HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. szeptember 29., csütörtök 13:28
Tanulságos volt ez a tegnapi forduló.Számomra mindenképpen.Mindenki,legalábbis nagyon sokan azt várták,hogy a Bayern majd egyből szintet lép Carlóval és Top esélyessé lép elő.Egy meccsből nem lehet messzemenő következtetést levonni,de én úgy látom hogy ez nem így van,dolgozni kell még ezen neki,nem keveset.Persze ez természetes is.Az atletico meg brutálba nyomta,nagyon egybe vannak,szerintem valami hasonlót akar Zidane nálunk is megvalósítani,hogy mindegy ki játszik működik a machine,csak hozzánk illő stílusban.Ehez idő kell..A döntőre úgy is megzuhannak majd egyébként,főleg ha velünk játszanak.Guardiolaval kapcsolatban meg azt el kell ismerni amit barcelonaban csinalt korszakalkotó volt.Igaz,hogy minden adott volt hozzá,de felismerte a lehetőséget és összerakta a gépezetet.Viszont utána münchenben áldozatul esett az egójának.Meg akarta mutatni,hogy bárhol képes rá és ismételten sikeres lesz a saját játékàval.Nagyon elbaszta,ha lett volna esze,csak hátradől,az a csapat amit átvett brutál focit nyomott és ő ezt lebutította egy lagymatag szarrá.Visszament agyonveretni a bayernt barcelonàba,azt a csapatot ami sźó szerint kivégezte előtte katalánékat.Végül is ilyen egy beépített ügynök...Viszont azt el kell ismerni,hogy a tavalyi évre igenis fejlődött játékban és mindenhogy a csapata,és ez azt mutatja,hogy képes tanulni,akár a hibáiból is,ellentétben mondjuk Mourinhoval.A cityhez véleményem szerint nagyon jó helyre ment,se múltjuk se játékuk nem volt,ott mindenképp előrelépés,nem fognak kételkedni benne a játékosok mint a bayernnél,vakon mennek utána és így lehet igazán dolgozni.A játékoskeret elsőrangú,a focihoz nem hülye,tényezők lesznek.Emberileg meg vitán felül áll,hogy egy gusztustalan beképzelt kis patkány,csak rá kell nézni,de ez minket érdekeljen a legkevésbé.Én elnézve a mezőnyt még mindig magunkat látom a legerősebbnek,nyilván formailag javulni kell,de a Barca szerintem még mindig orrnehéz kicsit, és fogható hátul.Persze mi is kaptunk gólokat mostanában,de az inkább a koncentráltság hiànyából fakad és Ramos összekapja majd magát a nagy meccsekre...