Victor írta: Már nem, az Atleticónak jobb a gólkülönbsége. Sőt, ha a Barca győz, már csak harmadikok vagyunk.![]()
Akkor tévedtem, Zidane out.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. október 2., vasárnap 20:00
Victor írta: Már nem, az Atleticónak jobb a gólkülönbsége. Sőt, ha a Barca győz, már csak harmadikok vagyunk.![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. október 2., vasárnap 19:57
Már nem, az Atleticónak jobb a gólkülönbsége. Sőt, ha a Barca győz, már csak harmadikok vagyunk.Vezetjük a tabellát. (Tudom, MÉG)
Itt a tökéletes összefoglalás.Karim impotens.
Morata, az Morata.
Cé harmatos.
Bale közepes.
Isco nulla.
James közepes.
Marcelo kiesett.
Modric kiesett.
Casemiro kiesett.
Navas formán kívül.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 2., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. október 2., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 19:30
Veidt írta:Végülis csak egy gólt kaptunk miatta ma.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 2., vasárnap 19:26
Ebből is látszik hogy nem focizni felejtettek el....hanem remélhetőleg valami rövid idejű üzemzavar csak.giuseppemeazza írta:Nem Real szurkolóként írok,de mélységesen csalódtam a csapatban,raktam a beten 1-1 után a 10 perces gólokat,70 ezer forintot buktam rajtuk.Sírni tudnék,olyan mérges vagyok,egészen elképesztő egy-két játékos formája...Benzema,no comment..Cr-ről szinte el sem hiszem,hogy ez a játékos ugyanaz,aki fosta a gólokat,átesik szinte a labdán,még Bale az,aki csinál valamit...Amikor egy zseniális bepassz után Isco nem a védő elé vette be a labdát,hanem rálépett,és visszapasszolt,azt hittem agyvérzést kapok.Ezen a szinten még sosem láttam ilyet,egy előre való átvétellel kapussal szemben álltak volna Ronaldoval...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 2., vasárnap 19:22
Torquemada írta:Világ legjobb kerete ? Ronaldo meg Benzema már csak reklámarc meg médiafelület. Ha kiesik egy Casemiro, aki szintén nem top három, már nem tudjuk, ki fog labdát szerezni. A belső védőink (Pepe, Ramos) 30pluszosak, lassan csereéretté válnak. James önmagát keresi. Varane megállt a fejlődésben. A legértékesebb játékosunk, Modric sérülékeny és nemsokára szintén kiöregszik. Morata az egyik csatárunk, Iscok vannak a csapatban. Láttuk őket is, mit tudnak. Csak úgy hirtelen.
Vannak világklassisaink, vagy volt világklasszisaink, de észre kell venni, hogy lassan utol lettünk érve, és az eddigi nyomasztó anyagi fölényünk is leapadt. (már bárkit meg tudnak venni előlünk mások, régen nem így volt). A fiatal tehetségeket is rendre mások fedezik fel, veszik meg. Semmiképpen sem a világ legjobb kerete a miénk, csak az egyik legjobb. Köszönhetően annak, hogy a nulláról, ésszel történő csapatépítés, ami az ATMÁt jellemzi évek óta, nálunk elmaradt. Lassan az elvárásokat is az új körülményekhez kell igazítani. A jelenlegi klubelnökkel ráadásul potitív folyamatok elindulása más szerintem nem igazán várható.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. október 2., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 19:12
El Unico írta:Megkérek mindenkit, hogy legalább itt ne kelljen olyanról olvasni, hogy edzőváltás, meg hogy ki kellene a padra edzőnek, Zidane kevés ide és a többi... Ez legyen téma az nso-n, de ne itt, ne menjünk már át szánalmasba.
Előre is köszi mindenkinek.
Nemár. Senki sem írta, hogy Zizout le kell cserélni, hanem hogy kinézik Perezből, hogy már az utódját keresi. Amúgy azokkal értek egyet, akik azt mondják, Zidane Perez utolsó dobása. ha bukik a francia, a prezidente is bukik.Kercsó írta:azért elszaladt a ló egyeseknél, hogy máris temetik Zidanet.
Madridizmus
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 2., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 19:03

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 2., vasárnap 18:53
Papíron.ikarus93 írta: A világ legjobb kerete van nálunk
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 2., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: giuseppemeazza » 2016. október 2., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 2., vasárnap 18:37
Ezt már hallottuk párszor az elmúlt évben. Bukni buknak csak valahogy az esetek nagyon nagy többségében mindig ők vannak a bré jó oldalán. De biztos véletlen.Barca is bukni fog semmi pánik.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 18:36
Benzemánál szvsz inkább az a gond, hogy ugye a sérülése miatt eléggé tré lett az előszezonja. Most meg próbálja utolérni magát, az meg idő. CR-nél is bejátszik a sérülés.Benzema amikor még focista volt, akkor megjátszották, lekezelte a labdát és elökészítette Bélának és C-nek. Benzemának 2016-2017-es szezonban nem tudni milyen céljai vannak. Valószínüleg valami fontosabb dolgon töri a kobakját, mert a foci ebben az idényben egyáltalán nem érdekli. Nagy kár, mert ilyen minöségü embernek kár lenulláznia magát.Ha nem kedvelném annyira amennyire és nem róla lenne szó, már rég anyáznék. Nem sok embernek nézem el ezt a belexarást.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 18:35
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem