BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.![]()
Én az ilyeneknek nem szoktam, de konkrétan ennek főleg nem hiszek

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:19
BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:13
Pont ez a lenyeg, keptelen az aktualis ellenfel miatt valtoztatni a taktikajan, tehat nem mindenidok egyik legjobb edzoje ahogy ezt mindenhol hallani lehet.Chris írta: Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:08
Ez mondjuk így nem igaz. Reaktiválta Casemirot, a csapat sokkal szervezettebb lett. Hogy csak a lényeget emeljük ki.Zizou tavaly vissza tudta adni az önbizalmat a játékosoknak es küzdöttek valakiert, taktikailag o sem tett hozza többet mint Benitez előtte, de érte küzdöttek, ennek eredményeképpen összejött.
Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.pep-el egy baj van,az ami a barcával is,meg messivel pl...hogy jó edző,meg sikereket ért el,de nagyon durván nem az aminek a média beetette nektek.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:04
Egyébként igen. Legjobb összehasonlítás a két edző közötti mérleg.lestat írta:Maradjunk annyiban hogy Carlo megette a szaros pep fèle Bayernt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. szeptember 29., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:59
Igen, velük nem lehet mellényúlni ez így van. Azonban Pep a Barca-n kívül nem hozott nagy áttörést, Bl-t nem nyert. Volt egy zseni Messi-je. Mou meg 3. évére tönkrebassza az adott "szeretett" csapatát. Meg lehet nézni, hol lesz a MU 3 év múlva az irányítása alatt. Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.lesliejr írta: De nagyon mellé nem nyúlsz vele az is biztos.
Ahogy Mourinho-t is lehet ekézni, osztani, aztán ha a következő idényre összeáll amit elképzeltek, akkor féltávnál a két manchesteri csapat fog vezetni több ponttal a többiek előtt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:58
MesQueUnClub írta:Igazából 3 ev múlva lesz viszonyítási alapunk, hogy ugyan annál a klubnál ugyan annyi ido alatt, melyik mit ért el. Az meg természetesen mindenkinek szíve joga, hogy személyisége miatt ne szivlelje Pepet.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:49
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:47
Igen, ezért írtam, hogy a Bayern vezérkara biztos, hogy meghallgatta Pep elképzeléseit és ez alapján döntöttek mellette. Bele voltak szerelmesedve a Pep féle Barca játékba, szerették volna viszont látni azt az Allianz arénában.ziro4vr írta:Kicsit sok itt a ha meg a volna.lesliejr írta: Pep a 3 spanyol ellen bukott el mindig, ha Heynckess van, akkor is könnyen ez történhetett volna. Sőt, ha a német játékrendszeréből esik ki Robben és Ribéry akkor még nagyobb gondban lehett volna.
A két szélsőt is ki lehet emelni, de ott volt a Schweini-Martinez-Kroos tengely, ami kb ugyanakkora szerepet játszott, és amit guardiola vert szét.
A sérülésekről meg annyit, hogy nem tudom ki küldte el azt az orvosi csapatot, akik Robbent csúcsra járatták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:25
Tudom, hogy nem a Bayern sorsa érdekel, de lassan lehányom a laptopom, ha olvasom, hogy miket írtok Pep zsenialitásáról, meg befostok ide olyan idióta statokat, mint te.MesQueUnClub írta:Félre ne értsd engem abszolút nem érdekel a Bayern sorsa, Carlo személyisége vitathatatlan, kiváló pedagógus de taktikailag semmivel nem erősebb mint a spanyol, ezért sem érzem, h o akkora zseni lenne, hogy bezzeg vele nagyobb az esély a bl-re, tegnap konkrétan közük nem volt a játékhoz es ment az ívelgetes.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:17
Engedd már meg, hogy azt csináljak itt amit én akarok és ku.vára ne legyél felháborodva, hogy az edzőzseni Pep, aki mindig beleült a jóba és a gerince nem fejlődött ki és mindig is egy szánalmas sunyi "ember volt" kapja a fikát, Carlo, meg akit minden korábbi játékosa, szurkolója és csapata imád, pedig pozitív véleményt kap.MesQueUnClub írta:Nem kell a fejfogos smile, érdekes mod az a Carlos van istenitve akit innen a fórumról de sokat szidták mikor csoda cseréket nyomta meg ment az ötlettelen ívelgetes, bezzeg Pep elrontotta a nemet csapatot amiből csak 4 alap játékos esett igy vagy ugy ki. Tudom, hogy itt Pep közellenség, de Carlo semmivel nem jobb edző nála.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:12
Kicsit sok itt a ha meg a volna.lesliejr írta: Pep a 3 spanyol ellen bukott el mindig, ha Heynckess van, akkor is könnyen ez történhetett volna. Sőt, ha a német játékrendszeréből esik ki Robben és Ribéry akkor még nagyobb gondban lehett volna.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:05
MesQueUnClub írta:Mivel elfogult vagy maradjunk a tényeknélTheBull6 írta: Nincs ez túltolva.
Játszott BL döntőt az elmúlt 3 évben? Nem.
Carlo? Igen.
Játszani fog az elkövetkező 3 évben? Valszeg nem.
Carlo? Valszeg igen.
Carlo 17 év: 3 bl győzelem, 3 bajnoki cím
Pep 8 év: 2 bl győzelem, 6 bajnoki cím
Jah és ha már a valószínűség számításnál tatunk akkor carlonak az utolsó 2 BL győzelme között 7 év telt el.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. szeptember 29., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 29., csütörtök 9:37
Egyetertek. Nem akarom az ellent fényezni, de szervezettség es küzdés szintjén lehetne tanulnunk tőlük. Es akkor talan nem lennenek értékelhetetlen merkozesek es lotyogo sztarocskak.morientes írta: Az atmán megint csak ujfent elcsodálkozom hogy az az elmebeteg milyen frankón összerakta taktikailag,èlmèny volt nèzni ahogy vezènyszóra visszaálltak,majd föltolódtak,ahogy fölvettèk az embereket.lezárták a passzsávokat...aki ezt a fajta cèlfutballt szereti,annak biztosan tetszett.Nekem ugyan nem a stilusom de rácsodálkoztam mennyire egyben vannak,jöhet vagy mehet onnan bárki.
Kurva nehèz dolgunk lesz velük megint.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem