Későn jött ész jobb ha nincsAnthony írta:Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. október 13., csütörtök 13:03
Későn jött ész jobb ha nincsAnthony írta:Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 13., csütörtök 13:00
Deschampnak is jelezhetne.Anthony írta:Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. október 13., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 19:17
sucre írta:A héten a filozófus kettő értelmesen letámadó csapat ellen játszott, mind a kétszer csalódást keltő eredménnyel. Egyik haverom (barcas) tegnap azt mondta, kepes lehet ez a city egy arsenal fele veretlen szezont lehuzni.![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. október 2., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 2., vasárnap 17:13
De most nem az edzőlegendáról, Pepről írsz remélem.ziro4vr írta:És őt ki rakta a padra? Allardice?MesQueUnClub írta: és Gündi is a pályáról.![]()
15 perc után látszott, hogy az ellen taktikája tökéletes, de nem tud változtatni a spanyol. Soha nem tudott. Mikor Messiék a csúcson voltak, vagy nem kellett annyival jobbak voltak, vagy a bíró bedobta a mentőövet. A BM 3 elődöntős kiesésénél lehet már a bírók hiányoztak igazán, nem is Messi.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 2., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 2., vasárnap 16:16
Igen első félidőben lejátszották őket, oh ha már PL jut eszembe a mondás, ha azt hiszed jó vagy valamiben (Kane góllövés) mindig jön egy ázsiai aki jobb nálad (Son)Kerlon írta: Az első félidő alapján szerintem agyonverték ma taktikailag Pepet. Aztán lehet a másodikra fordul, de ez a Spurs mostanában szimpatikus és jó focit játszik. Szerencsére ők nem is annyira lekorlátozottak, mint a Leicester, ezért fenntartható a csapat. Ez az eredmény meg nagyon jót tesz a tabellának.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 16:15
És őt ki rakta a padra? Allardice?MesQueUnClub írta: és Gündi is a pályáról.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 2., vasárnap 16:14
Az első félidő alapján szerintem agyonverték ma taktikailag Pepet. Aztán lehet a másodikra fordul, de ez a Spurs mostanában szimpatikus és jó focit játszik. Szerencsére ők nem is annyira lekorlátozottak, mint a Leicester, ezért fenntartható a csapat. Ez az eredmény meg nagyon jót tesz a tabellának.MesQueUnClub írta:Azért az se elhanyagolandó tény, hogy Kolarov mintha elfelejtett volna ma focizni és hiányzik Kompany. KdB (aki jelenleg a City motorja) és Gündi is a pályáról. Elavultnak semmi képen nem nevezném a taktikáját, csak amit te is írtál, hogy nem megy mindenkinek a tökéletes végrehajtása, főleg ha hiányoznak azok az emberek akik ezt a legjobban abszolválják. Persze Pepnek az hatalmas hibája, hogy a kontrákkal gyakorlatilag nem tud mit kezdeni (Ez már a Barcánál sem ment neki, hiányba volt Xavi-Iniesta-Messi-Busi ott neki). De azért a támadási része a dolognak az rendre ülni szokott, ha rátudják kényszeríteni az akaratukat az ellenfélre. De egyébként azt én is aláírom, hogy Klopp és Pochettino stílusa számára végzetes lehet, mert nagyon gyors játékot játszat mind a 2 és nem nagyon szokták lelassítani a meccset, hogy az kényelmesebb legyen az ellennek.numberone1 írta:Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 2., vasárnap 16:08
Azért az se elhanyagolandó tény, hogy Kolarov mintha elfelejtett volna ma focizni és hiányzik Kompany. KdB (aki jelenleg a City motorja) és Gündi is a pályáról. Elavultnak semmi képen nem nevezném a taktikáját, csak amit te is írtál, hogy nem megy mindenkinek a tökéletes végrehajtása, főleg ha hiányoznak azok az emberek akik ezt a legjobban abszolválják. Persze Pepnek az hatalmas hibája, hogy a kontrákkal gyakorlatilag nem tud mit kezdeni (Ez már a Barcánál sem ment neki, hiányba volt Xavi-Iniesta-Messi-Busi ott neki). De azért a támadási része a dolognak az rendre ülni szokott, ha rátudják kényszeríteni az akaratukat az ellenfélre. De egyébként azt én is aláírom, hogy Klopp és Pochettino stílusa számára végzetes lehet, mert nagyon gyors játékot játszat mind a 2 és nem nagyon szokták lelassítani a meccset, hogy az kényelmesebb legyen az ellennek.numberone1 írta:Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 2., vasárnap 16:03
Esélyes, de nem lepődnék meg, ha top 4-ben meglepetés csapatok lennének, mint a Spurs, Pool ketős.MesQueUnClub írta:Szimpatikus taktikát játszat Pochettino és a keret sem favágókból áll, de szerintem idén a City lesz a befutó. Persze még nagyon az elején vagyunk de én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így tőlem a Spurs is lehet bajnok.numberone1 írta: Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.
Remelem a spurs iden behuzza a PL-t.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. október 2., vasárnap 16:00
Mivel Simeone próbálja úgy használni, hogy a lehető legtöbbet adja a csapatnak. Van amikor többet tud adni csereként 45 vagy 30 percben, frissen beszállva, mint kezdőként.Kerlon írta: Egyik legfontosabb? Nem is alapkezdő.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 16:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 2., vasárnap 15:58
Szimpatikus taktikát játszat Pochettino és a keret sem favágókból áll, de szerintem idén a City lesz a befutó. Persze még nagyon az elején vagyunk de én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így tőlem a Spurs is lehet bajnok.numberone1 írta: Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.
Remelem a spurs iden behuzza a PL-t.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 2., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 2., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 15:52
Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.MesQueUnClub írta:Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 2., vasárnap 15:50
Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 15:48
Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.MesQueUnClub írta: Ráadásul a 2 csapat minőségbeli különbségét még meg sem említetted.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem