Azért nem ment mert lábbal gyengeBBeno írta:nagyon örülök hogy végül nem ment el a barcába. hatalmas fogás lett volna nekik diego alves.

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 3., hétfő 14:28
Azért nem ment mert lábbal gyengeBBeno írta:nagyon örülök hogy végül nem ment el a barcába. hatalmas fogás lett volna nekik diego alves.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 14:00
Egy szint sztm.Semmi váratlan nincs ebbe Diego Alvest jobb kapusnak tartom Keylornál és nem ezen a meccsen döntöttem el.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 13:34
Semmi váratlan nincs ebbe Diego Alvest jobb kapusnak tartom Keylornál és nem ezen a meccsen döntöttem el.poronty írta:Tőled mindig számít az ember valami váratlanra. Most se kellett csalódnom.Keylor helyére kéne Diego Alves
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. október 2., vasárnap 13:31
Tőled mindig számít az ember valami váratlanra. Most se kellett csalódnom.Keylor helyére kéne Diego Alves
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 2., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 2., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 2., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 2., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 2., vasárnap 13:22
+1csabi* írta:ebben azért fel tudott érni messi szintjéreBBeno írta:
btw griezman újabb kihagyott tizi.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. október 2., vasárnap 13:20
Hova és minek?ikarus93 írta:Diego Alvest nem akarjuk megvenni ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 2., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. október 2., vasárnap 13:05
ebben azért fel tudott érni messi szintjéreBBeno írta:
btw griezman újabb kihagyott tizi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 2., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 30., péntek 21:52
Veidt írta:Szóval kb. soha nem láttad...mondjuk ezek után azt elképzelni sem tudom, hogy Martialban mi fogott meg például. Na mindegy.Kerlon írta:Ha egy gyengélkedő Hazardot és egy Mertens nem bírt kiszorítani, akkor nem tudom, hogy mi lehet benne az extra. Nem láttam túl sokszor, egyedül a BL döntőn sikerült neki maradandót alkotnia, de ott sem volt nehéz, mert nem igazán voltak egyénileg kiemelkedő játékosok. Illetve, ha olyan jó lenne, akkor Simeone tuti aládolgoztatna és megoldaná, hogy ne kelljen annyit hátrafelé játszania.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 30., péntek 21:39
Neymar menni PSG(Real Madridpalesz77 írta:Passzolom, így is túl sokan vagyunk a támadó részlegbe szerintem, de vele aztán főleg túlzás lenne már.Remy írta:Es hova?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 30., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 30., péntek 20:20
Szóval kb. soha nem láttad...mondjuk ezek után azt elképzelni sem tudom, hogy Martialban mi fogott meg például. Na mindegy.Kerlon írta:Ha egy gyengélkedő Hazardot és egy Mertens nem bírt kiszorítani, akkor nem tudom, hogy mi lehet benne az extra. Nem láttam túl sokszor, egyedül a BL döntőn sikerült neki maradandót alkotnia, de ott sem volt nehéz, mert nem igazán voltak egyénileg kiemelkedő játékosok. Illetve, ha olyan jó lenne, akkor Simeone tuti aládolgoztatna és megoldaná, hogy ne kelljen annyit hátrafelé játszania.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem