HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 2., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 13:22
+1csabi* írta:ebben azért fel tudott érni messi szintjéreBBeno írta:
btw griezman újabb kihagyott tizi.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. október 2., vasárnap 13:20
Hova és minek?ikarus93 írta:Diego Alvest nem akarjuk megvenni ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. október 2., vasárnap 13:05
ebben azért fel tudott érni messi szintjéreBBeno írta:
btw griezman újabb kihagyott tizi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 2., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 30., péntek 21:52
Veidt írta:Szóval kb. soha nem láttad...mondjuk ezek után azt elképzelni sem tudom, hogy Martialban mi fogott meg például. Na mindegy.Kerlon írta:Ha egy gyengélkedő Hazardot és egy Mertens nem bírt kiszorítani, akkor nem tudom, hogy mi lehet benne az extra. Nem láttam túl sokszor, egyedül a BL döntőn sikerült neki maradandót alkotnia, de ott sem volt nehéz, mert nem igazán voltak egyénileg kiemelkedő játékosok. Illetve, ha olyan jó lenne, akkor Simeone tuti aládolgoztatna és megoldaná, hogy ne kelljen annyit hátrafelé játszania.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 30., péntek 21:39
Neymar menni PSG(Real Madridpalesz77 írta:Passzolom, így is túl sokan vagyunk a támadó részlegbe szerintem, de vele aztán főleg túlzás lenne már.Remy írta:Es hova?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 30., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 30., péntek 20:20
Szóval kb. soha nem láttad...mondjuk ezek után azt elképzelni sem tudom, hogy Martialban mi fogott meg például. Na mindegy.Kerlon írta:Ha egy gyengélkedő Hazardot és egy Mertens nem bírt kiszorítani, akkor nem tudom, hogy mi lehet benne az extra. Nem láttam túl sokszor, egyedül a BL döntőn sikerült neki maradandót alkotnia, de ott sem volt nehéz, mert nem igazán voltak egyénileg kiemelkedő játékosok. Illetve, ha olyan jó lenne, akkor Simeone tuti aládolgoztatna és megoldaná, hogy ne kelljen annyit hátrafelé játszania.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 30., péntek 20:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 30., péntek 20:01
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 30., péntek 19:42
Mert a két alap szélső Hazard és De Bruyne, őket nem könnyű kiszorítani. Egyébként az EB 5 meccsén 3-szor kezdő volt, 2-szer bejött csereként. Azóta 1 meccset játszottak, ott is kezdő volt. Plusz ott van Mertens is a keretben, aki pont ugyanolyan típusú játékos mint ő, az edző meg mindkettőjüknek igyekszik megadni a játéklehetőséget.Kerlon írta: Belga csapatban sem az, pedig ott szélső támadókat játszatnak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 30., péntek 19:26
Belga csapatban sem az, pedig ott szélső támadókat játszatnak.Veidt írta:Azért játszott keveset mert 4-4-2-ben játszott Simone eddig, neki pedig ott nincs helye, mert nem elég melós ahhoz hogy wide midfielder poszton játsszon. Amint váltottak 4-3-3-ra idén, sokkal több lehetőséget kap.Kerlon írta:Az Atleticobol sem kiszorithatatlan.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 30., péntek 19:13
Azért játszott keveset mert 4-4-2-ben játszott Simone eddig, neki pedig ott nincs helye, mert nem elég melós ahhoz hogy wide midfielder poszton játsszon. Amint váltottak 4-3-3-ra idén, sokkal több lehetőséget kap.Kerlon írta:Az Atleticobol sem kiszorithatatlan.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 30., péntek 19:04
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 30., péntek 18:24
Passzolom, így is túl sokan vagyunk a támadó részlegbe szerintem, de vele aztán főleg túlzás lenne már.Remy írta:Es hova?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 30., péntek 17:38
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem