Értékeld a legutóbbi meccset
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha Zizout kibassza szezon közbe akkor Pereznek is mennie kell
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale god mode,kovacic fejlődik Cénél meg előbb útóbb ugyis kiszakad a gólzsák.Benzema viszont aggasztó, Morata meg elég flegma ezekkel a műesésekkel.
Oktober van szünet lesz majd összekapjak magukat a srácok.Van az úgy hogy semmi nem jön össze.Akarásban én sem látok hibát...A védekezés viszont casemiro nélkül kabaré,Modric nélkül meg amúgy is rakás szar az egész.Barca is bukni fog semmi pánik.
Isco kuka.
Én nem aggódok,tavaszig 3 ponton belül kell maradni vagy vezetni a ligát,de idegesítők ezek a nemvárt pontvesztések.Na mind1 azèrt nem ártott volna egy két olyan igazolás sem akiknek van mit bizonyítani ugyanis Moratanak már nem kell
Oktober van szünet lesz majd összekapjak magukat a srácok.Van az úgy hogy semmi nem jön össze.Akarásban én sem látok hibát...A védekezés viszont casemiro nélkül kabaré,Modric nélkül meg amúgy is rakás szar az egész.Barca is bukni fog semmi pánik.
Isco kuka.
Én nem aggódok,tavaszig 3 ponton belül kell maradni vagy vezetni a ligát,de idegesítők ezek a nemvárt pontvesztések.Na mind1 azèrt nem ártott volna egy két olyan igazolás sem akiknek van mit bizonyítani ugyanis Moratanak már nem kell

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
sebydani írta:Tippre már hívogatja Mourinhot meg Wengert, vagy a hozzájuk hasonló mesteredzőket.ikarus93 írta:Perez mikor fog elkattani ?
Csak ez most nem úgy fog menni mint Benitezzel, hogy meglesz a bűnbak és perec marad az árnyékban.
Legalábbis remélem.
Ha Zidane bukik, számomra Pochettino az első számú jelölt és nem, nem csak azért mert ma verte Pep-et.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tippre már hívogatja Mourinhot meg Wengert, vagy a hozzájuk hasonló mesteredzőket.ikarus93 írta:Perez mikor fog elkattani ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
még jó hogy idén csak a bajnokság a cél. már novemberre leadjuk. minél több percet isconak és benzemának. csak hogy belelendüljenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. október 2., vasárnap 18:31-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lófasz nokedlivel
más nem jut eszembe a csapat szezonbeli teljesítményét látva
más nem jut eszembe a csapat szezonbeli teljesítményét látva

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Technikai szekértö vagyok, taktikai nem. ìgy azt meghagyom másnak.Ronaldo09 írta:Beszéljük már meg ezt,most ennyire különbözően látjuk,hogy szerintem nem az akarat hiánya a gond???
Ronaldo most miért nem akart??
Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
Vagy túl lazàn játszunk,vagy most mi van?
Technikai szakértők,Ziro,R.M.C.F. szólítalak titeket most mondjátok meg miért nem megy a játék,mert én k...a nem vàgom..
- ikarus93
Perez mikor fog elkattani ?
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Játék, egyéni forma, akarat. Utóbbit inkább úgy érteném pl ma, hogy a Carlo-féle meccs eleji bealvás következett be.Ronaldo09 írta: Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
Technikai szakértők,Ziro,R.M.C.F. szólítalak titeket most mondjátok meg miért nem megy a játék,mert én k...a nem vàgom..
Amit én ZZ-nek "tanácsolnék" innen a fotelemből, hogy nem lehet mindenkit babusgatni, mindenkit szeretni. Ezt meg kell tanulnia. Minden élsportban szereplő csapatban megvannak a kialakult szerepek, alapemberek, kiegészítők, rinyálók nem rinyálók. Egy kis határozottságot várnék majd a témában, illetve taktikailag mindenképp váltani kell, mert ahogy Kerlon írta, ugyanaz a kazetta megy lassan egy hónapja.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szerintem sem az akarattal van gond...Koncentráció, rossz forma, sérülések kp-n, elbaszott edzői döntések, átaludt átigazolási szezon. Elsősorban Zizou dolga ezt rendbe rakni, tavasszal nem volt rajta nyomás, most már van. Én szurkolok neki, nem akarok újabb edzőváltást.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"Még mindig nem kaptunk ki idén."
Azért ezt a lóbaszást amit meccsről meccsre legyúrnak a torkunkon ezek a kishercegek, nem semmi.
Vajon lesz valakinek töke, mondjuk ZZ-nek, és elnézést kérni a szurkolóktól?
Kétlem.

Azért ezt a lóbaszást amit meccsről meccsre legyúrnak a torkunkon ezek a kishercegek, nem semmi.
Vajon lesz valakinek töke, mondjuk ZZ-nek, és elnézést kérni a szurkolóktól?
Kétlem.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Beszéljük már meg ezt,most ennyire különbözően látjuk,hogy szerintem nem az akarat hiánya a gond???
Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Itt lenne az ideje leporolni Marianot is, mert Karim és Morata is egymást múlják alul.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj, ha kirakod Ronaldot, nincs aki gólt szerezzen Bale meg Ramos kivételével. Most ő sincs olyan formában, de szerintem a padtól nem is lesz.rashidm írta: Ziro: sztem nem lenne jó ha felpakolnánk előre 2 csatárt. Ugyanúgy várnák a labdát elől és nem mozognának vissza.
Bale szerintem jó állapotban van, a kapu közelében kell tartani, mert most ott vannak benne a gólocskák. Csak közben elő is kéne készítenie, annyira meg azért nem Messi, hogy mindkettő menjen.
Lucast, Asensiot kell próbálgatni, Kroos alap, mellé meg Kovacic passzol a legjobban ha nincs Modric.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet túlzás, de ezt a szintet szerintem még a kölcsönben lévő + utánpótlás játékosok is hoznák.ziro4vr írta: Kispályás csapat ki is jönne a maradékból.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Akarás az van, max a csalódottság miatt ez nem látszik. Mondjuk Moratanak nem nagyon volt akarás se.
Ez ami most itt folyik, az most már teljes mértékben csak ZZ sara. Minden adott, a sérülteket kívül, és egy Eibarral nem birunk otthon, sőt örüljünk az egy pontnak. Nem kell kirúgni, hagyni kell dolgozni, de egyre jobban szorítja az idő. Viszont az roppant fura, hogy ennyire hirtelen jelentkezett ez az egész.
Kova meg fasza lett a másodikra. Ez kell tőle tobbszor is.
Ez ami most itt folyik, az most már teljes mértékben csak ZZ sara. Minden adott, a sérülteket kívül, és egy Eibarral nem birunk otthon, sőt örüljünk az egy pontnak. Nem kell kirúgni, hagyni kell dolgozni, de egyre jobban szorítja az idő. Viszont az roppant fura, hogy ennyire hirtelen jelentkezett ez az egész.
Kova meg fasza lett a másodikra. Ez kell tőle tobbszor is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikarus93
Ez ha így megy tovább nem lesz jó vége...
A BL más kávéház ott mindig a jobb arcunkat mutatjuk
A BL más kávéház ott mindig a jobb arcunkat mutatjuk
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyen játékkal még a Bl elődöntő is csoda lenne.ateeemadrid írta:Idén se akarunk bajnokságot nyerni úgy látom.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
méjnsztrímkedek egyet.
A bajnokság számunkra elment.
Klub vb után még több pontot fogunk veszíteni, még akkor is ha jobb játékot mutatunk mint ma. Rangadókon meg ki tudja mi lesz, ezzel a játékkal leghamarabb szopó. Már nem tudom felbaszni magam, egyszerűen ott vagyunk mint az arsenal a bajnokságok tekintetében.
A bajnokság számunkra elment.
Klub vb után még több pontot fogunk veszíteni, még akkor is ha jobb játékot mutatunk mint ma. Rangadókon meg ki tudja mi lesz, ezzel a játékkal leghamarabb szopó. Már nem tudom felbaszni magam, egyszerűen ott vagyunk mint az arsenal a bajnokságok tekintetében.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak a második félidőt láttam, de kb elég is volt.
KIBASZOTT SZÁNALOM. Ronaldo mehet pihenni pár meccset, leszarom ha durcizik. Mehet helyette Asensio is felőlem vagy LV. Isco meg amerre lát. Nem akarom többet meglátni a keretben. A második félidő alapján Bale-n, Danilo-n meg Kovacic-on kívül mindenkinek adnék egy jó nagy nyaklevest. Jah és Zizu is kaphatna egyet.
Ziro: sztem nem lenne jó ha felpakolnánk előre 2 csatárt. Ugyanúgy várnák a labdát elől és nem mozognának vissza.
KIBASZOTT SZÁNALOM. Ronaldo mehet pihenni pár meccset, leszarom ha durcizik. Mehet helyette Asensio is felőlem vagy LV. Isco meg amerre lát. Nem akarom többet meglátni a keretben. A második félidő alapján Bale-n, Danilo-n meg Kovacic-on kívül mindenkinek adnék egy jó nagy nyaklevest. Jah és Zizu is kaphatna egyet.
Ziro: sztem nem lenne jó ha felpakolnánk előre 2 csatárt. Ugyanúgy várnák a labdát elől és nem mozognának vissza.