Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 30., péntek 16:51

wxyz írta:
mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Egyedül Bale, de ő nem fog távozni. Alexis inkább szürkül bele az Arsenalba, minthogy kitűnjön és lenne legalább 60 millió euró.
Megint a Dortmundból kellene igazolni, Dembélét vagy Mort.
Aubameyangot kellene elhozni jovo nyaron... hogy hova? Jo kerdes.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 30., péntek 16:14

A Napoli drukkerek olyan hangosan énekeltek a BL meccsen, hogy bejeleztek a szeizmográfok :lol:
Korrekt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. szeptember 29., csütörtök 20:01

dembele fiamrol leszallni, o ide fog jonni 2 ev mulva
Kép

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. szeptember 29., csütörtök 19:22

Mondjuk ha jól tudom Alexis szerződése 2018-ig szól, nyáron mozdítható.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 29., csütörtök 18:42

emre mor legújabb mobiltokja

ha erre is azt mondjátok hogy volt akkor megőrülök. :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. szeptember 29., csütörtök 18:21

mia san mia írta:Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
Egyedül Bale, de ő nem fog távozni. Alexis inkább szürkül bele az Arsenalba, minthogy kitűnjön és lenne legalább 60 millió euró.
Megint a Dortmundból kellene igazolni, Dembélét vagy Mort.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 29., csütörtök 17:42

Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.
A többi emberi oldala, meg szerintem itt nem sokakat érdekel. Engem nem érdekel, hogy mennyire álszent vagy sem, a focit a pályán játsszák
Leírtam,azt hogy sokkal többnek beállították,mint ami valójában. Edzőként.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:24

Hazard-ban ott a tehetség, csak jól p.csin kell rúgni, plusz mellérakni egy két embert akivel elvan a pályán. Pont egy közegváltás tenne jót neki szerintem. De ezek persze feltételezések csupán.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:14

MesQueUnClub írta:
ikarus93 írta: Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.
Bale ügynöke szerintem ezt nem így gondolná.
Ha ez megtörténne Bale 150 millió euróért menne a MU-ba. :lol:

Nekem tetszene ez a forgatókönyv.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:12

ikarus93 írta: Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.
Bale ügynöke szerintem ezt nem így gondolná.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:11

morientes írta:
De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót,
Neymarnak már kifizettèk a magángèpet,úgy hogy gond egy szál se.
Neymarnak tuti jót tenne, ha ő lenne ott a kiskirály, mert a Barcába ő csak másodhegedüs Messi mellett vagy jönne hozzánk CR helyett. Itt is ő lenne a helyi kiskirály, ha CR lépne.
Puskás Ferenc

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:05

De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót,
Neymarnak már kifizettèk a magángèpet,úgy hogy gond egy szál se.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:03

morientes írta: Valóban nem,viszont a gyorsaságot tegnap CA feladta a stabilitásèrt.Az más kèrdès hogy hozni kellett volna Predátor Sanchezt mikor ki voltak kapva.
Behozhatta volna es lehet, h jo lehetett volna....de amit eddig lattam Sancheztol, hat nagyon nem megy neki a bajoroknal. Nem hinnem, h pont az atlketico ellen kapta volna el a fonalat. Neki is meg ido kell, jatek percek gyengebb ellenfelek ellen.

Fú DM-mel járnánk a legjobban, meg is feledkeztem róla. De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót, annyira középszerré válnának vagy annó De Bruynért kellet volna kifizetniük azt a bizonyos összeget, én úgy tudom ment volna a BM-be, csak ők fukarkodtak
Bayernes vagy. :mrgreen:

Szerintem nagyot nem alkotna szelsokent a Bayernben sem. A PSG-ben sem nagy szam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 29., csütörtök 15:01

ziro4vr írta:
Hazardnál már lassan az öccse is jobb. Balet nem adjuk. Grízesnek ott van Mueller. Alexis jó lenne.

Haverom szerint DM-re mennétek rá, általában ebből lesz egy könnyebb út és Draxler. :lol:

Fú DM-mel járnánk a legjobban, meg is feledkeztem róla. De a PSG ha eladná Di Mariát, akkor ott le is húzhatnák a rolót, annyira középszerré válnának vagy annó De Bruynért kellet volna kifizetniük azt a bizonyos összeget, én úgy tudom ment volna a BM-be, csak ők fukarkodtak.
Puskás Ferenc

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:59

Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.
Egyrèszt már nem is annyira favágó stilus,(tegnap a bayern játèkosok sokkal durvábbak voltak),másrèszt ő kialakitott egy ütőkèpes stilust.A haverod meg nem.Mert azt a barca háromkerekű biciklis koruktól játszatja a játèkosaival,(aztán persze a nagycsapat LE-vel kicsit váltott ahogy Pep belebukott) mármint a tili tolit,ès kapott egy korszakos generáciot a keze alá.50 èvente egyszer van olyan mint a nagy hullám west beach-en.
De az hogy megnyerte a bundást,nem jelent semmit.A bayernal bárki megtudná kis tulzással,aki látott már füvet.
De tegnap,bár a meccset nem láttam,3-at kapni egy celticktől akik kevès gólos meccseket játszanak általában...nem tudom hogy lesz ebből BL.Sehogy.Ha már az atma,szètszednèk őket mint a szart.Szóval ne tartsuk Guardiolat nagy korszakos edzőnek,mert nem az.Zidane se,de itt nem is akarja bebizonyitani senki hogy az.Nem magyarázza görcsösen mint valami hülye politikus a szakmai szagú blablablát.Úgy hogy Realista jogosan fogta a fejèt mikor kielemeztèk "a nagy Pep" szakmai zsenijèt.
Xabi már rég nem üti meg tempóban a BL szintjét.
Valóban nem,viszont a gyorsaságot tegnap CA feladta a stabilitásèrt.Az más kèrdès hogy hozni kellett volna Predátor Sanchezt mikor ki voltak kapva.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:59

Hazardnak szerintem a legnagyobb szívás, hogy ismét egy defensive edzője van, gyakorlatilag le van butítva a csávo és nem igen vannak játszótársai.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:58

Alexis esetleg. Bale, Griezmann semmit pluszt nem adna mezonyben legalabbis kozel nem annyit, mint anno Robben v Ribery. Hazard meg ha van kedve jatszik ha nem akkor szarik bele.Szerintem Coman-Costa nagyon is eleg ezen a szinten, csak a Lewa-Muller pakk szerencsetlenkedik a fontos pillanatokban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:57

Hazardnál már lassan az öccse is jobb. Balet nem adjuk. Grízesnek ott van Mueller. Alexis jó lenne.

Haverom szerint DM-re mennétek rá, általában ebből lesz egy könnyebb út és Draxler. :lol:
Nem illik.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:54

lestat írta:
Na igen...most hogy 18ig szol csak a szerzodese ami szerintem azt jelentheti hogy lèpni akar kivancsi leszek máshol mit fog tudni építeni vagy fog-e más focit is játszani.
A helyében amugy maradnék...azt hittem ezt a fajta tüzet nem lehet sokaig fenn tartani..aztán tegnap is lathattuk mennyire kiteszi szivet lelket a palyara mindenki...Simeone is ugy pattogott ott mint a BL dontoben..nem semmi a fazon.
Simeone egyébként nagyon durva mit hoz le évek óta az atmával, gyakorlatilag csinált belőlük egy top4 csapatot, a játékuk nem az en ízlés világommal egyezik, de vitathatatlanul a leg szervezettebb csapat évek ota, mi sem bizonyítja jobban mint 2 bl döntő. Ha grizes fejben utolerné magát, kb bármire esélyesek lehetnének (bár szerintem azok is), ha Gameiro fontosabb meccseken olyat letud hozni mint az EL döntőben, akkor nagyon veszélyesek lehetnek tavasszal.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:53

A Bayernnek egy Hazard úgy kéne mint egy falat kenyér, Ribery-Robben már rég nem tényező, igaz Ribery az utóbbi időkbe még oda-oda teszi magát, de a kopaszt már végleg el lehet felejteni.

Viszont Carlo simán le fogja tudni vezényelni a generáció váltást a Bayernnél anélkül, hogy megéreznék túlságosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. szeptember 29., csütörtök 14:57-kor.
Puskás Ferenc

Vissza: