Ket év kihagyás utan jobb lett mint volt.Géci írta:Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()

Es legalabb elszakadni mar nem tud

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 13., csütörtök 20:35
Ket év kihagyás utan jobb lett mint volt.Géci írta:Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 13., csütörtök 20:27
Géci írta:Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 13., csütörtök 16:11
Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 13., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. október 13., csütörtök 14:44
Annàl köcsögebb sérülés kevés vanAnthony írta:Most látom, Millik keresztszalag szakadás, minimum 6 hónap..kár, mert jól kezdett nagyon a Napoliban.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. október 13., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 20:14
No igen,Veronában a Chievoval kinèzhet egy buktaBár ugye ez már így utólag okafogyott...a jövő hétig
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 19:57
Értem, hogy gondoltad-dettó-csak kiegészítettem a gondolatmenetetmorientes írta:Nem.De így már valószinű behúzzák.torjack írta:Na...pofás meccs ez a Milan-Sassuolo...pedig 1-3-nál egy árva petákot nem tettem volna a hazaiakra.
Nem is arra gondoltam hogy különösebb gond lenne VM-val,hanem hogy nem zavarhatják szèt a csapatot.Így meg jó szokás szerint kirúgják az edzőt.Bár most már ezek után nyilván nem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 2., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 19:40
Nem.De így már valószinű behúzzák.torjack írta:Na...pofás meccs ez a Milan-Sassuolo...pedig 1-3-nál egy árva petákot nem tettem volna a hazaiakra.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. október 2., vasárnap 19:28
Nem is fogja sokáig húzni, bár a Milannál vannak komolyabb gondok is az edzőnél. Végignézek a csapaton, aztán egy középcsapatot látok...az meg nem az edzőn múlik. Mondanám, hogy majd a kínai pénzből beindulnak (mint a Gothammorientes írta:Montella lassan kezdhet kipakolni az irodából...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 2., vasárnap 9:00
Èn meg leírtam hogy az internek mièrt ne lehetne ugyan olyan fontos a serie a mint a MU-nak a PL....ès nem,ők sem hozták a kötelezőt.Hollandiába nem.a MUnak már elkezdődött a kupa. és mint mondtam az angoloknak, mint a MU sokkal fontosabb a bajnokságra ráfeküdni mint egy EL-lel vacakolni. de ezt már leírtam...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 1., szombat 13:35
Igen, az Inter első vonala jó is lenne a Juve padjának.Veidt írta:Ja, valóban. Bár szerintem olasz ligába pont jó most.BBeno írta: az gabriel barbosa. jesus tehetséges és lehet belőle valaki. ebből a barbosabol semmi.
Mert az egész abból indult ki hogy a keret milyen minőségű a két csapatnál, ott pedig a cserék is nagyon fontosak, különösen a bajnokság terén.Kerlon írta: A cserékkel meg nem tudom minek foglalkozol.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 1., szombat 13:32
Én úgy tudom hogy az FFP miatt nem nevezhettek 3 embert (Jovetic + 2 vki). Persze ettől igaz ami igaz, rohadtul leszarják, és jópár tartalékjátékos botrányos, főleg a védelemben.BBeno írta:lefogadom hogy ha BL lett volna akkor az egész keret nevezve lett volna, ahogy az EL-ben most nincs ugyebár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 1., szombat 13:31
Hát igen,Mou-èk is agyonvertèk a zoryat (???),meg összejött a feyenoord is.Ez akkor az un kettős terhelèsBBeno írta:ezt hívják kettős terhelésnek amivel érdekes módon minden csapat megtud birkózni ha akar... az inter nem akar. lefogadom hogy ha BL lett volna akkor az egész keret nevezve lett volna, ahogy az EL-ben most nincs ugyebár. és egy prágáról beszélünk meg egy beer sheváról.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 1., szombat 13:25
Ja, valóban. Bár szerintem olasz ligába pont jó most.BBeno írta: az gabriel barbosa. jesus tehetséges és lehet belőle valaki. ebből a barbosabol semmi.
Mert az egész abból indult ki hogy a keret milyen minőségű a két csapatnál, ott pedig a cserék is nagyon fontosak, különösen a bajnokság terén.Kerlon írta: A cserékkel meg nem tudom minek foglalkozol.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem