Cristiano Ronaldo
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Elhintett ma egy négyest. Remélem, hogy ez megadja neki a szükséges lökést és régi fényében tündökölve tér vissza Madridba. Nagy szükség lenne, lesz rá.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eléggé agresszív állat a pályán, csoda hogy nem fejelte le valamelyik Dortmundi játékost a végén.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mester77
Amúgy tulajdonképpen vmi hasonló dolog lehetne a vidibíróval is, igazából kb 6mp lenne, az meg nem töredelné a játékot ( sokan ugye ezert támadják ) mert ugye nyilván nem minden kis szarnál kellene ez, hanem csak a meccset befolyásoló eseteknél. Abból meg ami ilyen kétes az kb 3 max 5 van egy meccsen. 30mp plussz lenne. Na mindegy. C meg forma volt
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Bale és Ronaldo miért beszélgetnek egymással? Rosszban vannak, nem?Realista24 írta:A feszkókeltő generátorok újra üzemelnek
https://www.youtube.com/watch?v=jExSP-4AP0w
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont most néztem meg én is... Bár elég depis volt szó mi szóRealista24 írta:A feszkókeltő generátorok újra üzemelnek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A feszkókeltő generátorok újra üzemelnek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
akkor most jóban vannak.numberone1 írta:Ha Bale nem passzol akkor igen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Bale nem passzol akkor igen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Rosszban van Ronaldo Bale-el? Torghelle mondja.....
Én nem tudtam.
Én nem tudtam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az a nagyobb baj, hogy megint a név a fontos, nem pedig a csapat.ericco írta:Remélem, a modik elnézik, hogy ebben a topicban odljuk a témát, de pont Ronaldo az egyik érintett.
Mármint neki is lehet rosszabb időszaka persze, nem erről van szó. Én inkább attól félek, hogy nála is jelentkezik majd a szent tehén effektus, mint már oly sokszor nálunk. Játszania kell, eladni nem lehet, stb.
Mondjuk valahol érthető, a Barcaban még sok évig ott lesz az MSN, nálunk meg Ronaldo az egyetlen igazán nagy húzónév. Bale ha megszakad sem lesz annyira népszterű soha, mint Messi, CR vagy Neymar. És ez Perezéknek fáj szerintem.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
ericco írta:Remélem, a modik elnézik, hogy ebben a topicban odljuk a témát, de pont Ronaldo az egyik érintett.
Mármint neki is lehet rosszabb időszaka persze, nem erről van szó. Én inkább attól félek, hogy nála is jelentkezik majd a szent tehén effektus, mint már oly sokszor nálunk. Játszania kell, eladni nem lehet, stb.
Mondjuk valahol érthető, a Barcaban még sok évig ott lesz az MSN, nálunk meg Ronaldo az egyetlen igazán nagy húzónév. Bale ha megszakad sem lesz annyira népszterű soha, mint Messi, CR vagy Neymar. És ez Perezéknek fáj szerintem.
Szerencsére Zizu nem szívbajos, szerintem le meri majd tenni a padra. És van annyi esze is, hogy ezt Cr-nek is jól tálalja.
Bale egyébként simán lehet szerintem húzónév. Sok ember számára sokkal szimpatikusabb mint Ronaldo. Bögésszétek csak végig a Facebookját - különös tekintettel azokra a meccsnapokra amikor nem játszik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Remélem, a modik elnézik, hogy ebben a topicban odljuk a témát, de pont Ronaldo az egyik érintett.
Merci Zizou!
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor meg el kell adni őket, és a kölcsönbe lévőket meg beépíteni. Ha nincs motiváció és ugyanúgy itt vannak a sztárok, akkor már megérné a fiatalokat játszatni. Ha szarnak bele (akármekkora madridisták, vagy szeretnek itt játszani) pl. Bale, Benzema, Ronaldo, Marcelo, stb (most mondtam random neveket), mehetnek Isten hírével.ericco írta:Azért az fasza lesz, ha a motivációt nem sikerül visszajuttatni a milliomosok fejébe, aztán meg két évig nem is igazolhatunk...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én azt hittem pár meccs után, hogy a bajnokság rendben lesz, direkt figyelnek a srácok, "ki lett adva", hogy azt idén be kell húzni. A BL-ben meg a csoportkört lazán lehozzák, a Dortmund ellen majd lesz valami, aztán jön a tavasz. De aztán jöttek a lelketlenül letolt bajnokik.
Egyébként a BBC-re visszatérve, Cé meg Benzema oké, nincsenek formában, de Bale jól kezdte a szezont, gólok is jöttek, aztán amikor összeállt a nagy hármas, beszürkölt ő is. Neki valahogy az fekszik, ha kiesik a másik kettő és ő lehet a vezérbika. Amúgy meg úgy elvan csak, nem is szerez annyi gólt.
Egyébként a BBC-re visszatérve, Cé meg Benzema oké, nincsenek formában, de Bale jól kezdte a szezont, gólok is jöttek, aztán amikor összeállt a nagy hármas, beszürkölt ő is. Neki valahogy az fekszik, ha kiesik a másik kettő és ő lehet a vezérbika. Amúgy meg úgy elvan csak, nem is szerez annyi gólt.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért az fasza lesz, ha a motivációt nem sikerül visszajuttatni a milliomosok fejébe, aztán meg két évig nem is igazolhatunk...
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A gyenge egyéni formáknak több oka van. A fizikai felkészítés és előremutató tervezés nem teszi lehetővé, hogy most hozzák ki magukból a legtöbbet, de ez egy dolog. Az egyéni motiváció, akarati szint is a béka segge alatt van, ami durva, hogy már a bl-ben is így játszottak, eddig legalább ott odatette magát a társaság. Aztán meg ha ezek a tényezők fennállnak, akkor kéne egy olyan stabil rendszer, ami közepes teljesítménnyel és akarással is kihozza az egyéni különbségeket. Magyarán pl hogy a beindulások meg vannak szervezte, és egy Ronaldonak csak érkeznie kelljen, aztán 3/1et csak berúg.Toti írta: ezzel nem azt mondom, h most is ez lesz, csak arra reagáltam amit realista írt. én nemtudom, de h egyénileg olyan kibebaszott fos formában játszik a keret legalább fele, ráadásul így egyszerre.. nemtudom utoljára mikor voltak ennyire katasztrófák az egyéni formák.. mégegyszer mondom, az a baj, h egyszerre.
Igazából ez ZZ egyik komoly tesztje. Amikor úgymond jönnek a szürke hétköznapok, és a banda nem fogja magát felrázni, neki kell okoskodni. Kicsit nekem ez egyelőre kevés, oké, próbálgatja a kp-t, az nem baj, de a konzekvens, 90 percen át tartó elképzelést hiányolom. Várjuk a cseréket, ztán 30 percet focizik a banda, talán elég lesz. A védelem meg siralmas, ott kell először rendet rakni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem olyan régen egyébként emlékeim szerint. Carlo alatt, a 22 meccses sorozatban is voltak jó periódusok, de előremutatott arra, ami végül be is következett.
Ez itt már nagyon off, egy esetleges pofon a Dortmundtól, aztán még egy bukta és jönnek a Fuera Zidane cikkek.
Ez itt már nagyon off, egy esetleges pofon a Dortmundtól, aztán még egy bukta és jönnek a Fuera Zidane cikkek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
amit általában meg is szoktunk tenni. igen, ősszel. tudom, h megy a fika itt, ha bárki beírja, a baj csak az, h a végén meg tényleg úgy van.Realista24 írta: A Blhez elég a tavasz. A bajnokságot viszont mar most el lehet bukni.
ezzel nem azt mondom, h most is ez lesz, csak arra reagáltam amit realista írt. én nemtudom, de h egyénileg olyan kibebaszott fos formában játszik a keret legalább fele, ráadásul így egyszerre.. nemtudom utoljára mikor voltak ennyire katasztrófák az egyéni formák.. mégegyszer mondom, az a baj, h egyszerre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Blhez elég a tavasz. A bajnokságot viszont mar most el lehet bukni.dzsi91 írta:Szerintem nem Zizura volt pipa hanem a nezőkre meg a teljesítményére.Amúgy ha érdekelné az emberek véleménye lesétálhatna bazsalyogva is.Ő ilyen van akinek tetszik van akinek nem.Viszont Zizu lecserélte én ilyenre nem emlékszem egyik madridi edzőjétől sem...ez azért elég nagy szó.
A formája pocsék de csak a tavasz számít,tavaly is túl korán lett temetve.Még mindig nem ő a legnagyobb problémánk,sőt még csak nem is probléma,hanem hogy Casemirot és Modricot nem tudjuk sehogy sem pótolni,így ha valamelyik kidől pár hónapra elég nagy szarban leszünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema