Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Bbeno amúgy te Explorert használsz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na igen...most hogy 18ig szol csak a szerzodese ami szerintem azt jelentheti hogy lèpni akar kivancsi leszek máshol mit fog tudni építeni vagy fog-e más focit is játszani.Pisti írta:Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.
A helyében amugy maradnék...azt hittem ezt a fajta tüzet nem lehet sokaig fenn tartani..aztán tegnap is lathattuk mennyire kiteszi szivet lelket a palyara mindenki...Simeone is ugy pattogott ott mint a BL dontoben..nem semmi a fazon.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ikarus93
BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.![]()
erre csak annyit tudok mondani ember hibázik, nem gépek ezek.
Casillasnak voltak ettől nagyobb hibái is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.morientes írta:Megnèznèm mihez kezdene egy atleticoval.Az alapoktól.Semmihez.Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ez igy mukodne akkor senki nem beszelne a masikkal, mert mindenkinek volt mar legalabb egy durva hibaja. A csapaton belul jo a hangulat, abban szerintem semmi nincs ha a jatekosok megbeszelik egymas kozott a tortenteket, ahogyan valoszinuleg CR is elmondta Balenek hogy megfoghatta volna vagy barmi, ebben nincs semmi. Nem mellesleg pont Keylor az aki mindenkivel jo kapcsolatot apol es nem egy feszultseg generalo ember. Szerintem.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Megnèznèm mihez kezdene egy atleticoval.Az alapoktól.Semmihez.Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mester77
BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.![]()
Én az ilyeneknek nem szoktam, de konkrétan ennek főleg nem hiszek

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pont ez a lenyeg, keptelen az aktualis ellenfel miatt valtoztatni a taktikajan, tehat nem mindenidok egyik legjobb edzoje ahogy ezt mindenhol hallani lehet.Chris írta: Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez mondjuk így nem igaz. Reaktiválta Casemirot, a csapat sokkal szervezettebb lett. Hogy csak a lényeget emeljük ki.Zizou tavaly vissza tudta adni az önbizalmat a játékosoknak es küzdöttek valakiert, taktikailag o sem tett hozza többet mint Benitez előtte, de érte küzdöttek, ennek eredményeképpen összejött.
Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.pep-el egy baj van,az ami a barcával is,meg messivel pl...hogy jó edző,meg sikereket ért el,de nagyon durván nem az aminek a média beetette nektek.
A többi emberi oldala, meg szerintem itt nem sokakat érdekel. Engem nem érdekel, hogy mennyire álszent vagy sem, a focit a pályán játsszák.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyébként igen. Legjobb összehasonlítás a két edző közötti mérleg.lestat írta:Maradjunk annyiban hogy Carlo megette a szaros pep fèle Bayernt.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azert egy edző megitélésénél betolni ilyen szar statokat.
Akkor igen Zidane a legjobb.
Maradjunk annyiban hogy Carlo megette a szaros pep fèle Bayernt.

Akkor igen Zidane a legjobb.

Maradjunk annyiban hogy Carlo megette a szaros pep fèle Bayernt.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igen, velük nem lehet mellényúlni ez így van. Azonban Pep a Barca-n kívül nem hozott nagy áttörést, Bl-t nem nyert. Volt egy zseni Messi-je. Mou meg 3. évére tönkrebassza az adott "szeretett" csapatát. Meg lehet nézni, hol lesz a MU 3 év múlva az irányítása alatt. Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.lesliejr írta: De nagyon mellé nem nyúlsz vele az is biztos.
Ahogy Mourinho-t is lehet ekézni, osztani, aztán ha a következő idényre összeáll amit elképzeltek, akkor féltávnál a két manchesteri csapat fog vezetni több ponttal a többiek előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Igazából 3 ev múlva lesz viszonyítási alapunk, hogy ugyan annál a klubnál ugyan annyi ido alatt, melyik mit ért el. Az meg természetesen mindenkinek szíve joga, hogy személyisége miatt ne szivlelje Pepet.
pep-el egy baj van,az ami a barcával is,meg messivel pl...hogy jó edző,meg sikereket ért el,de nagyon durván nem az aminek a média beetette nektek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Abban amit leírtam számokban nem csak a bl-re próbáltam reflektálni, hanem, hogy Carlo gyakorlatilag 3x annyi ideje edző mint Pep es megis összesen 1BL-el van neki több, de 3 bajnoki címmel kevesebb, Zizou tavaly vissza tudta adni az önbizalmat a játékosoknak es küzdöttek valakiert, taktikailag o sem tett hozza többet mint Benitez előtte, de érte küzdöttek, ennek eredménye képpen összejött. Bl, de a taktikai felkészültségéről egyelőre semmit nem tudunk, úgyhogy az majd pár ev múlva lesz megválaszolható, hogy milyen magasságokba jut el a francia.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igen, ezért írtam, hogy a Bayern vezérkara biztos, hogy meghallgatta Pep elképzeléseit és ez alapján döntöttek mellette. Bele voltak szerelmesedve a Pep féle Barca játékba, szerették volna viszont látni azt az Allianz arénában.ziro4vr írta:Kicsit sok itt a ha meg a volna.lesliejr írta: Pep a 3 spanyol ellen bukott el mindig, ha Heynckess van, akkor is könnyen ez történhetett volna. Sőt, ha a német játékrendszeréből esik ki Robben és Ribéry akkor még nagyobb gondban lehett volna.
A két szélsőt is ki lehet emelni, de ott volt a Schweini-Martinez-Kroos tengely, ami kb ugyanakkora szerepet játszott, és amit guardiola vert szét.
A sérülésekről meg annyit, hogy nem tudom ki küldte el azt az orvosi csapatot, akik Robbent csúcsra járatták.
Guardiola nem teljesítette az egyik célkitűzést, ezért nem volt maximálisan sikeres, de az sem igaz, hogy xart se csinált.
Meglátjuk Carlo mit hoz nekik majd, nem tennék rá nagy pénzt, hogy vele minden összejön.
Robben-nek meg talán az az 1 éve volt mikor nem dőlt ki állandóan, mindig is üveglábú volt. Reus 2.0 .
30-32 évesen meg már nem pattogsz úgy, ahogy ő tudott futni a labdával.
Pep jó pár marhaságával én se voltam elégedett még a Barca-nál sem. Makacs, öntelt ember az tény. De nagyon mellé nem nyúlsz vele az is biztos.
Ahogy Mourinho-t is lehet ekézni, osztani, aztán ha a következő idényre összeáll amit elképzeltek, akkor féltávnál a két manchesteri csapat fog vezetni több ponttal a többiek előtt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igazából 3 ev múlva lesz viszonyítási alapunk, hogy ugyan annál a klubnál ugyan annyi ido alatt, melyik mit ért el. Az meg természetesen mindenkinek szíve joga, hogy személyisége miatt ne szivlelje Pepet.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudom, hogy nem a Bayern sorsa érdekel, de lassan lehányom a laptopom, ha olvasom, hogy miket írtok Pep zsenialitásáról, meg befostok ide olyan idióta statokat, mint te.MesQueUnClub írta:Félre ne értsd engem abszolút nem érdekel a Bayern sorsa, Carlo személyisége vitathatatlan, kiváló pedagógus de taktikailag semmivel nem erősebb mint a spanyol, ezért sem érzem, h o akkora zseni lenne, hogy bezzeg vele nagyobb az esély a bl-re, tegnap konkrétan közük nem volt a játékhoz es ment az ívelgetes.
Zidane fél év, 1 BL. Aztán akkor lehet csöndben maradni? Minden idők legjobbja?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema