Aubameyangot kellene elhozni jovo nyaron... hogy hova? Jo kerdes.wxyz írta:Egyedül Bale, de ő nem fog távozni. Alexis inkább szürkül bele az Arsenalba, minthogy kitűnjön és lenne legalább 60 millió euró.mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Megint a Dortmundból kellene igazolni, Dembélét vagy Mort.

Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Napoli drukkerek olyan hangosan énekeltek a BL meccsen, hogy bejeleztek a szeizmográfok
Korrekt

Korrekt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Mondjuk ha jól tudom Alexis szerződése 2018-ig szól, nyáron mozdítható.
Egyedül Bale, de ő nem fog távozni. Alexis inkább szürkül bele az Arsenalba, minthogy kitűnjön és lenne legalább 60 millió euró.mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Megint a Dortmundból kellene igazolni, Dembélét vagy Mort.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Leírtam,azt hogy sokkal többnek beállították,mint ami valójában. Edzőként.Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.
A többi emberi oldala, meg szerintem itt nem sokakat érdekel. Engem nem érdekel, hogy mennyire álszent vagy sem, a focit a pályán játsszák
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Hazard-ban ott a tehetség, csak jól p.csin kell rúgni, plusz mellérakni egy két embert akivel elvan a pályán. Pont egy közegváltás tenne jót neki szerintem. De ezek persze feltételezések csupán.
- ikarus93
Ha ez megtörténne Bale 150 millió euróért menne a MU-ba.MesQueUnClub írta:Bale ügynöke szerintem ezt nem így gondolná.ikarus93 írta: Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.

Nekem tetszene ez a forgatókönyv.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bale ügynöke szerintem ezt nem így gondolná.ikarus93 írta: Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ikarus93
Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.morientes írta:Neymarnak már kifizettèk a magángèpet,úgy hogy gond egy szál se.De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót,
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neymarnak már kifizettèk a magángèpet,úgy hogy gond egy szál se.De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót,
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Behozhatta volna es lehet, h jo lehetett volna....de amit eddig lattam Sancheztol, hat nagyon nem megy neki a bajoroknal. Nem hinnem, h pont az atlketico ellen kapta volna el a fonalat. Neki is meg ido kell, jatek percek gyengebb ellenfelek ellen.morientes írta: Valóban nem,viszont a gyorsaságot tegnap CA feladta a stabilitásèrt.Az más kèrdès hogy hozni kellett volna Predátor Sanchezt mikor ki voltak kapva.
Bayernes vagy.Fú DM-mel járnánk a legjobban, meg is feledkeztem róla. De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót, annyira középszerré válnának vagy annó De Bruynért kellet volna kifizetniük azt a bizonyos összeget, én úgy tudom ment volna a BM-be, csak ők fukarkodtak

Szerintem nagyot nem alkotna szelsokent a Bayernben sem. A PSG-ben sem nagy szam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ikarus93
ziro4vr írta:Hazardnál már lassan az öccse is jobb. Balet nem adjuk. Grízesnek ott van Mueller. Alexis jó lenne.mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Haverom szerint DM-re mennétek rá, általában ebből lesz egy könnyebb út és Draxler.
Fú DM-mel járnánk a legjobban, meg is feledkeztem róla. De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót, annyira középszerré válnának vagy annó De Bruynért kellet volna kifizetniük azt a bizonyos összeget, én úgy tudom ment volna a BM-be, csak ők fukarkodtak.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyrèszt már nem is annyira favágó stilus,(tegnap a bayern játèkosok sokkal durvábbak voltak),másrèszt ő kialakitott egy ütőkèpes stilust.A haverod meg nem.Mert azt a barca háromkerekű biciklis koruktól játszatja a játèkosaival,(aztán persze a nagycsapat LE-vel kicsit váltott ahogy Pep belebukott) mármint a tili tolit,ès kapott egy korszakos generáciot a keze alá.50 èvente egyszer van olyan mint a nagy hullám west beach-en.Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.
De az hogy megnyerte a bundást,nem jelent semmit.A bayernal bárki megtudná kis tulzással,aki látott már füvet.
De tegnap,bár a meccset nem láttam,3-at kapni egy celticktől akik kevès gólos meccseket játszanak általában...nem tudom hogy lesz ebből BL.Sehogy.Ha már az atma,szètszednèk őket mint a szart.Szóval ne tartsuk Guardiolat nagy korszakos edzőnek,mert nem az.Zidane se,de itt nem is akarja bebizonyitani senki hogy az.Nem magyarázza görcsösen mint valami hülye politikus a szakmai szagú blablablát.Úgy hogy Realista jogosan fogta a fejèt mikor kielemeztèk "a nagy Pep" szakmai zsenijèt.
Valóban nem,viszont a gyorsaságot tegnap CA feladta a stabilitásèrt.Az más kèrdès hogy hozni kellett volna Predátor Sanchezt mikor ki voltak kapva.Xabi már rég nem üti meg tempóban a BL szintjét.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- MesQueUnClub
Hazardnak szerintem a legnagyobb szívás, hogy ismét egy defensive edzője van, gyakorlatilag le van butítva a csávo és nem igen vannak játszótársai.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Alexis esetleg. Bale, Griezmann semmit pluszt nem adna mezonyben legalabbis kozel nem annyit, mint anno Robben v Ribery. Hazard meg ha van kedve jatszik ha nem akkor szarik bele.Szerintem Coman-Costa nagyon is eleg ezen a szinten, csak a Lewa-Muller pakk szerencsetlenkedik a fontos pillanatokban.mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hazardnál már lassan az öccse is jobb. Balet nem adjuk. Grízesnek ott van Mueller. Alexis jó lenne.mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Haverom szerint DM-re mennétek rá, általában ebből lesz egy könnyebb út és Draxler.

Nem illik.
- MesQueUnClub
Simeone egyébként nagyon durva mit hoz le évek óta az atmával, gyakorlatilag csinált belőlük egy top4 csapatot, a játékuk nem az en ízlés világommal egyezik, de vitathatatlanul a leg szervezettebb csapat évek ota, mi sem bizonyítja jobban mint 2 bl döntő. Ha grizes fejben utolerné magát, kb bármire esélyesek lehetnének (bár szerintem azok is), ha Gameiro fontosabb meccseken olyat letud hozni mint az EL döntőben, akkor nagyon veszélyesek lehetnek tavasszal.lestat írta:
Na igen...most hogy 18ig szol csak a szerzodese ami szerintem azt jelentheti hogy lèpni akar kivancsi leszek máshol mit fog tudni építeni vagy fog-e más focit is játszani.
A helyében amugy maradnék...azt hittem ezt a fajta tüzet nem lehet sokaig fenn tartani..aztán tegnap is lathattuk mennyire kiteszi szivet lelket a palyara mindenki...Simeone is ugy pattogott ott mint a BL dontoben..nem semmi a fazon.
- ikarus93
A Bayernnek egy Hazard úgy kéne mint egy falat kenyér, Ribery-Robben már rég nem tényező, igaz Ribery az utóbbi időkbe még oda-oda teszi magát, de a kopaszt már végleg el lehet felejteni.
Viszont Carlo simán le fogja tudni vezényelni a generáció váltást a Bayernnél anélkül, hogy megéreznék túlságosan.
Viszont Carlo simán le fogja tudni vezényelni a generáció váltást a Bayernnél anélkül, hogy megéreznék túlságosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. szeptember 29., csütörtök 14:57-kor.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc