Meg Ramos, jönne mindjárt a győztes fejes. Igaz lehet egy gólt összehozott volna, akkor az egyenlítés.Realista24 írta:A hiányzó láncszem a gépezetből még mindig Pogba.

Asensio helyett Hameszt hoztam volna be.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 18:01
Meg Ramos, jönne mindjárt a győztes fejes. Igaz lehet egy gólt összehozott volna, akkor az egyenlítés.Realista24 írta:A hiányzó láncszem a gépezetből még mindig Pogba.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 18:01
Jó és mély a Real Madrid kerete, nem kell igazolás, pláne nem minöségi ember és olyan aki sikerre éhes.Realista24 írta:A hiányzó láncszem a gépezetből még mindig Pogba.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 18:00
Azert ne mond, h teged nem idegesit Bale dolgai, mint pl. amikor addig vezeti meg Andorraba nem er.ziro4vr írta:Ronaldo és Bale mellett a többinek tuti valami focikapu fóbiája van.
Bale meg durva labdákat ad, nem értem ma miért kell elővenni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 18:00
Egy Casemiroval is beèrnèm mostanság...vagy egy egèszsèges Modric-al.Realista24 írta:A hiányzó láncszem a gépezetből még mindig Pogba.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. október 2., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: Zooler » 2016. október 2., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 17:59
èn sem..ziro4vr írta:Ronaldo és Bale mellett a többinek tuti valami focikapu fóbiája van.
Bale meg durva labdákat ad, nem értem ma miért kell elővenni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 17:59
+1Bale meg durva labdákat ad, nem értem ma miért kell elővenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 2., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. október 2., vasárnap 17:58
ez még alapvetően nem gond, mert a labda "fusson", de azért ekkora különbség az már pofátlanságericco írta:Nincs olyan meccs, hogy többet futnánk az ellenfélnél. Vicc.Seraf írta:7km-el többet futottak az Eibarosok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 17:58
Szerintem is innentol hagyjuk...kicsit masfele kezdesz menni.morientes írta:Mondjuk Bale-nak annyi hogy miatta állunk ikszre.Szóval ne keverjük Morata tehetetlenkedèseivel.Moarat is hajt mint az allat, aztan mi haszna van.
Number...hagyjuk ezt sztm,neked is megvannak a kiskedvenceid mint az Özil meg a James fanoknak,akiket te kedvelsz,azokba mindig belelátod a pozitivumot,akiket meg nem,azokba meg sose.
Ha ez a szerencsètlen francia brazil vagy holland lenne,már dicsèrketnèd.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 17:57
Szóval akkor Te igazából utálod Benzemát R24?Realista24 írta:Nekem ez a célomEl Unico írta:Addig szidjatok szerencsetlen Moratat amig gyoztes golt rug megint
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 17:56
Nincs olyan meccs, hogy többet futnánk az ellenfélnél. Vicc.Seraf írta:7km-el többet futottak az Eibarosok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 2., vasárnap 17:56
Betis ellen aki nem jon Morata mezben ...Realista24 írta:Nekem ez a célomEl Unico írta:Addig szidjatok szerencsetlen Moratat amig gyoztes golt rug megint
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 17:55
Mondjuk Bale-nak annyi hogy miatta állunk ikszre.Szóval ne keverjük Morata tehetetlenkedèseivel.Moarat is hajt mint az allat, aztan mi haszna van.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. október 2., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. október 2., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. október 2., vasárnap 17:55
Egyszer volt Budan kutyavasarEl Unico írta:Addig szidjatok szerencsetlen Moratat amig gyoztes golt rug megint
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem