játékosokat sorra pakolgatja ZZ az instabil rendszerbe, de ezzel nem vagyunk előrébb, mivel az egyéni formák hasonlóan gyengék mindenkinél. Most kell szerkezetileg, koncepciót tekintve belenyúlni, mert tavasszal már késő lesz. A hibajavítást hiányolom.
A hozzáállást tekintve meg, amit írtam. Ez a mindenki haver, mindenki egyformán fontos nagyon jó, Brüsszelben biztos tapsolnának neki, de Madridban ez nem működőlépes.
A hozzáállás kapcsán zavar a csapat egészének meccs eleji bealvása, ami Carlo alatt volt hasonlóan látványos, illetve néhány játékos egyéni kiskirálykodása/beleszarása.
Illetve a taktikai finomhangolások, változtatások hiánya zavar. A játékosokat sorra pakolgatja ZZ az instabil rendszerbe, de ezzel nem vagyunk előrébb, mivel az egyéni formák hasonlóan gyengék mindenkinél. Most kell szerkezetileg, koncepciót tekintve belenyúlni, mert tavasszal már késő lesz. A hibajavítást hiányolom.
A hozzáállást tekintve meg, amit írtam. Ez a mindenki haver, mindenki egyformán fontos nagyon jó, Brüsszelben biztos tapsolnának neki, de Madridban ez nem működőlépes.
Nem illik.
-
Nem Real szurkolóként írok,de mélységesen csalódtam a csapatban,raktam a beten 1-1 után a 10 perces gólokat,70 ezer forintot buktam rajtuk.Sírni tudnék,olyan mérges vagyok,egészen elképesztő egy-két játékos formája...Benzema,no comment..Cr-ről szinte el sem hiszem,hogy ez a játékos ugyanaz,aki fosta a gólokat,átesik szinte a labdán,még Bale az,aki csinál valamit...Amikor egy zseniális bepassz után Isco nem a védő elé vette be a labdát,hanem rálépett,és visszapasszolt,azt hittem agyvérzést kapok.Ezen a szinten még sosem láttam ilyet,egy előre való átvétellel kapussal szemben álltak volna Ronaldoval...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt már hallottuk párszor az elmúlt évben. Bukni buknak csak valahogy az esetek nagyon nagy többségében mindig ők vannak a bré jó oldalán. De biztos véletlen.Barca is bukni fog semmi pánik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Benzemánál szvsz inkább az a gond, hogy ugye a sérülése miatt eléggé tré lett az előszezonja. Most meg próbálja utolérni magát, az meg idő. CR-nél is bejátszik a sérülés.Benzema amikor még focista volt, akkor megjátszották, lekezelte a labdát és elökészítette Bélának és C-nek. Benzemának 2016-2017-es szezonban nem tudni milyen céljai vannak. Valószínüleg valami fontosabb dolgon töri a kobakját, mert a foci ebben az idényben egyáltalán nem érdekli. Nagy kár, mert ilyen minöségü embernek kár lenulláznia magát.Ha nem kedvelném annyira amennyire és nem róla lenne szó, már rég anyáznék. Nem sok embernek nézem el ezt a belexarást.
Annyi szerencsénk van, hogy a Barca meg az Atleti is hibázgat már szezon elején, szóval ha gyorsba összekapjuk magunkat, nincs veszve semmi.