Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Olyan, mint Isco. Látványos, csak éppen a csapat ebből nem profitál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha egy gyengélkedő Hazardot és egy Mertens nem bírt kiszorítani, akkor nem tudom, hogy mi lehet benne az extra. Nem láttam túl sokszor, egyedül a BL döntőn sikerült neki maradandót alkotnia, de ott sem volt nehéz, mert nem igazán voltak egyénileg kiemelkedő játékosok. Illetve, ha olyan jó lenne, akkor Simeone tuti aládolgoztatna és megoldaná, hogy ne kelljen annyit hátrafelé játszania.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mert a két alap szélső Hazard és De Bruyne, őket nem könnyű kiszorítani. Egyébként az EB 5 meccsén 3-szor kezdő volt, 2-szer bejött csereként. Azóta 1 meccset játszottak, ott is kezdő volt. Plusz ott van Mertens is a keretben, aki pont ugyanolyan típusú játékos mint ő, az edző meg mindkettőjüknek igyekszik megadni a játéklehetőséget.Kerlon írta: Belga csapatban sem az, pedig ott szélső támadókat játszatnak.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Belga csapatban sem az, pedig ott szélső támadókat játszatnak.Veidt írta:Azért játszott keveset mert 4-4-2-ben játszott Simone eddig, neki pedig ott nincs helye, mert nem elég melós ahhoz hogy wide midfielder poszton játsszon. Amint váltottak 4-3-3-ra idén, sokkal több lehetőséget kap.Kerlon írta:Az Atleticobol sem kiszorithatatlan.
És tényleg mi ez a divat, hogy magyarul már nem írjuk azt, hogy szélső középpályás?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
Azért játszott keveset mert 4-4-2-ben játszott Simone eddig, neki pedig ott nincs helye, mert nem elég melós ahhoz hogy wide midfielder poszton játsszon. Amint váltottak 4-3-3-ra idén, sokkal több lehetőséget kap.Kerlon írta:Az Atleticobol sem kiszorithatatlan.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

De ő mitől olyan jó? Az Atleticobol sem kiszorithatatlan.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Passzolom, így is túl sokan vagyunk a támadó részlegbe szerintem, de vele aztán főleg túlzás lenne már.Remy írta:Es hova?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Es hova?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Jaja, a hirek szerint mi ki is szemeltuk.. Nyaron is voltak ilyen hirek, most elvileg Robert ot figyelte az Atma-Bayern meccsen.Realista24 írta:Carrasco kivásárlási ára elvileg 40 milla csak...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carrasco kivásárlási ára elvileg 40 milla csak...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na vègre egy normális szaki.BBeno írta:Voro sem maradt sokáig a Valenciánál, Prandelli az új edző.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Voro sem maradt sokáig a Valenciánál, Prandelli az új edző.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jah,èn dicsèrtem hogy felvállalja a dolgot mèg ellenünk is,szóval a Rayo is "szèpen" esett ki,anno,de èn mèg adtam volna sanszot a granadánál neki.BBeno írta:kirugtak paco jemezt. valaki itt nagyon dicserte a forumon hogy mindig tamado focit jatszat. sajnos nem volt eleg csak ennyi a pozihoz.
A liga egyik legszimpazikusabb edzője nekem,mèg akkor is ha volt egy kèt èrdekes megnyilvánulása ZZ-vel szemben.Amiben sztm nem volt igaza.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért egy kis időt adhattak volna még neki. Eléggé elhamarkodták ezt a döntést szerintem

-
Granadaval az volt a baj, hogy jott 30 uj jatekos kb megint, akikbol jo ha 5 ertette Paco focijat, ugy meg nehez. Melle sorra kaptak a rohejes golokat, ketlem hogy Paco mondta Ochoanak is, hogy kapuba usse a labdat vedes helyett, stb. Szerintem hiba volt ennyi ido utan kirugni, de ok tudjak. Igy Samperert aggodok kicsit, mert o direkt miatta es a jatekstilusa miatt ment oda kolcsonbe, igy lehet nagyon megszivja a dolgot..
Én is dicsértem. Rohadt szépen játszott a Rayo a keze alatt. Granada meccset nem láttam, így nem tudom megítélni az ottani munkásságát.BBeno írta:kirugtak paco jemezt. valaki itt nagyon dicserte a forumon hogy mindig tamado focit jatszat. sajnos nem volt eleg csak ennyi a pozihoz.
Kicsit ide kapcsolódik: Amúgy Voronak adni kéne esélyt a Valenciánál, mert amikor beugrott mindig jól szerepelt a csapat. Marcelinót hajtották, de nem engedte a szövetség hogy oda igazoljon, mert már edzette a Villarrealt (érdekes hogy akkor még nem is kezdődött el a bajnokság mikor kirúgták...)
nem emlekszem ki volt csak onnantol en is figyeltem hogy mit tesz le a granadaval.
- Veidt
Nem hiszem hogy rám gondolsz, de Paco nagyon jó edző. Legalábbis nekem iszonyatosan tetszett az, amit tavaly a Rayóval csinált. Nagyon sajnáltam, hogy a kiesés miatt távozott onnan.BBeno írta:kirugtak paco jemezt. valaki itt nagyon dicserte a forumon hogy mindig tamado focit jatszat. sajnos nem volt eleg csak ennyi a pozihoz.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

kirugtak paco jemezt. valaki itt nagyon dicserte a forumon hogy mindig tamado focit jatszat. sajnos nem volt eleg csak ennyi a pozihoz.
spori ugyanabban a színekben fut mint a valencia. gg. nem találtak egy sárga pólót a fekete nadrághoz?